Şimdi Ara

Bugün internet cafede sigara içen hıyarı şikayet ettim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bu kız deli yaa

Bugün internet cafede sigara içen hıyarı şikayet ettim!

Benim konumdan alıntı ha?Konularının peşindeyim sert cucuk:O
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

@mercuryy;
    öyle deme gel bi kere dene alışkanlık yapmaz bitaneden.Dene çok sevecen :)
    banada böyle demişlerdi.Zuhauhuahua.
    Vallahi senin gibi duman avcılarının yüzüne sigara üflemek kadar keyifli birşey yok.
    Şu hayatda 40'ından sonra erkekler yüzeysel olarak hayatsal işlevlerini kaybediyorlar (anlatabildimmi)

Ee ben ne yapayım o kadar çok yaşayıpta.Erkenden giderim.Hem bak dünyada sigara diye bir haram varmış tadıda güzel.
    Onu içeyimde süreç hızlansın :)

Ben son nefesinde sigara sigara diye ağlayan insanlar tanıdım o yüzden sen bu konuyu uzatma.
    Ciddi anlamda anarşi çıkarır evini izmarit yağmura tutarız.
    Ciddiyim :)

şu yasaklar çıkıp, etkin uygulansın sen ve senin gibi dumancıları zor günler bekliyor olacak

• Allahtan lahmacun yemiyormuş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mercuryy

iyecek- içecek servisi yapılan yerler

bak Mercury.Spor yaparsın arkasından duşa girersin dimi terledin diye.
    Yada yemek yersin bir süre sonra tuvalete gitme isteği doğar (rezalet bi örnek oldu görmemezlikten gelin)
    veya veya kıyafetlerini yıkarsın sonra kurusunlar diye asarsın balkona falan.

Aynı bunun gibi.

Bak sen demişsin yiyecek içecek servisi yapılan yerler diye.

Birşey yeniliyorsa arkasından sigara içilmeside bu üstteki gibi kalıp bir düşüncedir.
    Önüne geçemezsin kimse geçemez.Çok fena anarşi çıkarırım.İstanbuldaki tüm sigara içenleri
    toplarım taksime kızdırmayın beni.
    Düşünsenize 1 milyon kişi aynı anda Beşiktaş'dan Taksim'e yürüyor.
    Herkesin elinde sigara.Ozon tabakasında BJK-Karaköy ve Taksim istikametinin haritasını görebiliriz rahatca :)

Yavaş.

• @Darkchild

ailecek takip ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 14 Mayıs 2008; 19:48:09 >
  • bu tür durumlarda kişiyi uyarın, baktınız karsıdaki hayvan aman pardon insan, anlamıyorsa, yetkili mercilere müracat ediniz , şikayet ediniz, suç duyursunda bulunun, eger cafe aksini ispatlayamaz ise, suclu olur. cafelerde kamera vs. bulundurmak zorunludur ustelik.
  • mercury@ şurada yürürlükte olan bir yasayı yokmuş gibi gösterip ''sahibi isterse izin verir'' diyenlerle tartışman onlara ne kazandırıyor? Değişmez kafa yapıları uğraşma sen.Bu memlekette çok ayı var.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mercuryy

iyecek- içecek servisi yapılan yerler

bak Mercury.Spor yaparsın arkasından duşa girersin dimi terledin diye.
    Yada yemek yersin bir süre sonra tuvalete gitme isteği doğar (rezalet bi örnek oldu görmemezlikten gelin)
    veya veya kıyafetlerini yıkarsın sonra kurusunlar diye asarsın balkona falan.

Aynı bunun gibi.

Bak sen demişsin yiyecek içecek servisi yapılan yerler diye.

Birşey yeniliyorsa arkasından sigara içilmeside bu üstteki gibi kalıp bir düşüncedir.
    Önüne geçemezsin kimse geçemez.Çok fena anarşi çıkarırım.İstanbuldaki tüm sigara içenleri
    toplarım taksime kızdırmayın beni.Düşünsenize 1 milyon kişi aynı anda Beşiktaş'dan Taksim'e yürüyor.
    Herkesin elinde sigara.Ozon tabakasında BJK-Karaköy ve Taksim istikametinin haritasını görebiliriz rahatca :)

+Qcu

• Doğduğundan beri sigara içmemiş biri olarak ... kanun çıktıktan sonra sigara "ben varken" içilen yerleri özenle şikayet etmezsem ben de Darkchild değilim....

*dimi mercuryy ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Mayıs 2008; 21:27:18 >
  • Ben önce babamı şikayet ederek başlıcamm

yanımda sigara içme diyorum dinlemiyor yine içiyor

video kaydı yapıp savcılığa gidicem yasa çıktığı gibi belki bırakmayı düşünür bu olaydan sonra
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: onur45

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

darkchild erkeklere sulanıyo artık

Hadi ya.. Ben mercurynin kız olduğuna kalıbımı basarım ...

darkchild yanlış ata oynamaz vardır bi bildiği

• mercuryy FAKE'dir...
  • mercuryy arkadaşım sonuna kadar haklısın burda tartışmaya bile değmez bu tiplerle sen yine bugün net cafede iyi sabır etmişsin bn olacaktım ki orada baktım cafe yetkilisi bişe yapmıyor arardım polisi,zabıtayı işte nere aranacaksa gelir birde cafeye ceza verirlerdi o zaman bak bakalım cafede bir daha sigara içiliomu
  • Darkchild;

Sapık mısın dostum, anlayamadım ne yapmaya çalıştığını?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Darkchild;

Sapık değilim ne alaka ..anlamasan da olur.. uğraşıyorum sadece mercuryy ile ikimizin arasında bi muhabbet bu kiseyi ilgilendirmez..
  • quote:

quote:

Darkchild;

Sapık değilim ne alaka ..anlamasan da olur.. uğraşıyorum sadece mercuryy ile ikimizin arasında bi muhabbet bu kiseyi ilgilendirmez..

Adam rahatsız oluyorum diyor, ne hakkın var rahatsız etmeye? Avukatı felan değilim ama, bozuk bi görüntü.. Git PMden hallet o özel muhabbetini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 14 Mayıs 2008; 22:09:43 >
  • Zuahaha...Arada Sırada 1-2dk Elinde Tut Demiş Ya
  • quote:

quote:

quote:

Darkchild;

Adam rahatsız oluyorum diyor, ne hakkın var rahatsız etmeye? Avukatı felan değilim ama, bozuk bi görüntü.. Git PMden hallet o özel muhabbetini.

Ya bak forumda sivri dille yazmak tarzım değil hoşuma da gitmez kimseyi de kırmak istemem.. Avukat değilsen konuşma işte ... özel olunca zaten pm atıyorum mera etme...

• ben sigara kullanan birisiyim.En sevdiğim şeylerden biriside vapur sefası yaparken sigara içmekti yeni yasala bu yasaklanıyo.ben vapura bindiğimde genesigaramı içiyor olacağım, bara yada cluba gittimde alkol alırken ben sigaramı gene içiyor olacağım.İnternet kafeye işim düşerse gene sigaramaı içiyor olacağım.Taksideysem yine içeceğim.İsteyen gelsin cezayı kessin ödemiyeceğim.

konuya gelecek olursak arkadaşım o zmn git başka internet kafeye başka kafemi yok.Sahibi izin vermiş daha ne?
  • quote:

Ya bak forumda sivri dille yazmak tarzım değil hoşuma da gitmez kimseyi de kırmak istemem.. Avukat değilsen konuşma işte ... özel olunca zaten pm atıyorum mera etme...

Ne haliniz varsa görün. Forum sapıttı, erkeklere dadanmaya başladı millet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.