Şimdi Ara

Bugun Itu ye gittim. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://i.hizliresim.com/qqkOzd.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba itü makina'yı bırakıp tekrar sınava girmiş, itü işletme mühendisliği mi boğaziçi kimya mühendisliği mi yoksa tıp mı yazsam diye ekşide yazıyordu. itü makina mezunuyum, benim dönemden mezunlar 8binden aşağı çalışmıyor'lu entrylerden nereye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

quote:

Orijinalden alıntı: fox kids

anlaşılan İTÜ'ye gitmek istiyosun

Konu sahibi keko boun ee de okuyo

• yine bir boğaziçi fanboyunun kalbi kırılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

yine bir boğaziçi fanboyunun kalbi kırılmış.

Tamam 50 k olan kardeşim sen de haklısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    20k ama sinirlenince mf4 290.ları dövebiliyorum

• quote:

Sen o zekayla cope u nasıl geçtin yaw .d
    Birde Googleda felan caliscam yazmissin.Hafif bir gulumseme yarattın yüzümde.Github ta proje,contribute un var mı ? Yokkk.Seneye yapacagin ortalama da max 3.0 Gitgide dusucek bu ortalaman . Bak bunlar salt realite alınma darılma yok.Sonra ne olucak teknokentin birinde kucuk startuplarda 2500 e iş ararsın.BURSSUZ KARDEŞİM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

quote:

Sen o zekayla cope u nasıl geçtin yaw .d
    Birde Googleda felan caliscam yazmissin.Hafif bir gulumseme yarattın yüzümde.Github ta proje,contribute un var mı ? Yokkk.Seneye yapacagin ortalama da max 3.0 Gitgide dusucek bu ortalaman . Bak bunlar salt realite alınma darılma yok.Sonra ne olucak teknokentin birinde kucuk startuplarda 2500 e iş ararsın.BURSSUZ KARDEŞİM

Kardeşim bak ayıp ediyon. Arkadaşa da ana bacı sövmüşsün zaten.

Daha 1. sınıfım gördüğüm tek bölüm dersi cs101-102, javayı yarım yamalak kullanabiliyorum sadece. Bu bilgiyle github'a ne koyabilirim? Ctis veya programcılık okumuyorum.

Çoğu bursludan yüksek ortalamam var. Amacım abd'de master olduğundan cgpa'yi olabildiğince yüksek tutmam lazım.

Ayrıca babam da itü ehb mezunu mühendis şuan kurumsal bir firmada üst düzey yönetici. 2.0 cgpa ile mezun olsam bile İş arayacak son kişi benim

Sen kendini bir şey sanıyorsun ama aslında terbiyesiz, işe yaramayan bir insansın. Bu arada savcılığa verilmekten son anda kurtuldun onu da söyleyeyim

• Oo Turkiyede kurumsal etiklik böyle bir şey işte.TORPIL. Javayı yarım yamalak kullanıyorsan bölüm değiştirmeni öneririm.Sana sövdüğüm güm bi dersim Ba gelmisti sana patlamis olabilirim.Kusura bakma onun için.

Master icin parayı basıp girersin.Onda sorun yok.2010 tr birincisi 2014 boun ee mezunu cambridge de yoneticilik uzerine master yaptı parayla.Ortalaması 3.91 mi neydi.Simdi italyada phD yapiyor yoneticilik uzerine muhtemelen o da parayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 7 Ağustos 2016; 15:18:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.