Şimdi Ara

Bugün Gittim BRAVO,FOCUS,VE COROLLA'yı Test Ettim İzlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba dostlar ben babamla birlikte inşallah bu yaz sonunda c sınıfı bir araç alıcam listemdekiler başlıktakine ek olarak birde civic
    ilk önce toyata bayiğine gittim güler yüzlü bir satış temsilcisi karşıladı durumu anlattım ve içerde duran siyah elegance corollaya bindim ilk deneyimimdi çok etkilendim içimden japonm yapmış be kardeşim dedim, bikere araba çok ağar ve oturaklı duruyo ilk dikkatimi iç döşeme çekti. ardından direksiyon ve göstergeler ilk dikkatimi çeken noktalardı malzeme kalitesi iyiydi ön konsoldaki düğmeleri biraz daha kaliteli yapabilirlerdi şöför koltuğunu kendime göre ayarladım Boyum 1.85 kilom 90) sonra arkaya oturdum hayretler içersindeiyim o ne rahatlık öyle birde ortanın boş olması arkasını çok rahat yapmış, bu araç kesinlikle d sınıfı bir araç gibiydi bagaj çok tatminkardı sonra test sürüşüne çıktık. test aracı dizel mülti mod comfortdu. ilk defa otomatik araç kullanacaktım stres yaptım bianda ama satış temsilcisi çok ilgiliydi bu çok önemli eğer karşınızdaki nekadar rahat ve iyiise sizde araçı okadar rahat ve detaylı inceliyosunuz aracı multi modda kullandım gerçekten çok güzeldi vites geçişleri yumuçaktı yola çıktık 1,2,3,4 performans tatminkardı araba seyir halindede çok konforluydu bu arada ayağım hep debriyaş arıyo neyse mıcırlı asfalttan kaymak diye tabir edilen asfalta çıktık odene arabada ses yok mükemmel bir yalıtım ışıklarda durduk bi ara aynımdaki satış temsilcisine araba çalışıyomu di ye sordum gerçekten çok etkilendim on üzerinden on

confort benzinli, mültimod, iç dış koruma,park sensörü 38,500 dedi zorlasam elemanı rahat 38,000 derdi artık fiyat iyimi kötümü siz söyliyin

focus

sonra randevum focustaydı araba x paketli titaniumdu. birkere satış temsilcisine tav oldum bir halltan haberi yoktu (çok önemli bir etken) daha x pakette led stop veya park lambasının olup olmadığını bilmiyo, neyse birkere focusun için hatları çok keskindi ön konsol yani sony teyp ve klima çok güzel duruyo, sonrof arabaya farklı bir hava katıyodu ama corolla kadar rahat değildi malzeme kalitesi iyiydi ama coralladaki o uyumu ve ergonomiyi göremedim sürüşe çıktımız araçta dizeldi performans iyiydi 80,90 4. vitesde gidiyorum devir saati 2000 gösteriyodu ama corolla kadar konforlu değildi focusa çok hevesleniyodum listemde ilk sıradaydı ama coralladaki konforu açıkcası bulamadım beni tek etkileyen nokta ses sistemiydi ( özel 320 kbslil audio cd yaptım trance parçalar) cd taktım acayip şaşırdım sony teyp mükemmeldi vallaha focusta en çok ses sistemine ve donanımını sevdim mesele koltuk yükseklik ayarının elektirikli oluşu çok keyifli

focus hb titanium kosko indirimli yardımcı oluruz dediler park sensörü 38,000 sanırım birazdaha zorlana bilirdi x pakete 41,300 dediler

Bravo

eveeet otobuse bindim fiat bayine gidiyorum gidiyorum ama çokta fazla bir beklentim yok bravodan galeriye geldim tüm versiyonlar vardı siyah lav kırmızı, metalik gri, karşıladılar siyah olan dynamic'ti arabaya biner binmez şaşkınlık içindeyim o nasıl bir kalite onasıl bir dzayn birkere BRAVO fiata araba herşeyi ile çok dolu birkere kesinlikle resimlere katologlara güvenmeyin bana internetten focus hepsinden daha iyi geliyodu bravo çok kötü idi şuan kafamda herşey değişti kesinlikle ön yargılı olmayın araba alacaklar gidin görün diyorum araba çok dolu arkası gayet yeterli boyumu ve kilomu yukarda belirttim araba çok konforlu malzeme kalitesi çok iyi, torpido küçük bagaj normal aile için yeterli arabanın canlı görüntüsü çok iyi yanımda kız arkadaşım vardı bu araba sana daha çok yakıştı demezmi iyice ısındım araca. test sürüşüne çıktık performans mükemmel teste çıktığımız araç dizel emotiondu ilk defa ESP li araç kullandım acayip güven veriyo, yol tutuşu iyi, ses sistemi yeterli, ama focusun sonyi bravo taksalar araç 10/10 olur araba dizel ama 100,120,130 gidiyo yol sesi vardı. ne focus ne bravo bu konuda coralla ile yarışmaz orası kesin. ama öyle yazılıp çizildiği gibi tıkırtı falan yok vallaha brovoyu çok sevdim

dynamic 120 bg kosko onlardan pazarlık pazarlık pazarlık36.000 emotion 39.000 vallaha arabayı görmeden fiyat değerlendirmesi yapmayın emotionda ESP var harbiden çok dolu araba

sonuç

corolla ağır ve karizma duruyo çok oturaklı ve konforlu bir araç mültimod bence çok keyifli ama ben 23 yaşındayım bana biraz ağar kaçıyo ama yinede güzel

Focus beni hayal kırıklığına uğrattı focuscular kızmasın lütfen ama arabada hala şirket arabası havası var focus benim listemde ilk sıradaydı çok beğeniyorum ama bu testlerden sonra kafam allak bullak oldu

bravo beni çoooooook şaşırttı artık brovoyu ciddi ciddi düşünmeye başladım

bana göre dostlar

coralla

bravo

focus

bakalılm şimdi civic kaldı onuda bi görelim görüşlerimi yazarım

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 23 Mayıs 2008; 0:16:43 >

• İzlenimler için teşekkürler.
    Bravo için kasko dahil 39.000 iyi fiyatmış.
    Şu linkte de arabam.com testi var.
    http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=507
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

İzlenimler için teşekkürler.
    Bravo için kasko dahil 39.000 iyi fiyatmış.
    Şu linkte de arabam.com testi var.
    http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=507

harbiden Ayağa kalkın ve alkışlayın!
  • Öncelikle üsenmeyip yazdıgınız icin elinize saglık.. Aklıma bisey takıldı Bravo'nun yurtdısındaki modellerinde(en bos model dahil) hepsinde radyo yerine lcd ekran var radyo ordan kontrol ediliyor... Türkiye'ye gelen modellerde neden yok?
  • ELİNE SAGLIK
  • Türkiyede navigasyon sisteminin alt yapısı tamamlanmadı, o yüzden.
  • sevgili CuklasaN evet o benimde dikkatimi çekti o navigasyon sistemi içeriyor benim bildiğim kadarıylada türkiyede yeterli alt yapı olmadığı için firmalar o opsiyonu türkiyeye getirmiyo. bence bir faktör daha var tüm markalarda bu tip opsiyonlarda kurban olduğum ülkemiz 2. dünya muhamelesi görüyo buda bi gerçek (bence)

saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • objektif yorumunuz için teşekkürler, aydınlatıcı ve yol gösterici oldu
  • Navigasyon olmasa bile radyo kontrolu falan ordan yapılır hic olmazsa ayrıca ic konsolu daha güzel bi hale getiriyor bence..
    @Bay KospiR;
    Son cümlenize katılıyorum..
  • Ne Bu Bravodaki Gidiş Böyle
  • yuci rica ederim CuklasaN vallaha durum öyle dostum birçok şeyden mahrum kalıyoruz belki yurt dışındaki insanlardan daha fazla para verip ama daha düşük versiyonları alıyoruz. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 22 Mayıs 2008; 17:56:26 >
  • arkadaşım fiyatı yanlış almışssın herhanlde dizelin 120 hp liği daha gelmedi.sana 1.4 t-jeti 120 hp lik filyatını vermişler.ama feyatı da gayet iyi.
  • toyota corollanın birde sorunsuzluğunu ve japon olduğunu katarsak 1 numara.
  • Evet, bu dogru daha fazla para veriyoruz daha düsük model araba alıyoruz.. % 100 vergiden dolayı..
  • aliserpil2006 dostum benzinli fiyatı onlar

acu___men kesinlikle bana göre 1 numara olmasında büyük etken
  • Bence haksızlık yapmayın. Yaşadığım ve burada araç satın aldığım için biliyorum. Bazı segmentler hariç, Türkiye'deki araçların donanımları ve fiyatları Hollanda'ya göre daha kapsamlı.

quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

sevgili CuklasaN evet o benimde dikkatimi çekti o navigasyon sistemi içeriyor benim bildiğim kadarıylada türkiyede yeterli alt yapı olmadığı için firmalar o opsiyonu türkiyeye getirmiyo. bence bir faktör daha var tüm markalarda bu tip opsiyonlarda kurban olduğum ülkemiz 2. dünya muhamelesi görüyo buda bi gerçek (bence)

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Bence haksızlık yapmayın. Yaşadığım ve burada araç satın aldığım için biliyorum. Bazı segmentler hariç, Türkiye'deki araçların donanımları ve fiyatları Hollanda'ya göre daha kapsamlı.

quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

sevgili CuklasaN evet o benimde dikkatimi çekti o navigasyon sistemi içeriyor benim bildiğim kadarıylada türkiyede yeterli alt yapı olmadığı için firmalar o opsiyonu türkiyeye getirmiyo. bence bir faktör daha var tüm markalarda bu tip opsiyonlarda kurban olduğum ülkemiz 2. dünya muhamelesi görüyo buda bi gerçek (bence)

saygılar...

tabiki siz orda yaşadığınız için daha iyi bilirsiniz ama benim incelediğim kadarıyla genel manada yinede eksiklikler var. niye bende navigasyon olmasınki dimi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 22 Mayıs 2008; 18:22:52 >

• Eline sağlık usta. Bu bilgilerin çok yardımcı olacaktır.

Öncelikler gölüne hangisi yer edindiyse onu al.Toyata çok hoşuna gitmiş. Eğer toyota alırsan siyahını al benim için
  • Navigasyon neden hala yok onu anlamıs degilim.. Ve dedigim gibi konsolda lcd ekran olsa cok daha güzel durur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Eline sağlık usta. Bu bilgilerin çok yardımcı olacaktır.

Öncelikler gölüne hangisi yer edindiyse onu al.Toyata çok hoşuna gitmiş. Eğer toyota alırsan siyahını al benim için

vallaha ne yalan söyliyim toyata beni çok etkiledi. vallaha o direksiyon falan çok konforluydu yaw zaten Allah nasip ederde coralla olursa ya siyah ya beyaz olacak

bravoda ufak tefek eksikler var (ama sorun değil) bunlar makyaşlanınca giderilirse bence 4,4lük bir araç olacağına inanıyorum

focus donanımı iyi bir araba ama o şirket arabası havasını atamadım üstümden. oysa focus benim ilk terciğimdi belki o salak satış temsilcisi yüzünden böyle oldu yaw test suruşüne çıktık adamda tık ya be mübarek insan birşey söyle biraz pazarla, birşeyler anlat bende rahat takılıyım acayip kasıldım Ama corallada ve bravoda olan işçilik focusta yoktu buna eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 22 Mayıs 2008; 18:51:08 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.