Şimdi Ara

Bugun Itu ye gittim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamaya tamamıyla katılıyorum ama odtuyu 1 e ütüyü 2 ye Boğaziçi'ni 4 e koyup sabanciyi listeden çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucta istanbulda kardesim. Dersini dinler cikar gidersin mis gibi bir sehir seni bekliyor. İsterse tas olsun ki tas degil itü

• hala junkie ve ee_35 bebesinin aynı kişi olmadığını düşünen var mı?
  • Bence hiç hakkını yemeyin İTÜ'nün. Öğrencisi olarak bir çok konuda gömsem de, kampüs bence gayet güzel. Hele güneşli havalarda cıvıl cıvıl oluyor.

Elektrik-Elektronik Fakültesine gelirsek, maalesef ki bakımsız. Zaten ek bina yapılıyor şu an. Gayet iyi sınıfları da var; ama girişteki sınıflar gerçekten bakımsız. Fakülte biraz basık ve iç karartıcı bunların hepsini kabul ediyorum. Çoğu labı bence gayet iyi ee fakültesinin. Ayrıca kantini felan da fena değil. Yalnız İTÜ'nün en bakımsız fakültesi burası. Diğer fakültelere gidersen fikrin değişebilir.

Bunlar dışında senin dediklerini söyleyen hiç duymadım. Okulda karı kız da az değil, gayet güzel hatunlar var; ama EE fakültesinde pek yok, olanların bir kısmı da havuz derslerini felan alıyorlar. Yalnız okulda standart ve üzerinde bir kızsan düzenli teklif geldiği için İTÜ'lü erkekler memnun değil bu durumdan. Bu nedenle nerden geldik buraya gibi şeyler diyenler var; ama keşke ODTÜ'ye gitseydim, yok şuraya buraya diyenler yok, en azından çevremde yok. Herkes üniversitesinden genel anlamda memnun. Tabii ki eleştiriler oluyor. Ben de bu dönem sonu 3. sınıf oluyorum. Elektronik ve Haberleşme Müh. okuyorum, çok kısaca özet geçtim de, sorusu olan varsa sorsun. Bayağı ayrıntılı bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 22 Nisan 2015; 22:50:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

hala junkie ve ee_35 bebesinin aynı kişi olmadığını düşünen var mı?

Kes lan

• quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

quote:

Kes lan

kes lan
  • quote:

quote:

quote:

Kes lan

kes lan

düzgün konuş onunla lan
  • Öyle bir yazmışsın ki gitmeyin falan sıralaması yetmiyorsa itü yaZmayıp mezuna mı kalsın anlamadım tam

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bence hiç hakkını yemeyin İTÜ'nün. Öğrencisi olarak bir çok konuda gömsem de, kampüs bence gayet güzel. Hele güneşli havalarda cıvıl cıvıl oluyor.

Elektrik-Elektronik Fakültesine gelirsek, maalesef ki bakımsız. Zaten ek bina yapılıyor şu an. Gayet iyi sınıfları da var; ama girişteki sınıflar gerçekten bakımsız. Fakülte biraz basık ve iç karartıcı bunların hepsini kabul ediyorum. Çoğu labı bence gayet iyi ee fakültesinin. Ayrıca kantini felan da fena değil. Yalnız İTÜ'nün en bakımsız fakültesi burası. Diğer fakültelere gidersen fikrin değişebilir.

Bunlar dışında senin dediklerini söyleyen hiç duymadım. Okulda karı kız da az değil, gayet güzel hatunlar var; ama EE fakültesinde pek yok, olanların bir kısmı da havuz derslerini felan alıyorlar. Yalnız okulda standart ve üzerinde bir kızsan düzenli teklif geldiği için İTÜ'lü erkekler memnun değil bu durumdan. Bu nedenle nerden geldik buraya gibi şeyler diyenler var; ama keşke ODTÜ'ye gitseydim, yok şuraya buraya diyenler yok, en azından çevremde yok. Herkes üniversitesinden genel anlamda memnun. Tabii ki eleştiriler oluyor. Ben de bu dönem sonu 3. sınıf oluyorum. Elektronik ve Haberleşme Müh. okuyorum, çok kısaca özet geçtim de, sorusu olan varsa sorsun. Bayağı ayrıntılı bilgi verebilirim.

Staji nerede yaptiniz ve yapicaksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

quote:

Bence hiç hakkını yemeyin İTÜ'nün. Öğrencisi olarak bir çok konuda gömsem de, kampüs bence gayet güzel. Hele güneşli havalarda cıvıl cıvıl oluyor.

Genelde 2. sınıflara pek staj hakkı tanınmıyor. Özellikle Elektronik işlerinde staj işleri biraz zor, Elektrik felan daha rahat bu konuda. İlk stajı çoğu kişi benimle aynı dönemde bu yaz yapacak. Vestel'den döndüler, muhtemelen Vestel'de yapabilirim. Onun dışında Goodyear olabilir Sakarya'daki. Bu ilk stajı atlattıktan sonra muhtemelen bir stajımı Turkcell, Vodafone gibi bir GSM şirketinde yaparım. Diğer staj için de Aselsan gibi şirketler olabilir. Yalnız hemen hemen her yerde torpil geçiyor. İyi sayılabilecek bir ortalamam olmasına rağmen staj bulmakta zorlanıyorum. Hani başvuruyorsun; ama geri dönen yok. Tek Vestel geri döndü. Goodyear'ı da torpille irtibat kurabildim.

• zteska Z kullanıcısına yanıt
    Hocam oy sayısına bak. Odtü dünyada 86. olmuş mu? Evet olmuş. Daha söze gerek var mı? Ben ne itüden mezun oldum ne de odtüden. Ankaradan itüye giden tanıdıklarım burası da güzel ama odtüyü isterdim diyo. Ayrıca itü nün kampüs olayı odtü gibi değil. Şimdi itü yorumuna + verenler ya itüde okuyor ya da itü için uğraşıyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • napcan ki sen kampüsü asosyal misin? itü endüstri okuyorum fakültem maçkada.. beşiktaş nişantaşı taksimin tam ağırlık merkezi türkiyenin en güzel bölgesi.. önüme 10 tane odtü koysalar hiç düşünmeden gene burayı yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOKEDİCİİİ -- 23 Nisan 2015; 2:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sexy bia bia _

quote:

quote:

quote:

Kes lan

kes lan

düzgün konuş onunla lan

Seni yeğğrrıımm ve öpeeeğğrımmm

• barman B kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin birader benm sorum su ben 12 k dayim itu mimarlik olmazsa insaat istiyorum odtuyle arasinda kaliyorm biraz da cunku 2 yeri de hic gormedm bana bu fakulteler hakkinda ne soyleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fox kids

anlaşılan İTÜ'ye gitmek istiyosun

Konu sahibi keko boun ee de okuyo

• quote:

quote:

quote:

Genelde 2. sınıflara pek staj hakkı tanınmıyor. Özellikle Elektronik işlerinde staj işleri biraz zor, Elektrik felan daha rahat bu konuda. İlk stajı çoğu kişi benimle aynı dönemde bu yaz yapacak. Vestel'den döndüler, muhtemelen Vestel'de yapabilirim. Onun dışında Goodyear olabilir Sakarya'daki. Bu ilk stajı atlattıktan sonra muhtemelen bir stajımı Turkcell, Vodafone gibi bir GSM şirketinde yaparım. Diğer staj için de Aselsan gibi şirketler olabilir. Yalnız hemen hemen her yerde torpil geçiyor. İyi sayılabilecek bir ortalamam olmasına rağmen staj bulmakta zorlanıyorum. Hani başvuruyorsun; ama geri dönen yok. Tek Vestel geri döndü. Goodyear'ı da torpille irtibat kurabildim.

Bilgisayar Muhendisligi hakkinda bilgin var mi peki, cok olumsuz yorum var gercekten internette, hocalarinin kotu oldugunu, diger universitelere kiyasla daha donanim agirlikli egitim verdigini ve yazilim konusunda tarihi gecmis bir mufredatlari oldugu yaziyor hep. Universite geneli icinse her gecen gun Odtu'ye yaklasmak yerine uzaklasip Yildiz'la ayni seviyeye dogru gittigini, 3-5 yila olmayacak olsa bile uzun vadede eski prestijini kaybeder iyi gitmiyor diyenler var sen ne dusunuyorsun ?

Ayrica son olarak ogrenci toplulugu nasil, ne tur insanlardan olusuyor ogrenci kitlesi ve sosyal hayat nasil universitede Ayazaga kampusu icin soruyorum bu sorulari. Tesekkurler simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: aliertgrul17

Kolay gelsin birader benm sorum su ben 12 k dayim itu mimarlik olmazsa insaat istiyorum odtuyle arasinda kaliyorm biraz da cunku 2 yeri de hic gormedm bana bu fakulteler hakkinda ne soyleyebilirsin

Hemen açıklayım. Öncelikle mimarlık veya inşaat bölümlerinde kararlıysan bence İTÜ de ODTÜ de fazlasıyla tatmin eder. İTÜ'de Mimarlık fakültesi zaten muazzam bir yerde. Hemen gezi parkının yan tarafında Taşkışla binası. Gayet tarihi, güzel bir bina; ama öyle Ayazağa gibi kampüs ortamı yok tabii. Yalnız bir tarafı Taksim, aşağısı İnönü, Dolmabahçe tarafı, teleferikle karşıya geçersen Nişantaşı. Tabii mimarlık projeler üzerine kurulu, sürekli derslerle meşgul olursun; ama pek pişman olanı duymadım İTÜ Mimarlık'ta okuyup da. Zaten ODTÜ'den felan daha iyi sıralaması var hatırladığım kadarıyla.

İnşaat için şunu söyleyim sana, eğer ki bu meslekte kararlıysan okulu epeyce seversin. Gördüğüm İnşaat okuyan öğrenciler en kafası rahat, en pozitif adamlar oluyor. İnşaat fakültesi zaten Ayazağa'daki en güzel fakültelerden. Kantini felan çok güzel. Çevre/Geomatik gibi bölümler de olduğu için ve bir çok havuz dersi olduğu için kız da epeyce var fakültede. İnşaatta çok kız yok yalnız.

Fakültenin karşısına Jr. Bee diye restoran açıldı yeni. Dün gittim bayağı hoş bir mekan, fiyatları da şimdilik uygun gibi. İnşaat dersleri ise öyle EEB ile felan kıyaslanamaz. Bence çok zor da değil, bir kaç ders dışında rahat bir öğrencilik hayatın olur diye düşünüyorum. Okuması hoş da ben inşaat mühendisliğinin gelecekteki hayatını sevmiyorum. Şantiye, toz, toprak işleri bana göre değil, her şeyi bilerek geliyorsan ben net şekilde İTÜ'yü ODTÜ'ye tercih ederim. İstanbul'un çok merkezi bir yerinde okuyorsun, fakülte güzel, ortam da iyi hoş, zaten Türkiye'deki en çok profesöre/akademik personele sahip bölüm de İTÜ İnşaat. Altını tekrardan çizeyim inşaatta kararlıysan bence direkt İTÜ yaz.

ODTÜ'nün de aşağı kalır yanı olacağından tavsiye etmedim, gördüklerimden tatmin olduğum için söyledim. Eğer biraz daha akademik kariyer kafasındaysan ODTÜ daha mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 23 Nisan 2015; 14:33:27 >

• İTÜ Bilgisayar Mühendisliği son sınıfta okuyan ve 5 yıldır bir İTÜ yurdunda kalmakta olan biri olarak yanıtlayayım müsaadenizle.

Konuyu açan ve daha üniversiteli bile olmayan YGS-LYS çocuğu hangi akla hizmetle, neye dayanarak İTÜ'yü bu kadar yerin dibine sokmuş, anlamadım öncelikle. Troll'ün teki olduğu çok belli de, hadi ciddiye alıp yanıt vereyim.

"YTÜ > İTÜ" falan değil, abartmayın. Hadi böyle bir karşılaştırma yapıyorsanız hangi kriterlere göre yapıyorsunuz? İTÜ, YTÜ'ye göre hangi açıdan kötü?

Kampüs önemsiz değil; fakat gereğinden fazla abartılıyor. Bunu üniversiteye geldiğiniz zaman anlayacaksınız. Bir kere, İTÜ'nün ana kampüsü olan Ayazağa Kampüsü, Maslak'ta yer alıyor. Kampüsün hemen girişinde metro istasyonu var. Buradan metroya atlar ve kısa sürede Taksim'e, Mecidiyeköy'e, 4. Levent'e varırsınız. Derdiniz okul dışı sosyal etkinliklerse buralarda fazlasıyla var. Gümüşsuyu Kampüsü'nün az yukarısı Taksim, az aşağısı Beşiktaş ve Kabataş. Taşkışla Kampüsü'nün az ilerisi Taksim. Maçka Kampüsü deseniz, Nişantaşı-Beşiktaş-Taksim üçgeninin göbeğinde yer alıyor. İstanbul'un göbeğinde yaşıyorsunuz. Vizyonunuz kampüs ile daralmış olmasın.

Kaldı ki İTÜ'nün kampüsü (Ayazağa) o kadar kötü değil. Olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, stadyum, basketbol sahası, plaj voleybolu, bilimum kafeterya ve lokanta, Teknokent'ler (Şu an bu Teknokent'lerden birinde yer alan bir yazılım firmasında yarı zamanlı çalışıyorum.), spor salonu, market, sabahtan gece yarısına kadar ring, 7/24 açık kütüphane içeriyor. Sinema da olmayıversin, büyük bir problem mi? Derdiniz sinemaya gitmekse, atlayın metroya gidin.

Ha, hiç mi olumsuz eleştirilecek şeyler yok bu kampüste? Var. Her üniversitede az çok vardır.

YTÜ'nün Davutpaşa ve Beşiktaş'ta kampüsü var. Lisans programlarının çoğu yıllar önce Davutpaşa'ya taşındı. Davutpaşa dediğim yer, yukarıda saydığım semtlere oldukça uzak. "Metro var" demeyin, metro ile yolculuk bile uzun sürüyor. Davutpaşa civarında nerede takılacaksın?

Kampüste kız yoğunluğu düşükmüş... Kız popülasyonuna takılan birini üniversiteden içeriye sokmak bile hata. İTÜ'de kız o kadar az değil bir kere. Taşkışla ve Maçka kampüslerinden bahsetmiyorum bile. Ayazağa Kampüsü'nde de Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Çevre Mühendisliği gibi bölüm ve fakültelerde kız sayısı oldukça yüksek. Sanki etraf hatunlarla dolu olsa ne yapacaksın? Başka üniversitelere gitse kızlarla iki kelime laf edemeyecek tipler "Komposto çok oz koz vor" diyor. Sanki Boğaziçi Üniversitesine, Bilkent Üniversitesine gitseniz Playboy olacaksınız.

Ben Bilgisayar Mühendisliği Bölümündeyim. Buradaki kız yoğunluğu ortalarda; ne çok ne de az. Gayet iyi anlaştığım kız arkadaşlarım var.

Laboratuvarların yetersiz olduğunu düşünecek akademik birikimi nereden edindiğini öğrenmek isterim. (Laboratuvarlarımızın kusursuz olduğunu söylemiyorum, eksikleri ve sorunları muhakkak var; ama şöyle bir göz gezdirme ile "Laboratuvarlar dandik" kanaatine nasıl vardığını anlamadım.)

Gençler, size şunu da söyleyeyim; eğer bir kulüp çalışması kapsamında, bir yarışma kapsamında veya bir öğretim görevlisi ile beraber akademik bir çalışma üzerinde çalışmayacaksanız o laboratuvarları çok az kullanacaksınız zaten. Türkiye'deki eğitim teorik ağırlıklı, öyle 7/24 laboratuvarlarda takılmayacaksınız, merak etmeyin.

Lisans eğitimini İTÜ'de tamamlayıp, yurt dışında yüksek lisansa gidenler gayet de var. Hatta benim üç arkadaşım bu dönem mezun oluyor ve önümüzdeki yıl gidiyor. İş kişide bitiyor. İTÜ, yurt dışı referansları açısından gayet yeterli bir üniversite. Siz not ortalamanızı iyi tutmaya çalışın, kendinizi geliştirmek için özen gösterin; olur. Olmuyorsa suçu İTÜ'de değil, kendinizde arayın.

Yurtlarının berbat olduğunu nasıl anladın be evladım? İçine girdin mi? Sen o yurtlara berbat diyorsan seni KYK'nın devlet yurtlarına götürelim. İTÜ'nün en ucuz yurdu olan Vadi Yurtları bile KYK yurtlarından çok daha iyidir. (Buradan İTÜ yurtlarının kusursuz kalitede hizmet sunduğu anlamı çıkmasın. Olumsuz eleştirilecek şeyler de var, her yurtta olabileceği gibi.)

Şimdi gelelim ligdeki puan durumuna... ODTÜ'yü bilemeyeceğim; fakat zamanında sıralamam yetseydi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü için Boğaziçi Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesini yeğlerdim. (Diğer bölümler hakkında net bir şey söylemem mümkün değil yeterli bilgim olmadığından.) Bunu açık söylüyorum. İTÜ'ye geldiğime pişman mıyım? Hayır. Türkiye'deki birçok üniversiteye göre iyi olanaklar sunuluyor. Etiketi de cabası.

İTÜ'nün de olumsuz eleştirilecek şeyleri var. Hiçbir üniversite kusursuz değil. Her üniversitede okuduğu üniversiteyi olumsuz eleştiren öğrenciler çıkar. Bir ODTÜ'lüye gidip sorsanız o da size bazı şeyler sıralayacaktır.

Üniversiteler Şampiyonlar Ligi'ne gitseydi, İTÜ de kuraya 1. torbaya katılan bir üniversite olurdu. Merak etmeyin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

quote:

quote:

quote:

Bilgisayar Muhendisligi hakkinda bilgin var mi peki, cok olumsuz yorum var gercekten internette, hocalarinin kotu oldugunu, diger universitelere kiyasla daha donanim agirlikli egitim verdigini ve yazilim konusunda tarihi gecmis bir mufredatlari oldugu yaziyor hep. Universite geneli icinse her gecen gun Odtu'ye yaklasmak yerine uzaklasip Yildiz'la ayni seviyeye dogru gittigini, 3-5 yila olmayacak olsa bile uzun vadede eski prestijini kaybeder iyi gitmiyor diyenler var sen ne dusunuyorsun ?

Ayrica son olarak ogrenci toplulugu nasil, ne tur insanlardan olusuyor ogrenci kitlesi ve sosyal hayat nasil universitede Ayazaga kampusu icin soruyorum bu sorulari. Tesekkurler simdiden

Güzel sorular.

Bilgisayar mühendisliği okuyan çevremde insanlar var, adı farklı olsa da aynı fakültedeyiz. Bilgisayar mühendisliği açısından bilgim olduğu kadar cevaplayım. Bence İTÜ ve kötü hocalar kavramı yan yana hiç yakışmayan şeyler. Kötü hoca dedikleri bile yükseğini doktorasını Amerika'da iyi üniversitelerde yapmış olan insanlardan oluyor. Zor sorabilir, harf notu kötü olabilir, e bazıları da kötü anlatabilir; ama kariyer, bilgi, donanım hakkında bir sıkıntıları yok. Mesela Sanem Kabadayı diye bir hoca var. Şu an veri yapıları diye bir ders alıyorum, sırf Sanem'den alıp kalan dersi tekrar alan öğrenciler var. Ayrıca bölümde çok sevilen hocalar da var. Hocaların zorladığını görüyorum; ama öyle kötü, leş hoca olduğunu pek düşünmüyorum. Bölüm zor, İTÜ genel anlamıyla zor, hocalar da ekstra zorluyor, normal şeyler bunlar. Donanım ağırlıklı demeyelim de diğer üniversitelere göre daha fazla donanım dersi koyduklarını söyleyebilirim ki konuştuğum kadarıyla öğrenciler bu dersleri gereksiz buluyor. Çıktığında hemen hemen tamamına yakını yazılım sektöründe kendini gördüğü için ki donanım anlamında ülkede büyük eksiklik olduğu için haliyle gereksiz olabiliyor.

İTÜ Bilgisayar'da şöyle bir durum var, harbiden de bazı dersler verilmiyor; ama bilgisi sınanıyor. Atıyorum Java eğitimi bildiğim kadarıyla yok; ama bunlarla alakalı projeler, ödevler oluyor. Yani İTÜ'nün en büyük özelliği öğretmeye teşvik etmesi, bir şekilde öğrenmek zorundasın. Hani mezun olduğunda şu dersi görmedik, bunu yapmadık diyeceğini sanmıyorum. Ayrıca okulda bence en donanımlı mezun olan öğrenciler bilgisayar mühendisleri. Diğer bir çok bölümde ders geçme üzerine kurulu sistem varken, bilgisayarda bir şekilde kendini geliştirmek, ekstra efor sarfetmen gerekiyor.

Ayrıca ODTÜ'ye yaklaşmak yerine, Yıldızla aynı seviyeye gelmek sözünü pek sevmedim. Niye ODTÜ'ye yaklaşıyormuşuz ki? Hani şu kafalardaki ODTÜ>İTÜ>YTÜ kafasını bir atın derim bence. Hani burda Yıldız'ı da küçümsememek lazım. İTÜ Bilgisayar'da özellikle İngilizcesinde ODTÜ'ye rahatlıkla gidebilecek olup gitmeyen tonla insan var. Ben hala İstanbul'un çok büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Yine de sizler bilirsiniz.

Öğrenci kitlesine bakarsak, gerçekten her tipten insan görebilirsin fakültede. Sağ-sol derdine düşüp birbirlerine dalaşan siyasi gruplar da var, teknik anlamda kendini geliştirmeye çalışan gruplar var, sabah akşam cafelerde takılan tipler de var, bin türlü insan var. Öğrenci profilleri biraz bölümden bölüme değiştiğini söyleyebilirim. Mesela bizim fakültedekiler maalesef ki biraz asosyaller. Gerçekten çok başarılı insanlar var, çanı yükselten bir çok insan görebiliyorsun. Biraz daha dertleri ders, ortalama, çap felan derdi olan insanlar var. Tabii daha düşük sıralamalı maden bölümlerinde daha rahat, orda burda takılan öğrenci tiplerini görebilirsin. Ben genel anlamda EEB fakültesindeki insanları çok sevdiğimi söyleyemem, elbette başarılıdırlar, çaba da gösteriyorlar; ama biraz samimiyetten uzak geliyorlar bana açıkçası(Hepsi için değil tabii). Biraz benciller. [sm=evillol.gif

Aslında anlatacağım o kadar çok şey var ki bir ara uzun bir rehber hazırlamayı düşünüyorum; ama şimdi kısaca bahsedeyim. Ayazağa kampüsünü ben net şekilde beğeniyorum. Burun kıvıran pek öğrenci de görmedim. Gayet yeşil, çime doyacağınız, bir çok karı kız da kesebileceğiniz bir yer. Bir sürü cafe var; ama gerçekten devlet üniversitesine göre biraz pahalılar, hatta çok pahalı olan mekanlar da var; ama genelde çay, kahve içtiğimiz için fazla koymuyor. Önceden AVM(Sadece yemek üzerine) vardı, o varken gayet iyi fiyatlara iyi yemekler yerdik, o kapandı, yeniden açılacak; ama nasıl dönecek bilmiyoruz. Bir sürü kulüp var. Mesela IEEE çok ilgimi çekmiyor benim. Genelde Gastronomi kulübüyle takılıyorum, yeni insanlarla tanışmak açısından epey iyi. Ek olarak gelirseniz İTÜ'ye hazırlık okumanızı tavsiye edebilirim. Gerçekten arkadaş çevrenizin büyük bir kısmını hazırlık sınıfları oluşturuyor. Genel olarak özetlersek ben İTÜ'yü renkli bir okul olarak görüyorum, bana hiç iç karartıcı, bunaltıcı gelmiyor. Yapılacak, takılacak epeyce yer var. Güzel bir havada gelin epeyce gezin, bence tatmin olursunuz diye düşünüyorum.

Ek olarak da Ayazağa konum olarak iyi bir yerde. Her yere yakın. Hani haydi şuraya gidelim dediğiniz de bir ton yer var. Sarıyer'e, Emirgan'a, Bebek'e, Arnavutköy'e, Levent'e, Beşiktaş Meydan'a, Taksim'e, Mecidiyeköy'e vb. merkezi yerlere çok rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Hemen dibinde otobüsler, altında metro var. Arkadaş gruplarıyla okul dışına çıktığınızda rahatlıkla gidebileceğiniz bir çok yer oluyor. Yalnız okulda aman pasif olmayın, sadece derse giren, onun dışında yurda geçenlerden olacaksanız boş bir 5 sene geçirirsiniz hazırlıkla beraber. Her şeye gidin, karışın, kaynaşın.

• barman B kullanıcısına yanıt
    Fazlasiyla tatmin oldum tsk ederim açıklaman icin hayirlisi olsub ins yazacam ituyu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.