Şimdi Ara

Mercedes A 180 CDI Test Sürüşü ve İzlenimlerim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
7
Favori
130.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Aracı karalasalar ne yazar? Haala çok satılıyor.

tayyipe oy verenlerde çok ama bu gerçekleri değiştirmiyor..
    alan satsın kurtulsun bu araçtan.. servisinde çalışan bir hastam, daha yeni hergün onlarca arızalı araç geliyor buraya dedi.. demekki doğru bir karar vermişim.. bmw'e devam..
  • Düşündüğüm bir araçtı,

yorumları şimdi okuyunca bir anda soğudum araçtan :)

yani top gibi arama diyordum, hızlanmalara bakınca ne kadar hantalmış,
  • Konuyu hortlatıyim. A180 için ana konuyu bulamadığımdan buraya yazıyorum arkadaşlar . Araç alma arifesindeyim benzin otomatik olması şart yılda zaten maks. 10bin km yapıyorum. Aklımda golf astra gibi alt kompakt c segmentler vardı fakat geçen bir arkadaşımın amg a180ine binice fikirlerim değişti . Aracı eşimde kullanacağı için öndeki yıldız beni kendine çekmeye başladı . Şuan mengerler amg paket zenon ve cam tavan için 113bin teklif veriyor. Sizce alınabilir bir rakam mıdır? Premium sınıfta alternatif önerilerinizide bekliyorum . İyi forumlar

• Arkadaşlar merhaba A-180 CDI Araca Yetkili Serviste Hangi Marka Mazot Filtresi Takıyorlar bilenlerden cevap rica ecedeğim .
  • Sherlocksss S kullanıcısına yanıt
    MERCEDES UZ<AK ARA ALLAH HERKESE NASIP ETSIN :) MERCEDES VE DİĞERLERİ VAR AMA ANLAYANA..... :)))
  • bugün sürüşünü test edip almaya karar verdiğim araba.

amg dizel modelini test ettim.

daha önce audi a3 1.4 tfsi araç kullandım 4 yıl. yani hatchback hastasıyım.

aracın beni sarmasını isterim, o zaman heryerine hakim oluyorsunuz.

audiden daha fazla sardı beni.

diğer araçlara da baktım, bmw 3.16, mercedes c180 vb.

ama bu çok keyifli ve beni saran bi kullanım sundu.iç mekan da gayet kaliteli.

hızlanması da dizelden beklediğim gibi değil, gayet ataktı.

benim için atak olması,yani birden hızlanması önemli, son hız değil,

çünkü uzun yolda güvenlik için bu çok önemli. sollamalarda çok işinize yarayacak atak olması.

180-200 bandı yeterli zaten son ibrede. daha fazlası anlamsız ve tehlikeli benim için.

gözümde 3 eksisi var,onları anlatayım;

birincisi çalıştırdığımda motor sesini duymam (a3 teki çalıştırdım mı acaba arabayı sessizliği yok:)

ama sürüşe başlayınca o sesi duymadım.

(güncelleme: test ettiğim araç 2014 modeldi. aldığım araç 2016 ve motor sesi nerdeyse hiç gelmiyor çalıştırınca. sanırım bi düxenleme yapmışlar yeni modellerde)

ikincisi media ekranı küçüktü. fakat test ettiğim araç 2014 modeldi, yenisinde (2016) genişletilmiş ekran.

diğeri de vites topuzunun olmamaması. tabi modern bir görünüm olmuş,çok cezbedici ama,elinimi koyacak yer aradım. sanırım alışırım bu duruma:)

onun dışında kokpit kesinlikle çok kaliteli ve cezbedici.

gereksiz büyük arabaları sevmediğimden bu çok keyifliydi benim için.

reno motoru denmiş. bugün milyon dolarlık uçaklar bile farklı yerlerden parçalar üretilerek birleştiriyor. sağlamsa problem değil. araç zaten mercedese bindiğinizi hissettiriyor kalite açısından. sağlam olsun,benzinden az yaksın,atak olsun ve gitsin,gerisi mühim değil motorda.

e serisine kadar çıktı gerçek mercedes geyiği. 500binim olursa alırız onu da (ne işimize yarayacaksa,sanarsın trafik sıkışınca uçabiliyor:) bu arada bikaç kere 2016 e200 e binme fırsatım oldu. gereksiz lüks içi, vites olmaması hoşuma gitmişti özellikle. basınca gaza atak değildi. büyük araba olduğundan muhtemelen. abartmayın yani. sadece "klass" gösteriyor.

deneyimlerim bu kadar, paylaşayim dedim. işinize yaraması umuduyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomenklatura -- 25 Ekim 2017; 23:41:22 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.