< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 5 Ekim 2012; 20:24:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 5 Ekim 2012; 20:24:44 > |
Drhaktan bey,
Araç ile ilgili ses probleminizi daha önceki formalardada yazmıştınız, ben ve benim gibi 3-4 arakadaşta kendi araçlarımızdaki gürültü seviyesini ölçmüş ve size bildirmiştik. Sizin aldığınız araçta ses ile ilgili problem. Olduğuna sizle birlikte karar vermiştik. Siz aracı sattınız hayırlı olsun, ancak ben ve benim gibi bir çok arkadaş araçlarımızı gayet severek kullanıyoruz ve hiç bir problemimiz yok. Benim araç a180 cdi ve şuanda 41.000 km ye geldi, emniyet kemeri tıkırtı sesi haricinde hiç bir şikayetim olmadı, ve onuda çözdüler. Aracı ilk aldığım günkü kadar heyecanlı ve severek kullanıyorum. 2-3 a ve cla formunda kimsenin ses problemi yokken birtek sizin arabada problem oldu diye lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin. Şu anda 2.kullandığım A4 B8 kasa araçta olduğu kadar rüzgar ve yol sesi a180 de var. Motor sesi derseniz, tüm bu sınıftaki rakipleri gibi 140-150 den sonra dizel motor sesi kısmen rahatsız ediyor. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 1 Ekim 2012; 19:18:13 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|