Aşağı Parkta Dövüştük Dudağım Patladı Ama onda hasar çok.
Başta laftan anlamadı sonra direk kafayı attım sonra girdik birbirimize , polisler geldi kaçtık
Aferin size
Dhdan kim kavga ettiyse daha dayak yemedi herkes atıyor
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
İlkkez dogru bıse dedın hacum tebrikler
Milletin artık tartışacak konusu kalmamış.Birisi ı pod yuttum diyor,birisi yaprığı kavgayı anlatıyor cidden ne hala geldi ortalık
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
eline ne geçti şimdi onu söyle bir de egonuzu tatmin ettiniz mi?kavga,hiç bir sorunun çözücüsü değildirde olamazda çok zorunda kaldığında insan tabiki kavga etmelidir ama kavga etmek için bahane arayan insandan ne kendine hayır gelir ne de çevresine.
vay reis gelmiş
aga namını çok duyduk herkeze her konuda engin bilgilerinle yardım ettigini duydum şöle bilgi verici 2 , 3 konu açsanda yararlansak
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet60
sallıyosun.....
konu aççam die saçmalamınıza gerek yok
Niye sallayayımki ? Biri Senin Anana Küfür Etse Mal Mal Bakarmısın? (Hepiniz için geçerli)
İlk kan kimden geldiyse o dayak yemiş sayılır dudağın patladıysa ilk kan senden geldiyse sen onun kemiklerini kırsan bile kan gelmezse sen dayak yemiş kabul olursun
quote:
Orjinalden alıntı: MelihFenman
ok
k
quote:
Orjinalden alıntı: fatihterim1905
İlk kan kimden geldiyse o dayak yemiş sayılır dudağın patladıysa ilk kan senden geldiyse sen onun kemiklerini kırsan bile kan gelmezse sen dayak yemiş kabul olursun