Şimdi Ara

Bugün Faizli Paramı Çektim Sice Neye Yatırım Yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuraya bak herkes normalmiş gibi konuşmuş durmuş

Haram para kazanmışsın ve ahiretini belki de berbat etmişsin hâlâ oturup tövbe edip faiz parasını bir yere bağışlamak elden çıkarmak yerine zararı nasıl kapatirim diyorsun.

Sabah akşam pişmanlık hissedip ana para haricini bırakman gerekirken neler düşünüyorsun. Şimdi bir de uyardığım icin ben linç yerim ama muslumansan diye yazdım değilsen kaale alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-bagcilar-hurriyet-mah-sitede-3-plus1-125-m2-satilik-daire-sy-13-1181969015/detay

bu benim sattığım evin aynısı sadece benim ev 6. kattaydı, 5 gün önce ilana girmişler. 9 milyondan 10 milyona çıkmış. :) fiyatlar aylık artıyor galiba.

• simplequick S kullanıcısına yanıt

sana şöyle söyleyeyim, faiz parasından hiç bişey kalmadı.10 ayda 1.380.000 lira aldık ama gerçekten nasıl bitirdik anlamadık. o lazım bu lazım şu lazım arabayı değiştireyim derken elde bişey kalmadı. evi satmakla büyük bir aptallık ettim. ne güzel kira getirisi vardı.

• ekrankarti E kullanıcısına yanıt

Hocam ben ne diyorum sen ne diyorsun o aldığın şeyleri de satman lazım muslumansan faizden tir tir korkman bu kadar normallestirmemen lazım. Faiz Kuran'ı Kerim de Allah ile savaşmak olarak geçen tek ama tek günah. O savaşı sen mi kazanırsın Allah mi? Bu işin ahireti var sen para bitti diyorsun ama günahların yazıldı onlar karşına çıkacak. Yanlış anlama ben Müslüman kardeşin olarak uyarıyorum. Çok ağır bir günahı çok basitmiş gibi düşünen bir Müslüman görüp üzüldüğüm için uyarıyorum. Müslüman değilsen zaten lafım yok o bambaşka bir sorun.

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=fPw3W-Zpmbk

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=h-d5KSCWlD8

• simplequick S kullanıcısına yanıt

öyle bişey yazıyorsun ki sanki dünyadaki herkes müslümanmış gibi. ben bir hristiyan olabilirim. aslında değilim ama karşındaki kişinin kim olduğunu öğrendikten sonra yazarsan daha mantıklı olur.

diğer konu ise zaten sana hayrını görmediğimi yazdım. uzatmaya gerek yok. ben sadece buradan fikir almak istemiştim.

• 10 ayda hiçbir ev o kadar değer kazanmadı yalan atma birader en fazla 5-6 olur bu forumun şizofrenliği çok ağır derecede.

Bu evi bu paraya alan aptaldır. Türkiye’yi geçin bu paraya Avrupa Birliği sınırları içerisinde ev satın alıp çalışma ve oturum izni alabilirsiniz. İlana bu fiyatın girilmesi dairenin değerinin bu olduğunu göstermez.

• Bağcılarda şu eve 10 milyon verenin aklından zoru vardır. Sarı sitede yazan her fiyat piyasayı yansıtmaz.

Müslüman değilsen kaale alma demistim. Ayrıca ilk mesajda zaten Müslüman değilim dememissin desen uzatacak halim yoktu eger öyleyse

Alan kim satan kim hikaye, bu rakamlar,

• Haia faize harama dine inanan var mı yauw.

Herif faiz dedi gözünüze baka baka servet transferi yaptı, çocunuzun geleceğini çaldı hala haram ayakları dönüo.

Din böle bişi işte adama dünya düzdür dedirtir. Gerçi dio zaten. Neydi o öküz mü, balığın üstündemiydi. Guşmuydu filmiydi neydi.

• konu nereden nereye gitti. ben banka faizinden zarar ettiğimi anlatmaya çalışıyorum. her kafadan bir ses çıkmış  

• Ya evin yakınlarında yeni proje falan açıkladılar ya da sallıyorsun. O kadar para koyması çok zor

• Her ne kadar şu an Enflasyon ( ki ben pek inanmıyorum düştüğüne ) faizleri indirecekler gibime geliyor.

Ancak en uygun sitesine ve oradaki güncel faiz oranlarına sürekli bakıyorum hala banka faizleri 40-45 arasında. Bence hala en mantıklı olanı mevduat faizi gibime geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.