Şimdi Ara

Bugün banlananlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

As we have posted before, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, we will be blocking bot users, like those below.

We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.

[Xian]
    GuanzhilinX / _H_e_C_T_o_R / _xProNukeRx_ / Actor_kks / BaBi_WaWa / Bajsdjd / Ban_Sory / bb_Female / Black_cum / BOOTQ / Carroll / Cdawnsd / cherk / Create / Crete / dieout / Djgvjfdsa / Fa_wq / goodbyekiss / GUANENG / Gudy / guohengyt / hahawang / HDjjjk8ii / HeatonSKY

[Aege]
    liucheng / Angenling / Arrogant / beawetrr / Darkying / DIR / Get_out / gjoexs / her_os / hIsMICKEY / hkpoh / Hyowon_LAKER / IHOUGUO / Kannimama / King_Of_Wolf / Krusnik_03 / kvmeos / Lesslove / LisKiDse / LJHXIA1 / love_meinv / medofox / Michelinka / Mihaeloo / Oidejrer

[Troy]
    AGELEkill / bailei / bongolo / daowang / Devil_Glavie / dfjhsbcu / Ehren / fdgfj / FREEsatan / fsdfs / GBboy / ghff / huhus / IreWa / jhou / jipo / Juekbooy / Juke / jyhfs / JYHJGHJ / K3 / Kairer / KAkaxili / kaoni / keeapor

[Athens]
    886699 / binghuo / Buchi / Chunchun / dilong0 / donghua / eyumang00 / juan00 / Kongchuan / maryjohn / NoMercx / okdfsa / Rensun / S0oJo0S / Sianein / SjenS / sjwn478 / stealer / Termers / TinRA / tintnc / tkdwl / TmuamT / Toeane / tyttrdcf

[Venice]
    Gesteali / ASDJFFF / attation / Aude_V6 / Confirm_ / crace / Devil_Mars / diaosini / Ganja_RuS / Ghfhoegr / GIKERBLA / gojing / gou_gou / Heellth / heightmale / HeNan / hhjojnjlovcc / hyg / Infatuate / Ipconfig / Jack_Chen / Jasminc / Jjhgdb / jjyyyyyyjj / JuStLoVEU

[Alps]
    Korens / Afenda / Alguien / alpaa / BoS_d / Bxuebi / CarmangeTC / chooseoo / Ckele / DeCCal_ / dfgghdfgfsd / Dniqusi / Dwahaha / Ehongcha / EnD_GaMe / Fannwong / flamepk13 / GoldeNuke / Japs / jgdfgsz / krust / KXHZ / LANDMARK77 / Lapye / LAtIN_DrAgoN

[Oasis]
    Silas17 / arada / asdsfs / COMT / decidesome / DONGTIAOYIJI / FIRSTGENMAN / gangried / GOIAJH / hengnibuku / joumeymon / LACTOGEN / leechin / Love_ielly / Love_joviale / lucky_fairy / Luis_VS / MICFom / Nestle_ / Neues / OAC_SEN / oasa / OLove_LinO / RON_A / SASM

[Rome]
    _Phoenix_ / AcHiLLeSsS / agenter / Annno / AoosSir / AzinhoGirL / banall / Bbherd / brochhi / CsHoui / Cury_ueiyp / DneXis / Eingkdg / EoisKu / fathomed / formwork / Ghost_vyeryI / Glen_jojo / hengxin / James_fire / jk56o / Johne / listy / maschela / MI_cool

[Greece]
    Attractive_1 / Baby__sandy / bingah / callow / CassidyLee / chouxiaozi / cweqw / dances / ddandy / Enroll / Evan_Chris / Evening22 / Fightings / formidable / furong / Galaxys / GC_NuKeU / gloney / HAPMAN / Hawaiidemon / helloone / heqi0 / heqi000 / HiTmAn47 / hoouysk

[Redsea]
    yuedis / Ailisi / aispknol / allpkadnotma / angrylamb / Cainiaos / ChiTianshi / cruelty / Fly__king / Fly_king / GDFWEGA / geyriutuobb / gfgffnhfn / hfdfgds / hongbooth / IBA_Tylan / jgjghfghdd / kdjgsdg / King_fly / kjhkfdg / kongdl / kuykd / longge / longshentaiz / Mar_dsiko

[Tibet]
    _Shut_Out_ / AISHANGNI / asorith / bo0o / Buxiangle / calviny / Coolsoul / Drygony / easything / Farozo / Fopentjg / greedon / greenl / health / hejkiethe / Henrey / Jamth / jomason / KaNaDal / Ledops / Lunada / McXebatkaR76 / Mey_w / Queendarknes / Raisins

[Olympus]
    MISSDJ / ___BOOS___ / ___WANG___oO / __Da__BOOS__ / __K8__ / __NiuZi__ / __Oo_PoFu / __QianDeng__ / __XiaoXianNv / __Y3__oO / __YaNv__ / _BuLaiNi / _Da_Mei_ / _GuiGui_ / afdguupio / asgjkkh / BeiDaCang / butterfly_ / Colemand / cxvhjkl / DaGuNiang / dongfangnv / duyanlong / fduyyotyiu / ghgjsgfgjhfg

[Babel]
    galanos / Applese / Brithen / Citys / Dpser / Elixoad / Fireiov / Garmentt / GASDGD / Gentarga / Girl_gLod / GodSoildeR / grantial / guladys / haclong2 / HaHaLe / haohua / HeartTHIELf / Hekpoc / Hikatami / Hinad / hong_gif / infurmd_s / Ipconfig / Ithe

[Sparta]
    bhjhj4 / bimglol / Buxiang / cghhfc6 / Cinghan / CorpS / Crasboy / dasd5 / Dennya / ducooc / Galtop\ / Gettyly / Gilmmer / Gissing / Gossmm / Grabam / Greatfor / Guster / huixi / jnngai / JoyHS / Kraisiti / louna_ktity / Moinica / MoonlineSOS

[Eldorado]
    864692 / BalBO / BlueSnowCat / Btz / chuantian / Cola_Zero / daxian / dontlove / EL0301 / eldaa / eldb / ELshanen0101 / ELshanen0202 / ferentus / From / galgun / GoldenSoul / GUIOHFLL / HANKS / haohaohao / hfuwew / honghegu1900 / hsuesjj / jiaosen / Kaen

[Pacific]
    Pinkeye_e / Po_HM / Qiangshen / qinfqinf025 / Renciveborn / sdfsd / shixian / sickable / signle_kill / Silk_melody / Snipe / Snuffe / Spider_man / supermodle / sutaGi / TAIYANG1 / TAIYANG2 / TAIYANG3 / TAIYANG4 / TAIYANG5 / Thit / Tinslny / ufogame / Westernn / Wfasd

[Alexander]
    Adam_Tome / ALE0101 / ALE0201 / alec / aled / alee / aowei_nan / baby_moon / bainv / bapo / bbylhao / Changbai / Datang / FienOpat / Figwhat / FYwxd1 / GHYTRALL / Hamigua / huangxiihao / kaoruchan / KinSun / kjuytyIJHY / kuangren / Lilideai / LITEONA

[Persia]
    Baishas / angry / apple_GG / baimo / baisha / BLEND / chaozeng / CHARAC / concon / cudin / door / DORO / During / Febicat / FILTER / fkjsdhmncxh / FSDJ / Gnghkd / H14020782 / Koyouka / luzi520 / mejii / NIver / nrekkoTnaV / oOjamesOo

[Zeus]
    Pqer / _Ton_ / Catalog / cheak / cosonic / Creates / Delices / durati / jinbao / keaide / mooillw / moos / nndtmd / Players / Professiona / redapple / Redapples / shine_me / shineMe / shinning / SimenS / sogigh / Spart / stara_sun / sunORmoon

Oasisteyim ama banlananları hiiiç tanımıyorum...

• Alps'teyim ama bunları -banlananları- bende tanımıyorum.Şekil yapmışlar gene.
  • oh iyi olmuş ama çok az kişi banlanmış
  • Enteresan eldoradoda hiç birini tanımıyorum
  • ne ban'ı ya bunlar sallama isim sizde amma keklenionuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Enteresan eldoradoda hiç birini tanımıyorum

Artık banlananlardan tanıdığımız oldugunda enteresan oluyor
  • quote:

Bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: remix_tr

quote:

aynen bende

Zombie'yi Umut'la Ortak Kasıyosunuz Demi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Turkei_

quote:

quote:

aynen bende

yessssssssss

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen bende

yessssssssss

Umut Artık Turkei'yi Kasıyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen bende

yessssssssss

Umut Artık Turkei'yi Kasıyo

evt dün bana söylemişti zombie bana kaldı artık:D

• ilginc venicede bir yila yakin oynuyorum daha once hic gormedim :) demek gene para botlarini banladilar
    goz boyamak buna denir
  • Valla Bende Tibet'te Hiç Kimseyi Tanımıyom.
  • ben venicedeyim ama hiçbirini tanımıyom hemde çok az kişi banlanmışş
  • ßende hiç birini tanımıyorum ama şu ahgnfbfd gibi nickliler powerlevel in açtıgı charlar galiba
  • Bende athens de kimseyi tanımıyorum

Şaka maka uydurmaca gibi bu nickler
  • kesinlikle uydurmaca jowmaxın botları engelemeye niyeti olsaydı 80 lik 5-10 tane botçuyu banlayacak
    bakalım serverlarda bot kullanan kalıyormu
  • olympusta olan o nicklerden hiçbirini görmedim yalandan banlıyo bu joymax ya işi gücü göz boyamak
  • geçen seferki ban list te 4 kisiyi görmüsdüm tibetten
    yalan deil yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.