< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 26 Mart 2025; 19:2:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bugün BOYKOT için ne yaptin?

-
-
Helal olsun İKEA alarak Hollanda ya para kazandırdın efsane boykot :)
Hattınıda Vodofone taşıyarak Birleşik Krallığı zengin ettin :)
3 harfli marketler yerine kime gittin kim bilir. 1 liralık mala 2 lira ver rahatla.
Efsane yerli ve milli muhalefet örneği. Sakın boykotu bozma...
-
Boykottan ziyade nakite dönmek ve küçük esnafı tercih etmek hükümetin en işine gelmeyecek şeydir.
-
-
Üç gün sonra unutulacak olan liste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşşt...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
demirören e ait tüm haber sitelerini takibi bıraktım.
cnntürk habertürk ntv yi televizyondan sildim.
her gün espresolabtan içtim kahveyi bugün içmedim.
-
Yıllardır TV izlemiyorum. Kanallar ile işim pek yok. Netflix'i bile kapattık. Sadece Youtube kaldı bende. Spotify yıllık ödemiştim. Bunları belki kaldırmam. Onun dışında marketlere hiç gitmedik 3 gündür. Sadece fırından ihtiyaç. Çok zorunda kalırsak Carefour veya migros belki. Ama ihtiyaç değilse gitmem. Normalde günlük alışveriş yapardık abur cubur , içecek vs. D&R'dan sadece karikatür dergisi alıyoduk artık amazondan filan alırız. Ya da yayınevinden. Bulunduğumuz yerde D&R ve Penguen var ikisi de olmaz. O yüzden amazon olabilir. Yakınlarda bir aktar ve şarküteri belirleyip bazı şeyleri de oradan alacağız. Bi de ziraatteki paramı garantiye attım. Ondan da çok emin değilim ama şimdilik kalsın bakarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 25 Mart 2025; 20:54:34 > -
-
12 yıllık d-smart aboneliğimi sonlandırdım. Cnn Türk listemde varmış birde Flash Tv Haber varmış oda el değiştirmiş ikisinide sildim.
-
Yurt disindan alisveris yapmayi kesin ben kestim abd den esylarimi cektim
Boykot gumrugede boykot
100% vergisini yedirmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Mart 2025; 21:11:4 >
İdefix üyeliğimi iptal ettim
İmamoğlu'nun yaptığı yolsuzluktan sonra burada AKP'nin yaptığı yolsuzluktan sonra "ülkeyi soydular sattılar" demeye hakkınız olmayacak,
Biliyorsunuz değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Omurgasiz canlilar parazit gibidir hocam, kendi baslarina beslenemezler. Illa mama veren veya sirtindan gecinecek birileri olmali.
Aptal insanlar kendine bir cikar saglamadan hem kendine hemde cevresindeki insanlara veya gruplara zarar veren insanlara denir. Sanildigi gibi Aptal insanlar IQ su düsük insanlardan olmaz, IQ su yüksek insanlarda aptal olabilirler. Cogu zaman böylelerin insanlara verecegi zararin boyutu, zeki insanlar tarafindan dogru tahmin edilemez ve uzun zaman bu sebeple agir bedeller ödenebilir. Bu sebeple aptal insanlara her yerde dikkat etmek gereklidir, amacsizca herseye ve herkese zarar verir ve yapacagi tahribatin boyutu ona verilen yetkiye baglidir. Bu yazi bilgilendirme amaclidir kimseye karsi degil, ustune alinaninadir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Mart 2025; 22:11:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Engellenecek hesaplar sirali tam liste:
-Espresso lab (cikan tum hesaplari)
-Yeni safak(tum hesaplari spor hayat vs)
-Acun İlicali
-TV8 ve TV8.5
-ETS tur
-CNN turkiye
-TRT
-Watsons turkiye
-Arkitect
-Cem Foni
-Mika Raun
-Aykut Elmas
-Halil İbrahim Goker
-Selen Özyurt
-Cem Özkok
-
Milli mac olsa artik ne TRT nede TV8 acip bakmam. TV8 coktan silmistim. Mac sonucuna bakarim sadece.
Boykot edilen yerlerin arama motorlarinda dahi cikmamasi icin Boykot filtre uygulamasi yapmak gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyaz TV (Gökçek ailesinin kanalı) nedense adı geçmiyor ama onu da ekleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Boykottan ziyade nakite dönmek ve küçük esnafı tercih etmek hükümetin en işine gelmeyecek şeydir. |
Helal olsun İKEA alarak Hollanda ya para kazandırdın efsane boykot :) Hattınıda Vodofone taşıyarak Birleşik Krallığı zengin ettin :) 3 harfli marketler yerine kime gittin kim bilir. 1 liralık mala 2 lira ver rahatla. Efsane yerli ve milli muhalefet örneği. Sakın boykotu bozma... |
Hoşşt...
|
demirören e ait tüm haber sitelerini takibi bıraktım. cnntürk habertürk ntv yi televizyondan sildim. her gün espresolabtan içtim kahveyi bugün içmedim. |
Kuruş kazandırmamaya devam.
|
![]() Beleşçi trollerden birisi vodafone kullanıyor. Ozkan'ın bundan haberi yok galiba |
Küçük esnafin çok büyük kısmı akp destekçisi. İçlerinde işini düzgün yapan bir avuç esnaf var onları bulursam düzenli alışveriş yapıyorum berberim öyle mesela. |
Benzer içerikler
- belden aşağı mesajlar
- magdy hussein mourad mohammad
- en rahat meslekler
- ayetullah ahmed irvani
- elif can yetim
- teen titans go
- pes 21 türkçe spiker
- youtube premium fiyat
- bitcoin haram mı diyanet
- 5080 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X