Şimdi Ara

Bugün ilk kazamı yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aylar once ayni basligi acmistim ustelik babamin bana hediye ettigi aracla 2. Kez ciktigimda basima gelmisti zamanla unutuluyor hocam cana gelmesin yeterki cok gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hacam
  • Geçmiş olsun ama hiç tatlı canını sıkma bende 8 ay önce yaptığım kazada hem araba hem ben perte ayrıldım ufak nazarlık kaza bunlar hiç sıkma canını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujeria35 -- 17 Mayıs 2014; 0:21:46 >
  • Geçmiş olsun hocam.

100 lira olmasa da 150 lirayla kurtarırsın
  • Sanki daha hizliymissiniz gibi geldi bana.

Minibusu oraya park etmek nasil bir mantiktir anlamam.

Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ifrit oluyorum şöyle kavşağa park edenlere!
    hem yolu daraltıyor hemde görüşe mani oluyor .yılar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Sanki daha hizliymissiniz gibi geldi bana.

Minibusu oraya park etmek nasil bir mantiktir anlamam.

Gecmis olsun.

Yok hocam gerçekten hızım 20-25 falandı. Zaten orayı bilenler bilir biraz keskin bir göbektir, ayrıca minibüs v.b çok olduğu için ağırdan geliyordum.
  • Çok geçmiş olsun, küçük bir kaza Allah beterinden korusun.

Şu magirus'lar kullanım şekline uygun biçimde her tarafı tamponla çevrilmiş sanki... İstesen de hasar veremiyosun. Çarpışan araba gibi geziyorlar ortalıkta.
  • geçmiş olsun hocam.

o kadar yavaş hızda tampon nasıl düştü hocam?
  • İstanbul'a gelipte kaza yapmadım demezsiniz

Minibüsçü kurbanı olmuşsunuz.

Kazaya neden olan minibüs hala kazadan sonraki resimlerde orada park halinde duran mı?
  • Sağ olun beyler, tamponun düşmesini şöyle izah edeyim, tekerden vurmak için sağ manevra yaptım ya, tam bijon tamponun önündeki çitaya denk geldi. O da kasıntı yaptırıp tamponu çatlattı ve tırnaklardan kurtardı. Bir de minibüsün tekerinin dönüş hızını sayarsak olağan bir hasar. Ön tamponu dikkatli incelerseniz bijon oyuğunu görürsünüz.

@kutu149 Evet hocam aynen, ben resimleri çektim ondan bir kaç dakika sonra bastı gitti. İstanbul'da kazam var. Hal bu ki daha önce orada araba da sürdüm bir müddet ama kısmet.
  • Geçmiş Olsun Hocam.O hızlarda Abs'nin devreye girmesi biraz çelişkili alt hızlarda girmez diye biliyorum?
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.Canınıza birşey olmasın.Tampon falan boş.Nazara ben inanırım sizede inanmanızı tavsiye ederim.Allah tekrar yaşatmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Geçmiş Olsun Hocam.O hızlarda Abs'nin devreye girmesi biraz çelişkili alt hızlarda girmez diye biliyorum?

Giriyor hocam. Bence de girmemesi gerekir ama giriyor.
  • Geçmiş olsun hocam pek büyük birşey değil. Allah daha kötüsünden saklasın.
  • Geçmiş olsun hocam, inşallah son kazanız olur, belli ki minibüs söförü meslektaş çıkmamış sizde :)
  • en ufak hızlarda bile giriyor devreye ben abs sayesinde öndekilerin ani freninden dolayı düşük hızlarda çok kurtuldum kazadan..

Çok geçmiş olsun son kazanız olur inşallah
  • Çok geçmiş olsun.
  • arkadaş şu minibüs şoförüne verilmesi lazım cezanın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.