Şimdi Ara

Bügün benim doğum günümdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün benim doğum günüm ve bir şeyler anlatmak istedim. Öncelikle neden böyle olduğunu ve nelerimi kaybettiğimi de gözden geçirebilecektim. Nedir benim derdim, nedir isteğim diye anlatabilecektim.

Bugün, yani 16 Ağustos günü gelmişim toprak üzerine. İyi veya kötü günleri de aşarak büyüdük ve 23 yaşında olan bir üniversite son sınıf öğrencisiyim. Her insana, öncelikle insan olduğu için saygı duyan ve gözlerinin içine bakan biriydim. Çok kalabalık sosyal çevrem de oldu, çok sade ve öz şekilde de. Bugünü ayırt eden ise, nerelere sürüklenebildiğimi görebilmekti kendi adıma. Benim için bir sınav gibiydi de aynı zamanda. Dostlarım ve arkadaşlarımı değerlendirebileceğim bir sınav. Şimdi kızmayın, ne bekliyorsun ki insanlardan diye, neden bekliyorsun diye. Sadece karşılık bulmak ve gösterdiğim saygının 10'da birini bulmak isterdim sadece. Bu yüzden önemliydi bugün, hayatım boyunca da nadir heyecanlandığım ve beklenti içersinde olduğum bir doğum günümdü üstelik. Bundan birkaç sene önce yüzlerce kişilerden tebrik mesajları, çağrılar, sosyal iletiler ve hediyeler alan biriydim. Bugün ise kimsem yok gibi neredeyse yanımda, yalnız başıma evde pinekleyerek bir gün geçiriyorum. En yakın gördüğüm ve hep beraber olduğum kişiler de hep uzakta. Biri köyünde, biri geceye kadar çalışıyor, 4 ü şehir dışında, 1 tanesi de birazdan yanıma gelecekmiş. Gece 00.00' ı da büyük heyecanla beklemiştim aslında, kız arkadaşımla bir saat önceye kadar mesajlaşıyorken arar demiştim. "Sana hediye göndereceğim, çok seveceksin" gibi sözlerden sonra, o saatte araması bana en büyük hediye olabilirdi. Diğer yakın kız arkadaşım arar demiştim. Daha doğrusu aranırım demiştim sevdiklerim tarafından, benim onlara yaptığım gibi ve günlerce düşünüp hazırladığım güzel sözlerin karşılığında. Arayan olmadı. Bir tanesi mesaj atmış sağolsun. Bugünse kalkın şunu yapalım diyen veya diyebileceğim herhangi birisi bile yok. Yani neymiş, asosyal olmuşuz ve batmışız denizlerin dibine de haberimiz yok. Kaybetmişiz tanıdıklarımızı, en azından değerimiz kaybolmuş insanların gözünde.

Tüm bunlara ithafen bugün yeniden doğacağım kendimden, yeni doğacağım. Yakacağım gemilerimi ve farklı bir insan olacağım. Yaşam tarzımdan tutun da, attığım adıma kadar değişecek hayatımda. Çünkü ne tanıdıklarım ve sevdiklerim geçebildi sınavı ne de ben. Zamanınızı çaldıysam affola, dertleşmek istedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Alegria -- 17 Ağustos 2013; 1:03:49 >

• Doğum günün kutlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbolinea detected
    edit: doğum günün kutlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 16 Ağustos 2013; 16:16:28 >
  • Benimde doğum günüm bugün, eski sevgilim mesaj attı 00.00 da, senin adına üzüldüm dostum... Ama herşeye inat hayat devam ediyor doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
  • Numaranı ver mesaj atak mutlu ol hajum
  • Allah uzun, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat nasip etsin.
    Dünde benim doğum günümdü.
    Ben böyle günlere pek takılmam, sende kafana takma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 16 Ağustos 2013; 16:24:03 >
  • POWER64 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür edip; size de iyi bir yaş diliyorum, umut sizinle olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    BUGÜN DOĞUM GÜNÜM
    12 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Benimde doğum günüm bugün, eski sevgilim mesaj attı 00.00 da, senin adına üzüldüm dostum... Ama herşeye inat hayat devam ediyor doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce

O ilk an heyecanı birçok şeye değişilmiyor, benim beklentim de o yüzdendi sanırım. Bundan sonra bana birşeyler göndermesi, çok umurumda değil. Devam eden hayatımı değiştireceğim bu günden sonra.

• hepi bört dey tu yu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

hepi bört dey tu yu

Eyvallah teemo, oyunda sevmem seni ama sevindirdin mesajın ile.

• Alışırsın kardeş bizde öyleyiz

• hala daha doğum günün
  • Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere karşim.

edit:numaranı verde mesaj çakayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

Evet bugün benim doğum günüm ve bir şeyler anlatmak istedim. Öncelikle neden böyle olduğunu ve nelerimi kaybettiğimi de gözden geçirebilecektim. Nedir benim derdim, nedir isteğim diye anlatabilecektim.

Bugün, yani 16 Ağustos günü gelmişim toprak üzerine. İyi veya kötü günleri de aşarak büyüdük ve 23 yaşında olan bir üniversite son sınıf öğrencisiyim. Her insana, öncelikle insan olduğu için saygı duyan ve gözlerinin içine bakan biriydim. Çok kalabalık sosyal çevrem de oldu, çok sade ve öz şekilde de. Bugünü ayırt eden ise, nerelere sürüklenebildiğimi görebilmekti kendi adıma. Benim için bir sınav gibiydi de aynı zamanda. Dostlarım ve arkadaşlarımı değerlendirebileceğim bir sınav. Şimdi kızmayın, ne bekliyorsun ki insanlardan diye, neden bekliyorsun diye. Sadece karşılık bulmak ve gösterdiğim saygının 10'da birini bulmak isterdim sadece. Bu yüzden önemliydi bugün, hayatım boyunca da nadir heyecanlandığım ve beklenti içersinde olduğum bir doğum günümdü üstelik. Bundan birkaç sene önce yüzlerce kişilerden tebrik mesajları, çağrılar, sosyal iletiler ve hediyeler alan biriydim. Bugün ise kimsem yok gibi neredeyse yanımda, yalnız başıma evde pinekleyerek bir gün geçiriyorum. En yakın gördüğüm ve hep beraber olduğum kişiler de hep uzakta. Biri köyünde, biri geceye kadar çalışıyor, 4 ü şehir dışında, 1 tanesi de birazdan yanıma gelecekmiş. Gece 00.00' ı da büyük heyecanla beklemiştim aslında, kız arkadaşımla bir saat önceye kadar mesajlaşıyorken arar demiştim. "Sana hediye göndereceğim, çok seveceksin" gibi sözlerden sonra, o saatte araması bana en büyük hediye olabilirdi. Diğer yakın kız arkadaşım arar demiştim. Daha doğrusu aranırım demiştim sevdiklerim tarafından, benim onlara yaptığım gibi ve günlerce düşünüp hazırladığım güzel sözlerin karşılığında. Arayan olmadı. Bir tanesi mesaj atmış sağolsun. Bugünse kalkın şunu yapalım diyen veya diyebileceğim herhangi birisi bile yok. Yani neymiş, asosyal olmuşuz ve batmışız denizlerin dibine de haberimiz yok. Kaybetmişiz tanıdıklarımızı, en azından değerimiz kaybolmuş insanların gözünde.

Tüm bunlara ithafen bugün yeniden doğacağım kendimden, yeni doğacağım. Yakacağım gemilerimi ve farklı bir insan olacağım. Yaşam tarzımdan tutun da, attığım adıma kadar değişecek hayatımda. Çünkü ne tanıdıklarım ve sevdiklerim geçebildi sınavı ne de ben. Zamanınızı çaldıysam affola, dertleşmek istedim sadece.

Öncelikle tanımadığının birinin doğum gününü kutlaması seni ne kadar mutlu edebilir ama doğum günün kutlu olsun. Benimde yaşım 20. İnan senden hiçbir farkım yok benimde. Geçen sene doğum günümde okuldayken arabamın ön kaputuna herkes not yazıp altınada isimlerini yazmışlardı renkli stickerlara, onlarıda arabaya yapıştırmışlardı, sonra konvoy halinde gittik oturduk bir mekana güldük eğlendik, tam doğum günü çocuğuydum yani ortam falanda çok sağlamdı. Hatta bizim çocuklardan biri gırgır olsun diye bana Okey Rötar prezervatif almıştı beyaz A4 kağıdada sarmış herkesin ortasında verdi masada 7 tane kız var biriside sevgilimdi, lan ne gülmüştük ama. Neyse ben bazı sebeplerden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım, birde benim tersim düzüm yoktur yani, okulu bıraktıgım gün çok sinirliydim, gittim kaydımı sildirdim, çıktım gittim okuldan. Sonra nerden duyulduysa duyulmuş, sürekli telefon yağmuruna tutuldum, millet hesap soruyo, yok sen salakmısın, yok niye böyle bişey yaptın. En sonunda sinirlendim bunlarlamı uğraşıcam dedim kendime, direk hattı cıkardım kırdım attım. Face-Twitter zaten kullanmıyodum, ordanda bana ulaşamazlardı. Tam anlamıyla bitti yani herşey. Şimdide işte üniversite okumayan, saç sakal birbirine karışmış, hiçbir arkadaşı olmayan, evde bilgisayar başında pinekleyen bir asosyalin tekiyim. Sadece tek bir umut için yaşıyorum, ben tekrar toparlanıp ayağa kalkarsam yine en zirvelere çıkabileceğimi biliyorum, belkide böyle düşünüyorum. Bu sene bir işe girip çalışıcam seneye temmuz ayına kadar, aynı zamanda YGS kasıcam evde, fazla birşey istemiyorum, YGS1-2'den 240-250 falan yapsam bana yeter. Ondan sonra THK üniversitesine gidicem uçak teknolojisi bölümüne. İş garantili bir bölüm. Neyse onlar sonraki işler, ama lise mezunu kalmaya niyetim yokta nasıl olucak hiç bilmiyorum gerçekten çok geç kaldık. Seneye kadar çalışıcam demiştimya, elime aylık 1000-1200 arası bir para geçer en kötü, şartlar ağır olacak biliyorum ama yapacak bişey yok. Bu parayı her ay kendime yatırıcam, spora yazılıcam seneye yaza şöyle öküz gibi bir vücutla çıkmak istiyorum, dövmelerimi yaptırıcam yıllardan beri yaptırmak istiyorum ama kollarım biraz zayıf olduğu için güzel durmaz diye yaptırmıyorum, ne bileyim yanak üstünde çıkan 5-6 tane tüy var oraya lazer epilasyon yaptırıcam, aynı şekilde omuzlardada var tek tük ama siyah, orayada aynı şekilde. Cilt bakımıysa cilt bakımı, yani hocam anlıycağın kendime aşırı derecede bakıcam, tüm eksiklerimi kapatmayı düşünüyorum, kıyafet konusunda zaten küçüklükten beri hep iyi giyinirim, ama mesela bir triko görüyodum modeli çok güzel ama fiyatı 200TL insan ha deyince alamıyor tabi öğrenci parasıyla. Ama şimdi o konudada sıkıntım olmıycak istediğim gibi alışverişimi yapıcam, iphone 4S'i direk 5 yapıcam, welder'da çok istediğim bir saat vardı onuda alıcam falan filan işte. Seneye temmuza kadar kendime bakmak için yaşıycam sonra bide üniversite olursa tadından yenmez. Eski günlerimden çok daha güzel bir hayatım olacağına inanıyorum, zor olacak ama sonu güzel olucak inşallah.

Gördüğün gibi senden çok derdim varmış benim, senin konuya gelirsek insanlar böyledir abi ya gerçekten herkes işine geldiği gibi yaşıyo, çünkü herkes senin gibi iyi insan değil. Bende önceden böyle şeyleri dert ederdim ama o kadar çok şey kaybettimki, bıraktım bende. Erkek arkadaşın hiç olmasın bundan sonraki hayatında çok ciddiyim, sürekli kızlara oyna abi, ortam adamı ol, etrafında hep kız olsun, zaten o zaman erkekler sana yanaşmaya başlar, senin ortamına girmeyi isterler, ama bu seferde sen yüz vermezsin. İyilik falanda yapma kimseye, sende herkes gibi menfaatin için yaşa. Bu gençlik günleri bidaha gelmiycek, ilerde 28-30 yaşında sevdiğin bi kızla evlenip gidiceksin, o zaman yanında senin gibi 3-4 tane dürüst arkadaşın kalırsa kalır, kalmazsada hiçbir zararı olmaz. Neyse benden bu kadar kendine iyi bak hayatının bundan sonraki kısmı inşallah istediğin gibi olur.

• doğum günün kutlu olsun dostum maalesef buna alış benim doğum günümde kimse yoktu kendi kendime tavuk döner ısmarlamıştım sevgilim vardı bana kısa bir mutlu yıllar mesajı atmıştı oda akşam 6 da eski sevgilim ise tam saat 12 de uzun bir mesaj yazmıştı çok hoşuma gitmişti ama bunlar geçer dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

hepi bört dey tu yu

Eyvallah teemo, oyunda sevmem seni ama sevindirdin mesajın ile.

o kadar da teemo hastası dğeilim ama şirin değil mi özellikle pofuduk teemo

• Benim doğum günümü annem,babam ve 4–5 arkadaşım kutluyor genelde ve bu bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok aslında seninde yok.

• özelden numaranı at bedava sms sitesi görmüştüm ordan atarım fakirim
    ayriyetten benimde durumum böyle sadece hatırlayacak 8 kişi vardı onlarda hatırlamadı ayıp ettiler bir annem hatırlamıştı.

Doğum Günün Kutlu Olsun
  • Buradaki geçmiş zaman takısı, bu günün benim için bittiğini ve değerinin kalmadığını gösteriyor.

• Doğum günün kutlu olsun hocam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.