Şimdi Ara

Bugün Gittim BRAVO,FOCUS,VE COROLLA'yı Test Ettim İzlenimlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞ BEN BABAMI KANDIRSAM HB BİR ARABA ALIRDIM.BENİM COROLLA ÇOK HEYBETLİ TAM OLARAK MAKAS ATAMIYORUM YARISLARDA .124 BEYGİR AMA UZUN NEYSE ARABAYI BABAM ALMASAYDI BANA YANİ BEN ALSAYDIM SİYAH BİR LEON LA İŞ BİTERDİ ARKA KAPI KOLLARI HARİKA YANİ TEK KAPI GİBİ GÖZÜKÜP ÇİFT KAPI OLUYOR YA.AMA BİLMEYENLERE HER SEFERİNDE KAPI KOLUNU GÖSTERİRSİN ARKADAKİ
    quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

KARDEŞ MANİTA İÇİN HİÇ COROLLA BIRAKILIPTA FİAT ALINIRMI.15 AYDIR YENİ COROLLA COMFORT 1.6 ULTRA GÜMÜŞ SAHİBİYİM VE BEKARIM VE 26 YAŞINDAYIM.SANA TEK SÖYLEYECEĞİM ARABAMLA KORDONDAN GEÇERKEN BİR SÜRÜ HATUN ARBAYA DALIP GİDİYOR ARABAYI PARKEDİP HATUNUN YANINDAN GEÇERKEN BENİ FARKETMİYOR BİLE.O AN HATUN COROLLA YA AŞIK OLMUŞ DURUMDA.BAK AMA İSPANYOL SEAT İBİZA YA BEN DE HASTAYIM ONU İTİRAF EDEYİM HEM İÇİ HEM DIŞI TAM BENİM YASIMA GÖRE.

bizim burda bi abide de var aynından o da o yaslarda, valla habure ya bebekte ya etilerde demek ki corollada da var bişi

• quote:

hocam ben sana nacizhane testlerimden anlatiim focusun yol tutuşu c4 ten daha iyi c4 ün içi çok güzel focusa göre ve ince ayrıntılar var c4 te mesela c4 yere basılmasa bile basık duran hoş bir araç dizaynda bide c4 ün içinde mesela parfüm koyma yeri var parfümcülerde satılan 10 ytl ye açık parfümlerden alıp boşaltınca çok güzel koku veriyor araç içine ve kendine özgü direksiyon sistemi ve orta göğüsüde güzel bide vites kısmı otomatik veriyonunda c4 ün baya güzeldir hocam motor da zaten dizel 1.6 aynı performans değişen birşey yok. C4 ü beğendiysen genel olarak focusuda beğenirsin birazcık farklılar bazı konularda ama hoşuna gider tahminimce yardımcı olabildiysem ne mutlu.

bilgilendirmen için teşekkürler. demek ki gerçekten bu kadar iyi bi yol tutusu var focusun. c4 bile bana muhteşem gelmişti demek ki focus artık sapıtmış yol tutuş konusunda :) . gerçi yeni mondeo sürmüştüm onun da yol tutusu bizim passattan cok daha iyiydi. focus mondeodan da iyidir tahminim. inşallah zamanım olursa sürcem zaten hafta sonu. (bu arada ben c4ü sadece yol tutuş olarak karsılastrmıstım digerleriyle yanlıs anlasılmasın)

• quote:

KARDEŞ BEN BABAMI KANDIRSAM HB BİR ARABA ALIRDIM.BENİM COROLLA ÇOK HEYBETLİ TAM OLARAK MAKAS ATAMIYORUM YARISLARDA .124 BEYGİR AMA UZUN NEYSE ARABAYI BABAM ALMASAYDI BANA YANİ BEN ALSAYDIM SİYAH BİR LEON LA İŞ BİTERDİ ARKA KAPI KOLLARI HARİKA YANİ TEK KAPI GİBİ GÖZÜKÜP ÇİFT KAPI OLUYOR YA.AMA BİLMEYENLERE HER SEFERİNDE KAPI KOLUNU GÖSTERİRSİN ARKADAKİ

arkadasımda vardı siyah leon ve muhteşem bi araç tam manasıyla. tam karizma sürüşü de cok zevkli bizzat denedim ..

edit: bu yuzden arkadasa leon yada bravo almasını yada babasını ikna etmesini şiddetle öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 23 Mayıs 2008; 0:47:48 >
  • İŞTE günün yorumu
    quote:

Orjinalden alıntı: b.erdogan

KARDEŞ BEN BABAMI KANDIRSAM HB BİR ARABA ALIRDIM.BENİM COROLLA ÇOK HEYBETLİ TAM OLARAK MAKAS ATAMIYORUM YARISLARDA .124 BEYGİR AMA UZUN NEYSE ARABAYI BABAM ALMASAYDI BANA YANİ BEN ALSAYDIM SİYAH BİR LEON LA İŞ BİTERDİ ARKA KAPI KOLLARI HARİKA YANİ TEK KAPI GİBİ GÖZÜKÜP ÇİFT KAPI OLUYOR YA.AMA BİLMEYENLERE HER SEFERİNDE KAPI KOLUNU GÖSTERİRSİN ARKADAKİ
    quote:

quote:

KARDEŞ MANİTA İÇİN HİÇ COROLLA BIRAKILIPTA FİAT ALINIRMI.15 AYDIR YENİ COROLLA COMFORT 1.6 ULTRA GÜMÜŞ SAHİBİYİM VE BEKARIM VE 26 YAŞINDAYIM.SANA TEK SÖYLEYECEĞİM ARABAMLA KORDONDAN GEÇERKEN BİR SÜRÜ HATUN ARBAYA DALIP GİDİYOR ARABAYI PARKEDİP HATUNUN YANINDAN GEÇERKEN BENİ FARKETMİYOR BİLE.O AN HATUN COROLLA YA AŞIK OLMUŞ DURUMDA.BAK AMA İSPANYOL SEAT İBİZA YA BEN DE HASTAYIM ONU İTİRAF EDEYİM HEM İÇİ HEM DIŞI TAM BENİM YASIMA GÖRE.

bizim burda bi abide de var aynından o da o yaslarda, valla habure ya bebekte ya etilerde demek ki corollada da var bişi

• quote:

quote:

arkadasımda vardı siyah leon ve muhteşem bi araç tam manasıyla. tam karizma sürüşü de cok zevkli bizzat denedim ..

edit: bu yuzden arkadasa leon yada bravo almasını yada babasını ikna etmesini şiddetle öneriyorum.

Babalar genelde kısıtlı çapraz görüşleri sevmezler yalnız. Aracın ortak kullanılma durumu babayı burada memnun etmeyebilir. Leon çapraz görüşte biraz sorunlu. Bilhassa silecekleride saklayan kalın ön sütünlar virajlı yollarda yorar...
    Genç adam buna aracın tipi için karizması için katlanabilir ama babanında oğlu için katlanması lazım.

• TErcih meselesi seceneklerden dısraı cıkıp 3-4 daha verip tsı li bir golf alırdım hepsinden iyi ses yalıtımına sahip daha konforlu daha ferah daha kalieli işçiliğinden tut detayları cok daha özenilmiş bir araç,kasa değiştirmesine rağmen golf alırıdm
  • KARDEŞ ÇOK HAKLISIN 15 AY ÖNCE 2.EL ARABA ALMAK İÇİN GİTTİ(BEN İKNA ETTİM)TOYOTA PLAZAYA SAOLSUN TOYOTADAKİ ÇOCUK BABAMIN TANIDIĞI ÇIKTI BENİM SÖZÜMÜ DİNLEMEYEN BABAM ONA İNANDA VE 2007 SIFIR ESKİ KASA TOYOTA TERRA İÇİN KAPORA VERDİK AMA BEN ONU BULMUŞKEN FAZLASINI İSTEDİM VE EVE GELİNCE TOYOTA MÜSTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM YENİ COROLLA İÇİN ARADA 7 MİLYAR VARDI VE BU KEZ BABAM BANA İNANDI AYNI GÜN TOYOTA PLAZAYI ARAYIP DAHA ARABAYI GÖRMEDEN SEDAN 1.6 COMFORT YENİ COROLLA 2007 ISMARLADIK.SATICI BİLE ŞAŞIRMIŞTI YANİ 2.ELDEN ESKİ KASAYA SONRADA YENİ KASAYA GEÇTİĞİMİZ İÇİN.BEN NE KADAR HB HASTASI OLSAM DA BABAMI BUNA İKNA ETTİĞİM İÇİN ARTIK HB DİYE İSRAR ETMEDİM ÇÜNKÜ ŞUBAT 2007 DE AURİS İN ADI VARDI SADACE VE BİZİM ŞEHİRDE SEAT BAYİSİ YOK.ASLINDA 11 BİN KM NİN 10500 ÜNÜ BEN KULLANDIM AMA BABAM HALA HB MODELLERİ OYUNCAK GİBİ GÖRÜYOR.AMA BEN DE DAHA ÖNCE ÇOK UZUN ARAÇ KULLANDIĞIM İÇİN SEDAN COROLLA DA SORUN YAŞAMADIM PEK.AMA BUGÜN ARABA SENİN DESE SEAT LEON LA TAKAS YAPARIM HERHALDE.SAYGILARR
    quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

Babalar genelde kısıtlı çapraz görüşleri sevmezler yalnız. Aracın ortak kullanılma durumu babayı burada memnun etmeyebilir. Leon çapraz görüşte biraz sorunlu. Bilhassa silecekleride saklayan kalın ön sütünlar virajlı yollarda yorar...
    Genç adam buna aracın tipi için karizması için katlanabilir ama babanında oğlu için katlanması lazım.

• arkadaşlar bende bravonun 1.4 120 hp versiyonunu kullandım inanılmaz bi iç kalite ve performansı vardı 4. viteste devir 4500 de 170 km hız yaptım :) bravo gercekten güzel bi araç olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 23 Mayıs 2008; 15:57:53 >
  • aynı testi bende yaptım üstüne i30, golf tsi ve civic te vardı kesinlikle katılıyorum yazılanların hepsine

Bravo Focustan cok daha dikkat cekici ve kaliteli ama ilerde ne sorunlar cıkarır bilinmez Fakat yakıt konusunda bravolar cimri sayılmaz
  • kim neye göre yol tutuşu yorumu yaptıysa anlamadım valla sanki her birini 3 er ay kullanmışlarda şehir dışı, şehir içi, dağ yolunda, hızlı,yavaş,mıcırda,eski asvaltta,mıcır asvaltta,ıslak zeminde, kuru zeminde....peki lastikler? bunun hiçmi etkisi yok...yaw adam 3 aracın testini yapmış gelmiş siz 1 sayfayı tamamen esp ve yol tutuşuna dökmüşsünüz. marka fanatiğinede...
    bende 96 Corolla var 2 seneyi geçkindir bu aracı kullanıyorum. Dayımda 2001 Focus Ambiante var. onuda ş. içi dışı uzun yol, ıslak zemin vs vs de çok kullandım. şimdi benim aracın yol tutuşu iyi ve yere yakın olmasıda bu konuda avantaj ama diyememki focustan daha iyi... bi keresinde ankaraya girmeden elmadağında kapattım 90-100 iniyorum adamlar tam ben oraya varınca yolu kestiler ve hemen viraj çıkışı frene bastım ama viraj sert, yol zaten tarihi eser bi asvalt..hızlıydımda..dedim bu araç bu viraja dayanamaz adama değilde bariyere geçireyim bari dedim ama inanın öyle bir tuttuki yolu biçok araç orada uçardı. Focus I veya II olsun yol tutuşu gerçekten güzel ben beğeniyorum. bi kerede tatlı görünüp sonradan sertleşen bir viraja hızlı girdim focusla üstelik yol mıcırdı ama toparlayabildi araç kendini. ben sürdüm gördüm zor zamanda kaldım ve bu yorumu yapıyorum..bu arada lastikleri yeniydi (continantal) kendi aracımda da uzun yolda birkaç defa bu tarz olaylar yaşadım çokda iyi tutunması helede arkayı savuracağını hiç sanmıyorum ama focus kadarda iyi olacağını düşünmüyorum. Aklıma gelmişken şunuda anlatayım bir sünnet düğünü konvoyundayım önde dayımın Focus, Arkada Ben (Corolla), arkamda 2004 Astra var ve yokuş aşağı sağa doğru sonradan keskinleşen viraj var ve birisi halı yıkamış yolun tam orası ıslak önden dayım hızla geçti (Focus) aynı hızla ben geçtim (Corolla) arkadan gelen Astra tabiri caizse götü başı dağıttı(Lastikleri 1-2 bin falan yapmıştır yeniydi.)...
    Lütfen herkes sürdüğü gördüğü şeyi yazsın adam 2km lik yolda bi bakıyım diye biniyo basıyo tabi gaza aniden dönüyo oooo süper yol tutuşu var yaa diyo tamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 23 Mayıs 2008; 11:19:42 >

• sevgili dostlar benim dediğim gibi niyetim HB tabi babamın görüşü önemli ama okadar takıntılı bir insan değildir. onun için arabanın konforu ve genişliği önemli, vw belki hepsinden kaliteli olabilir ama artık sıktı o tasarım, leon'na bir türlü ısınamadım,astıra trafikte çokca görülüyo ve çok sıktı o yüzden bu modelleri es geçtim (BUNLAR TAMAMEN BENİM DÜŞÜNCEM) hb olursa kesinlikle bravo veya focus olacak ama leon çok tavsiye ediliyo kendim demiştim ön yargılı olmamak lazım diye! gidip leonu test edicem sonradan ah etmeyelim tabi birde civic kaldi ama kimse şuan burda lafını etmedi bana göre çok şık bir görüntüye sahip, civic içinde çok hevesleniyorum bakalım sonuç ne olacak yorumlarınız için teşekkürler

saygılar...

• Sevgili Ercan_wrc şimdi bizim arabalardan kuşkulanmaya basladım, sizin anlatııgınız bi kaç olayı okuyunca. Bir yerde sanki virajı dönerken frene basmışsınız ve aracın arkası kaymadı demişsiniz. o viraj heralde sert bir viraj degildi di mi? cünkü bizim astra veya golf olsun hangisi ile sert virajlarda ani fren yapmsan arka otomatikman atma egiliminde bulunuyor. ben de bunun normal oldugunu düşünüyodum acıkcası fiziksel açıdan, taki sizin yazdıklarnızı okuyana kadar... bi de bence diger "göt baş atma" olayında astranın sürücüsü siz olsaydınız corolladan bile daha guvenli dönerdiniz bence, sonucta aracın yol tutusunun iyi olması da yetmez bazen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 23 Mayıs 2008; 11:59:30 >
  • quote:

sevgili dostlar benim dediğim gibi niyetim HB tabi babamın görüşü önemli ama okadar takıntılı bir insan değildir. onun için arabanın konforu ve genişliği önemli, vw belki hepsinden kaliteli olabilir ama artık sıktı o tasarım, leon'na bir türlü ısınamadım,astıra trafikte çokca görülüyo ve çok sıktı o yüzden bu modelleri es geçtim (BUNLAR TAMAMEN BENİM DÜŞÜNCEM) hb olursa kesinlikle bravo veya focus olacak ama leon çok tavsiye ediliyo kendim demiştim ön yargılı olmamak lazım diye! gidip leonu test edicem sonradan ah etmeyelim tabi birde civic kaldi ama kimse şuan burda lafını etmedi bana göre çok şık bir görüntüye sahip, civic içinde çok hevesleniyorum bakalım sonuç ne olacak yorumlarınız için teşekkürler

saygılar...

civic'in de tipi cok güzel gerçekten. özellikle beyazları muhteşem görünüyo. ne yapıp edin ve babanızı bu üçünden birini almaya ikna edin bence:)

leon (siyah-beyaz)
    bravo(mavi-kırmızı-siyah)
    civic(siyah-beyaz)

• quote:

Sevgili Ercan_wrc şimdi bizim arabalardan kuşkulanmaya basladım, sizin anlatııgınız bi kaç olayı okuyunca. Bir yerde sanki virajı dönerken frene basmışsınız ve aracın arkası kaymadı demişsiniz. o viraj heralde sert bir viraj degildi di mi? cünkü bizim astra veya golf olsun hangisi ile sert virajlarda ani fren yapmsan arka otomatikman atma egiliminde bulunuyor. ben de bunun normal oldugunu düşünüyodum acıkcası fiziksel açıdan, taki sizin yazdıklarnızı okuyana kadar... bi de bence diger "göt baş atma" olayında 2004 astranın sürücüsü siz olsaydınız corolladan bile daha guvenli dönerdiniz bence, sonucta aracın yol tutusunun iyi olması da yetmez bazen...

şimdi sizin kaçla nasıl bir yolda hangi lastiklerle hangi koşullarda nasıl arkayı atıyor bilemiyorum. Astra ve golf demişsiniz ikiside HB araba ve arkayı atmada ikisini sedan araca göre bir tutamazsınız anlattığım olayda siz sürücüden kaynaklı demişsiniz ama astradaki sürücü yıllardır araba sürer ve gerçekten çok iyi sürücüdür (genelde de sert kullanır.) Olay sürücüden değil astradan kaynaklı arkası olmayan araçların arkayı atması daha kolay bunu herkes bilir. gerçi yeni araçlarda farklı amortisörler ve denge işlemleriyle bu sorunu bayağı azalmışlar diye duydum ama ben size başımdan geçeni anlatıyorum burada oturup senaryo kurup yarım saat yazacak birisi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 23 Mayıs 2008; 12:07:25 >

• kaya5789 bu leon neymiş böyle yaw vallaha meraklandım bakalım şuan için, bana içi çok boş geliyo, ama bravonunda çok sıradan geliyodu gidip görünce öyle olmadığı anladım bidaha söyliyim gerçekten çok iyi işçilik vardı gidip görün vallaha karar çok zor olacak

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

kaya5789 bu leon neymiş böyle yaw vallaha meraklandım bakalım şuan için, bana içi çok boş geliyo, ama bravonunda çok sıradan geliyodu gidip görünce öyle olmadığı anladım bidaha söyliyim gerçekten çok iyi işçilik vardı gidip görün vallaha karar çok zor olacak

saygılar...

bu arada bende civic öneririm çok karizma duruyor özelliklede siyah sürmedim yorum yapamayacağım. Seat bu sene atakta gerçekten bayağı satılıyor. bu iki aracada bakın test edin derim. Birde Alfa 159 lar çok hoş ama fiyatları biraz daha uçuk sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 23 Mayıs 2008; 12:12:19 >

• quote:

şimdi sizin kaçla nasıl bir yolda hangi lastiklerle hangi koşullarda nasıl arkayı atıyor bilemiyorum. Astra ve golf demişsiniz ikiside HB araba ve arkayı atmada ikisini sedan araca göre bir tutamazsınız anlattığım olayda siz sürücüden kaynaklı demişsiniz ama astradaki sürücü yıllardır araba sürer ve gerçekten çok iyi sürücüdür (genelde de sert kullanır.) Olay sürücüden değil astradan kaynaklı arkası olmayan araçların arkayı atması daha kolay bunu herkes bilir. gerçi yeni araçlarda farklı amortisörler ve denge işlemleriyle bu sorunu bayağı azalmışlar diye duydum ama ben size başımdan geçeni anlatıyorum burada oturup senaryo kurup yarım saat yazacak birisi değilim.

ben böyle bi şey kast etmedim kesinlikle yanlış anlaşımlasın sadece merak etmiştim. ama söylediginiz bir şey bence yanlış o da sedan arabaların arkasını daha zor hb aracların daha kolay atacagı. mantıken düşünürsek arac agırlıgın boş olan kısmını koyvermek isticektir(bagaj kısmı) bu yuzden de hb araçların yol tutusu ani girilen sürekli virajlarda daha iyidir bence.
    saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

kaya5789 bu leon neymiş böyle yaw vallaha meraklandım bakalım şuan için, bana içi çok boş geliyo, ama bravonunda çok sıradan geliyodu gidip görünce öyle olmadığı anladım bidaha söyliyim gerçekten çok iyi işçilik vardı gidip görün vallaha karar çok zor olacak

saygılar...

bu arada bende civic öneririm çok karizma duruyor özelliklede siyah sürmedim yorum yapamayacağım. Seat bu sene atakta gerçekten bayağı satılıyor. bu iki aracada bakın test edin derim. Birde Alfa 159 lar çok hoş ama fiyatları biraz daha uçuk sanırım

şuan benim için civic kaldı seat listede değildi zaten ama bakıcaz bende civici çok merak ediyorum çunkü yolda gördüğüm zaman bakıyorum dönüp bidaha bakıyorum sonra dönüp bide arkdan bakıyorum abartmıyorum

• yeni kasa golf eylülde cıkıcak 2 ay sonrada Tr de olur 2009 a girmeden 1 ay önce gibi tr de olur yada bekletirler 2009un basına kadar kesinlikle ozama kadar beklerim
    quote:

sevgili dostlar benim dediğim gibi niyetim HB tabi babamın görüşü önemli ama okadar takıntılı bir insan değildir. onun için arabanın konforu ve genişliği önemli, vw belki hepsinden kaliteli olabilir ama artık sıktı o tasarım, leon'na bir türlü ısınamadım,astıra trafikte çokca görülüyo ve çok sıktı o yüzden bu modelleri es geçtim (BUNLAR TAMAMEN BENİM DÜŞÜNCEM) hb olursa kesinlikle bravo veya focus olacak ama leon çok tavsiye ediliyo kendim demiştim ön yargılı olmamak lazım diye! gidip leonu test edicem sonradan ah etmeyelim tabi birde civic kaldi ama kimse şuan burda lafını etmedi bana göre çok şık bir görüntüye sahip, civic içinde çok hevesleniyorum bakalım sonuç ne olacak yorumlarınız için teşekkürler

saygılar...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.