Şimdi Ara

Bugün internet cafede sigara içen hıyarı şikayet ettim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar olayı şöyle özetliyeyim. Bugün printırdan çıktı almam gerekiyordu internet cafeye gittim ve yarım saatliğine bir msaya oturdum. Yanıma gelen 24-25 yaşlarında hıyar tipli biri sigara içmeye başladı. Yukarıda koskoca "Burada sigara içilmez" yazısı vardı. Önce rahatsız oluyorum söndürürmüsünüz dedim. Bir sonuç alamayınca "şikayet edeceğim söndürmezseniz" dedim. Sonra da anıra anıra "Git derdini cafe sahibine anlat, kültablaları ne diye burada!" çıkıştı.
    Beni asıl üzen şey orada bulunan diğer kazmaların bana çemkirerek bakmaları ve cafe sahibinin de "içilir ara sıra" diyerek herife arka çıkmasıydı.
    Sonradan öğrendiğime göre bu maganda günde 4-5 saatini cafede şu aynı tuşa basılarak oynanan bir oyun var çizgi film gibi büyü falan yapıyolar onun başında mesai harcaması, cafe sahibininde göz yummasıymış.
    Buradan kapalı yerlerde sigara içen öküz arabalarına sesleniyorum; medeniyetten nasibinizi biraz alsaydınız yasaklama dahi olmasına gerek kalmadan kendilğinden buraları duman altı etmezdiniz!!

• sigaraya
  • laplaces favorimsin bundan sonra.... sevmeye başladım seni I love u

*Bu arada sen nasıl 24 yaşındasın ve hukuk bitirdin hala anlamıyorum seninle aynı yaşta olduğuma ve aynı bölümü okuduğuma inanamıyorum bazen be kızım Bi SS at da görelim seni iyice merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercuryy

Arkadaşlar olayı şöyle özetliyeyim. Bugün printırdan çıktı almam gerekiyordu internet cafeye gittim ve yarım saatliğine bir msaya oturdum. Yanıma gelen 24-25 yaşlarında hıyar tipli biri sigara içmeye başladı. Yukarıda koskoca "Burada sigara içilmez" yazısı vardı. Önce rahatsız oluyorum söndürürmüsünüz dedim. Bir sonuç alamayınca "şikayet edeceğim söndürmezseniz" dedim. Sonra da anıra anıra "Git derdini cafe sahibine anlat, kültablaları ne diye burada!" çıkıştı.
    Beni asıl üzen şey orada bulunan diğer kazmaların bana çemkirerek bakmaları ve cafe sahibinin de "içilir ara sıra" diyerek herife arka çıkmasıydı.
    Sonradan öğrendiğime göre bu maganda günde 4-5 saatini cafede şu aynı tuşa basılarak oynanan bir oyun var çizgi film gibi büyü falan yapıyolar onun başında mesai harcaması, cafe sahibininde göz yummasıymış.
    Buradan kapalı yerlerde sigara içen öküz arabalarına sesleniyorum; medeniyetten nasibinizi biraz alsaydınız yasaklama dahi olmasına gerek kalmadan kendilğinden buraları duman altı etmezdiniz!!

+1903

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

laplaces favorimsin bundan sonra.... sevmeye başladım seni I love u

*Bu arada sen nasıl 24 yaşındasın ve hukuk bitirdin hala anlamıyorum seninle aynı yaşta olduğuma ve aynı bölümü okuduğuma inanamıyorum bazen be kızım Bi SS at da görelim seni iyice merak ettim

• HÜKÜMETİMİZ BİR YANDAN İYİ YAPTI ŞU SİGARA OLAYNI

BASACAN CEZAYI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 14 Mayıs 2008; 18:06:04 >
  • quote:

Arkadaşlar olayı şöyle özetliyeyim. Bugün printırdan çıktı almam gerekiyordu internet cafeye gittim ve yarım saatliğine bir msaya oturdum. Yanıma gelen 24-25 yaşlarında hıyar tipli biri sigara içmeye başladı. Yukarıda koskoca "Burada sigara içilmez" yazısı vardı. Önce rahatsız oluyorum söndürürmüsünüz dedim. Bir sonuç alamayınca "şikayet edeceğim söndürmezseniz" dedim. Sonra da anıra anıra "Git derdini cafe sahibine anlat, kültablaları ne diye burada!" çıkıştı.

İyidi mekan adamın değil mi isterse içmesine izin verir.Bizim buradada bir internet cafe var sigara içilmesine bişey demiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kız deli yaa

• quote:

Bu kız deli yaa

sen bu kıza aşıksın
  • yakup13 sen ciddi misin ? Ben böyle kız görmedim yanlız türünün son örneği o yüzden inceliyorum canım yanlış anlaşılmasın Bi de yüzünü görsek apaçi mi değil mi
  • quote:

yakup13 sen ciddi misin ? Ben böyle kız görmedim yanlız türünün son örneği o yüzden inceliyorum canım yanlış anlaşılmasın Bi de yüzünü görsek apaçi mi değil mi

Ciddi miyim sence ?

Hem yüzü değil içi önemli

• darkchild sen manyakmısın sapıkmısın arkadaşım ben erkeğim!!
    ayrıca laplace yi de tanımıyorum bu siteye de yeni üye oldum. neden bahsettiğinizi bilmiyorum. saygılar.
  • Ben olsaydım yüzüne üflerdim sigarayı.5 saat bi yerde zaman geçirecem ve sen sigara içmiyorsun diye bende içmeyecem yok öle iş :)
  • quote:

darkchild sen manyakmısın sapıkmısın arkadaşım ben erkeğim!!
    ayrıca laplace yi de tanımıyorum bu siteye de yeni üye oldum. neden bahsettiğinizi bilmiyorum. saygılar.

• quote:

darkchild sen manyakmısın sapıkmısın arkadaşım ben erkeğim!!

ahahahahha
  • Kınayt (onun değimiyle) oynuyordur o onun içinde şikayet edebilirsin.Yasaklandı çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Ben olsaydım yüzüne üflerdim sigarayı.5 saat bi yerde zaman geçirecem ve sen sigara içmiyorsun diye bende içmeyecem yok öle iş :)

sen kendini zehirlemekte serbestsin ama başkalarının üstünü başını kokutmaya ne hakkın var. çıkarsın dışarı sigaramı içiyon ne zıkkımın pekini içiyosan içersin. başkalarıın haklarına saygılı olmayı ne zaman öğrenecek bu toplum ben öldükten sonra bile çocuklarım görürmü şüpheliyim . böyle sığ ve geri zihniyetleri içinde harcanıp gidiyo işte bazılarıda esas onlara yazık!!
  • Herşey bi yana mercuryy şu sigara içilmemesi konusunda sana katılıyorum... ilk ve son katılışım olucak sanırım sana bu

*avatar yetmemiş imzayı da toptan değiştir şöyle bazı arkadaşların imzanın sol köşesine koyduğu saçma 4 lükler varya sen de onlardan koy kimse anlamaz senin kim old.nu ..
  • quote:

Ben olsaydım yüzüne üflerdim sigarayı.5 saat bi yerde zaman geçirecem ve sen sigara içmiyorsun diye bende içmeyecem yok öle iş :)

üzgünüm bro sen orda keyif yapıp kendini zehirleyeceksin diye bende zehirlenmeye müsade edemem
    senin içtiğin sigaranın banada 1/4 oranında zararı var
  • quote:

quote:

sen kendini zehirlemekte serbestsin ama başkalarının üstünü başını kokutmaya ne hakkın var. çıkarsın dışarı sigaramı içiyon ne zıkkımın pekini içiyosan içersin. başkalarıın haklarına saygılı olmayı ne zaman öğrenecek bu toplum ben öldükten sonra bile çocuklarım görürmü şüpheliyim . böyle sığ ve geri zihniyetleri içinde harcanıp gidiyo işte bazılarıda esas onlara yazık!!

Sende terket kardeşim o zaman orayı cafenin sahibi izin veriyorsa adam istediğini yapar.Ne sorunlu insanlarsınız ya.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.