Şimdi Ara

Bügün Aracıma Cam Filmi Çektirdim Ama? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugün arabama 2 numara film cektirdim arka cam 3 numara yaptırdım ama kontrol ederken bi baktım arka cam'da 10 cm lik bi çizik var! Ustayı Çagırdım burda çizik var dedim baktı bi şeyler yaptı bi hafta bekleyin çizik kapanır dedi :) Kapanmazsa gelin bakarız dedi !! Usta bizi kekledi mi yoksa böyle bi ihtimal var mı?? Yarın götürsem Arka camı sökerken biraz daha kolay olur mu arka cam rezistanlarına zarar vermesin diye yoksa ustanın dediğigi gibi 1 hafta sonra mı gitsem?? Başına böyle bir olay gelen var mı?? veya önerisi olan??

• Usta keklemiş malesef, eğer bahsettiğiniz bildigimiz çizikse geçmez. Ayrıca 1 hafta sonra nasıl düzelmesini bekliyormus sormadınız mı
  • Filmin altında bazı yerlerde hava kaldıysa eğer 1 hafta civarında güneşin etkisiyle düzelebilir ama;

Çizik varsa eğer mümkün değil düzelmez. Çizik olan cama bir daha film çektirin siz.
  • Çizik olan yere film çektiyse hava kalmıştır ve geçmez.
  • Haftayı bekleyemedim maalesef :) sabah 9 da dükkana dikildim :)) Sahibini çagırdım ustan ya bizi kekledi yada işi bilmiyo arka cama bak bu bildiğin çizik ama ustan 1 haftaya gecer dedi beni gönderdi dedim. Dükkan sahibi bi şey diyemedi. Allah tan film dün çekildiği için sölmesi kolay oldu. şimdilik hersey yolunda gibi ama orda bi kaç müşteri ile tanışıım insanlar film değil renkli cam taktırıyor artık. jetta arka cam hariç yan camlar sadece 350 lira focus arka cam dahil yan camlarla beraber 600 lira!! Pol,s böylelikle ceza yazamıyormus1 ilginç bi ülkede yasıyoruz :)))
  • Filmcilerin klasik lafları babamın aracınada 100 TL'ye çektirdim baktığımda arka camda çizik vardı gittim konuştum düzelir dediler eyvallah dedim 1 ay sonra tekrar gittim açtım ağzımı yumdum gözlerimi ağzıma ne geldiyse saydırdım zorbaflık yapmasam değiştirmiyecekleri filmi boşuna beklemeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.