Şimdi Ara

Bugün internet cafede sigara içen hıyarı şikayet ettim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bu kız deli yaa

Bugün internet cafede sigara içen hıyarı şikayet ettim!

• quote:

Orjinalden alıntı: mercuryy

quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Ben olsaydım yüzüne üflerdim sigarayı.5 saat bi yerde zaman geçirecem ve sen sigara içmiyorsun diye bende içmeyecem yok öle iş :)

sen kendini zehirlemekte serbestsin ama başkalarının üstünü başını kokutmaya ne hakkın var. çıkarsın dışarı sigaramı içiyon ne zıkkımın pekini içiyosan içersin. başkalarıın haklarına saygılı olmayı ne zaman öğrenecek bu toplum ben öldükten sonra bile çocuklarım görürmü şüpheliyim . böyle sığ ve geri zihniyetleri içinde harcanıp gidiyo işte bazılarıda esas onlara yazık!!

6 senedir içtiğim şeyi üstüne sinecek diyemi içmeyecem.Git sigara içilmeyen bir kafeye.
    Bak kafe sahibine şikayet etmişsin fakat o da birşey dememiş ee ötesi yok bunun.

Ben 2-3 sene önce öss ye hazırlanırken dershanede sınıfta sigara içerdim.Etütler aralıksız 3-4 saat
    arka arkaya olurdu benim elim ayağım uyuşuyor bir süre sonra diye hocalar içmeme izin verirdi.

Sizin o sıralarda kalem koyduğunuz çukurlar varya he onlar benim için küllüktü :)

Hey gidi gençliğim heeey.Dur yakayım bir tane daha ekrana doğru üflüyorum uzak dur mercurry üstüne sinmesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

quote:

Ben olsaydım yüzüne üflerdim sigarayı.5 saat bi yerde zaman geçirecem ve sen sigara içmiyorsun diye bende içmeyecem yok öle iş :)

sen kendini zehirlemekte serbestsin ama başkalarının üstünü başını kokutmaya ne hakkın var. çıkarsın dışarı sigaramı içiyon ne zıkkımın pekini içiyosan içersin. başkalarıın haklarına saygılı olmayı ne zaman öğrenecek bu toplum ben öldükten sonra bile çocuklarım görürmü şüpheliyim . böyle sığ ve geri zihniyetleri içinde harcanıp gidiyo işte bazılarıda esas onlara yazık!!

Sende terket kardeşim o zaman orayı cafenin sahibi izin veriyorsa adam istediğini yapar.Ne sorunlu insanlarsınız ya.

bi kere kafe sahibinin sigara içilmesine müsade etme gibi bir yetkisi yok. Duvar rengini değiştirebilir, masaların yerlerini değiştirebilir ama yasaya aykırı eylemde bulunamaz. Bilmiyorsan öğren!

• Bu işin yaşla okumuşlukla alakası yok. İnsan olmakla alakası var. Bizim üniversitede her yerde yazıyor. Ayrıca üniversitede okuyan bir insan kapalı mekanlarda sigara yasağı olduğunu bilir.

Ne diyeyim ki yaa.. Her geçen gün bu memleketten umudum daha da azalıyor...
  • Git dava aç ula o zaman burada ne zırlıyorsun :D
  • quote:

bu maganda günde 4-5 saatini cafede şu aynı tuşa basılarak oynanan bir oyun var çizgi film gibi büyü falan yapıyolar onun başında mesai harcaması, cafe sahibininde göz yummasıymış

knigth online
  • 1-2 hafta sabret kanun yürürlüğe giriyo o zaman şikayet edersin ama yeniden gidip orda PC nin başında o elemanı beklemen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

darkchild erkeklere sulanıyo artık

• quote:

Orjinalden alıntı: onur45

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

darkchild erkeklere sulanıyo artık

Hadi ya.. Ben mercurynin kız olduğuna kalıbımı basarım ...

• şikayet etmen gerekmeyebilir böyle bazı yerlerde izin verildiği yerde içiliyorsa sorun yok ama sigara içilmemesi gereken durumdaysa o zaman şikayet edebilirsin ama senin ne tarafta sigara içtiklerini gördün bilmiyorum ama bizim buralarda bazılarıda komple mekanda içiliyor bazılarındada iki tane bölüm var biri sigara içilebilir,oyun oynanabilir bölümü birde normal çocuklar için ayrılmış bölüm var ordada sigara içilmiyor..
    mesala bizim zamanımızda 2 ay oldu devredeli.. o zamanlar sigara içmek yasaktı..
    bu arada mercuyy sen o bir önceki bulanıksu,lapceses mi bilmem öyle bir yazısı vardı kafam gene takıldı sana sen kızmısın erkekmisin bilmiyorum ama bir resmini görelimde tanıyalım bari bu forumda takmasınlar kafaya seni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 14 Mayıs 2008; 18:55:34 >
  • cafe sahibi izin veriyorsa sen ne karışıyosun diyenler ne dediğinin farkında mı acaba?
    ülkede kanun var... kapalı yerde içemezsin o zıkkımı... ha bi de cafe sahibi izin verecekti madem ne diye sigara içilmez yazmış?

mercuryy
  • yeni çıkacak kanunla kapalı yerlerin tamamında sigara içilmesi yasaklanıyor. (Buna göre taksilerde dahi içilmez) Ama şu anda internet cafeler; iyecek- içecek servisi yapılan yerler, kamu hizmeti gören binaların tamamında sigara içilmesi zaten yasak!!
    ayrıca sigara içilen bölmesi yoksa tamamında sigaraya müsade edilmiyordur. Yani sigara içilen kısım istisna, içilmeyen kısımlar asıldır.
    Ben açıkcası böyle bir yasaklamanın devlet eliyle koyulmasından utanıyorum, insanlar kendiliğinden bu bilinci göstermeliler. Ama bizde internet kullanan bilgisayar kullanmasını bilen sözde eğitimli tabaka bile böyle öküzlükler sergilemekte bir adım önde!
  • quote:

Arkadaşlar olayı şöyle özetliyeyim. Bugün printırdan çıktı almam gerekiyordu internet cafeye gittim ve yarım saatliğine bir msaya oturdum. Yanıma gelen 24-25 yaşlarında hıyar tipli biri sigara içmeye başladı. Yukarıda koskoca "Burada sigara içilmez" yazısı vardı. Önce rahatsız oluyorum söndürürmüsünüz dedim. Bir sonuç alamayınca "şikayet edeceğim söndürmezseniz" dedim. Sonra da anıra anıra "Git derdini cafe sahibine anlat, kültablaları ne diye burada!" çıkıştı.
    Beni asıl üzen şey orada bulunan diğer kazmaların bana çemkirerek bakmaları ve cafe sahibinin de "içilir ara sıra" diyerek herife arka çıkmasıydı.
    Sonradan öğrendiğime göre bu maganda günde 4-5 saatini cafede şu aynı tuşa basılarak oynanan bir oyun var çizgi film gibi büyü falan yapıyolar onun başında mesai harcaması, cafe sahibininde göz yummasıymış.
    Buradan kapalı yerlerde sigara içen öküz arabalarına sesleniyorum; medeniyetten nasibinizi biraz alsaydınız yasaklama dahi olmasına gerek kalmadan kendilğinden buraları duman altı etmezdiniz!!

HAklı değilsin, nedenmi ? bende sigara içmiyorum ve bütün içmeyenler haksız; 'Diktatörlük yapan tayyip çıkardığını kanunun haklı bir tarafı yok ,avrupa istiyor diye sigara içen çoğunluk bu zevkinden mahrum olmak zorunda değil,azınlık her zaman çoğunluğa uymalı , demokrasinin gereği......!' ( Bunu ben demiyorum bunu bizim sigara içen arkadaş diyor ve bende baya bir kanıtsadım)ŞAka bir yana rüşvet döndüğü sürece bu kanunda pek bir işe yaramıyacak ve sen ,ben ,sigara içmeyen herkez gene mağdurmuş! gibi gözükecek,adamlar veriyor bir kaç kuruş sigara denetimi yapılacağını önceden biliyor!.... ne diyeyimki daha ,geçmiş olsun.

• quote:

iyecek- içecek servisi yapılan yerler

bak Mercury.Spor yaparsın arkasından duşa girersin dimi terledin diye.
    Yada yemek yersin bir süre sonra tuvalete gitme isteği doğar (rezalet bi örnek oldu görmemezlikten gelin)
    veya veya kıyafetlerini yıkarsın sonra kurusunlar diye asarsın balkona falan.

Aynı bunun gibi.

Bak sen demişsin yiyecek içecek servisi yapılan yerler diye.

Birşey yeniliyorsa arkasından sigara içilmeside bu üstteki gibi kalıp bir düşüncedir.
    Önüne geçemezsin kimse geçemez.Çok fena anarşi çıkarırım.İstanbuldaki tüm sigara içenleri
    toplarım taksime kızdırmayın beni.Düşünsenize 1 milyon kişi aynı anda Beşiktaş'dan Taksim'e yürüyor.
    Herkesin elinde sigara.Ozon tabakasında BJK-Karaköy ve Taksim istikametinin haritasını görebiliriz rahatca :)

• Valla helal olsun mercury, eşşek toplumumuzun senin gibi insanlara çok ihtiyacı var.
  • Sigara içenleri nereye şikayet ediyoruzki ??
  • Darkchild noluyo abi ?
  • quote:

quote:

iyecek- içecek servisi yapılan yerler

bak Mercury.Spor yaparsın arkasından duşa girersin dimi terledin diye.
    Yada yemek yersin bir süre sonra tuvalete gitme isteği doğar (rezalet bi örnek oldu görmemezlikten gelin)
    veya veya kıyafetlerini yıkarsın sonra kurusunlar diye asarsın balkona falan.

Aynı bunun gibi.

Bak sen demişsin yiyecek içecek servisi yapılan yerler diye.

Birşey yeniliyorsa arkasından sigara içilmeside bu üstteki gibi kalıp bir düşüncedir.
    Önüne geçemezsin kimse geçemez.Çok fena anarşi çıkarırım.İstanbuldaki tüm sigara içenleri
    toplarım taksime kızdırmayın beni.Düşünsenize 1 milyon kişi aynı anda Beşiktaş'dan Taksim'e yürüyor.
    Herkesin elinde sigara.Ozon tabakasında BJK-Karaköy ve Taksim istikametinin haritasını görebiliriz rahatca :)

bunu ben değil yasa söylüyor yiyecek-içecek servisi olan yerler diye.. bilmeden atıp tutuyosun, anca elinizde sigara fosur fosur başkalarını rhatsız etmeyi bilirsiniz. git biraz araştır bakalım. meclis tutanaklarını oku incele ne diye böyle bir yasa çıkarılmış ..? yasalar ihtiyaçdan çıkarılır, kafadan değil. yasalar toplumun gerisinden gelir, önce toplumda bir ihtiyaç belirir sonra parlamento yasa yaparak bu ihtiyacı giderir. Böyle bir yasa şayet ortada varsa toplumun buna ihtiyacı olduğu için var! sen beğenmiyorsan seni destekleyen bir patiye oyunu verirsin seni temsilen bu ihtiyacını giderir! sanmıyorumki böyle medeniyetsiz bir fikri benimseyen parti olsun.. ama sen o taksime toplamayı düşündüğün krolarla bir parti kurabilirsiniz..
    Gelelim senin şu yemek sonrası sigara ihtiyacına.. irade diye bişey var bilmem haberin var mı insanoğlunu hayvanlardan ayıran bir özellik.. sokak ortasında çiftleşn hayvanlar görmüşsündür onların ihtiyacı ama ben hiç insan görmedim halbuki o da ihtiyaç.. yani sen iradene sahip çıkar defolur dışarda zıkkımlanırsın eğer o çiftleşenlerden farkın varsa.
    Benim bugun internet cafede gördüğüm magandanın o 4 ayaklılardan tek bir farkı vardı o da bilgisayar kullanıyor olması!

• @mercuryy;
    öyle deme gel bi kere dene alışkanlık yapmaz bitaneden.Dene çok sevecen :)
    banada böyle demişlerdi.Zuhauhuahua.
    Vallahi senin gibi duman avcılarının yüzüne sigara üflemek kadar keyifli birşey yok.
    Şu hayatda 40'ından sonra erkekler yüzeysel olarak hayatsal işlevlerini kaybediyorlar (anlatabildimmi)

Ee ben ne yapayım o kadar çok yaşayıpta.Erkenden giderim.Hem bak dünyada sigara diye bir haram varmış tadıda güzel.
    Onu içeyimde süreç hızlansın :)

Ben son nefesinde sigara sigara diye ağlayan insanlar tanıdım o yüzden sen bu konuyu uzatma.
    Ciddi anlamda anarşi çıkarır evini izmarit yağmura tutarız.
    Ciddiyim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.