Şimdi Ara

Bugun Itu ye gittim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The DarKnight

Hocam sizin bilginiz var mı bilmiyorum yoksa da arkadaşlarınızdan falan öğrenseniz veya öğrendiğiniz kadarıyla yukarı da sorulan bilgisayar sorusunun aynısını makine bölümü için soruyorum

Aynı kampüste olmadığımız için pek kesişmesek de tandığım kişilerden yola çıkarak bir şeyler söyleyim. Elbette çok zordur, kasar; ama bence EEB'deki bölümler daha zor. 4. sınıf öğrencisine kadar sordum, zor; ama biraz abartılıyor denildiğini duydum; ama EEB'de iyi olsun, kötü olsun her öğrenci derslerde zorlandığını kabul eder. Yine de makina okuyanlar daha iyi bilir, benim ki sadece duyum. Genel olarak ayrıntılı bilgi almak istiyorsan teknikforum'da epeyce yazı var, okumuşsundur diye tahmin ediyorum; ama bölümler, mezunlar kısmına birbakıver.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

Bayılıyorum şu itülülerin triplerine ya. Adamın trollediği belli zaten, sazan gibi atlamışsınız bi de milleti aydınlatıyoruz ayaklarına yatıyosunuz. Git ayrı başlık aç o zaman sizin derdiniz o değil itüye laf söylenince çıldırıyosunuz.

Demek ki BOÜN'lüler o kadar sığ kişiler ki ancak böyle Troll konular açarak kendi reklamlarını yapabiliyorlar.

Biz de ciddiye alıp, yanıt veriyoruz.

Evet, paçalarından seviye aktığı belli oluyor Fake. Hadi sana ultra-elit BOÜN kampüsünde başarılar.

Itululerin egosunu bildigimden bu konuyu actim.Ne yazik ki egoist degilim.Sana simdi soyleyeyim adam akilli Ituden cikan bir tek pozitron var.O da satildi.Itudeki genel sorun sisteme entegre olmamis bir egitim sistemine sahip olmasi.Odtu ituden daha zor ama sistemle entegre bir universite.Boun bilkent zaten ortada.Son 10 yil icin durum bu.

Edit:Birde airties var hakkini yemeyelim sonra aglarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 23 Nisan 2015; 15:52:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itu dusmanlarina bak

• ee_35 kullanıcısına yanıt
    İtünün eğitimi İngilizce olmasın diye eylem yapanların ytücü olduğunu bilmiyordun herhalde
  • ee_35 kullanıcısına yanıt
    Yürü be oyum sana EE kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 51 kere maşallah mümtazımıza

• Lan kaç senedir aynı sidik yarışı .Bıkmadınız mı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Lan kaç senedir aynı sidik yarışı .Bıkmadınız mı beyler?

Amme hizmeti diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Lan kaç senedir aynı sidik yarışı .Bıkmadınız mı beyler?

Adam kafayi yemis resmen

ben 4-5 ay takildim buralarda ama bu hayatini burda gecieiyo her ay biseyden bildirim yolluyo bide .

ekşide durup durup trollüyosun milleti fake hesaplarınla ondan da bahsetsene biraz mümtoş

• Ne issiz insanlar var su memlekette. Burda ona buna bok atacaginiza gidin 2-3 bisey ogrenin.

@teoska GTA nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 23 Nisan 2015; 23:08:23 >
  •  Bugun Itu ye gittim. Bugun Itu ye gittim. Bugun Itu ye gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem218 -- 23 Nisan 2015; 23:16:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooo bu sene erken başlanmış rakip eleme çalışmalarına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

Ne issiz insanlar var su memlekette. Burda ona buna bok atacaginiza gidin 2-3 bisey ogrenin.

@teoska GTA nasil?

Cillop gibi oyun. Fena sardı. Oynamayan çok şey kaçırır.

Daha %8'deyim gerçi.

Ekleme: RGSC hesabın vardır? Eklemediysen ekle beni. http://socialclub.rockstargames.com/member/teoska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 23 Nisan 2015; 23:43:47 >

• Şu trollere neden cevap verip parmaklarınızı yoruyorsunuz? Kaç tane hesap açmış bir de
  • quote:

Abi 50 kere etiketlemis yazayim dedim. Barman, teoska vs sizler lutfen bu ee_35 trollune cevap yazmayin konuyu da kendi acmis belli. Cevap yazip gundem yapinca mutlu oluyor. Bu da son mesajm bu konuya etiketleyip durma.

bos yapmaya hic gerek yok.

googleya times higher education yazin ve bakin.

2015: odtu-bogazici-itu-bilkent
    2014:bogazici-itu-odtu

diye gidiyordu.siralamalar varken bu forumda itu ye girmeye calisip puan dusurmek icin kotuleyenlerin veya surekli bu bolumde takilmaktan baska isi olmayanlarin sozune bakmayin.

Hocam yalnız o gösterdiğin sıralamalar genel sıralaması Adam mühendislik demiş. Mühendislik denildi mi Türkiye'de Bilkent ve ODTÜ harici okul var mı bilmiyorum.

Engineering&Technology alanında ilk 100'e giren tek Türk üniversitesi Bilkent'tir bu arada

http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2013-14/subject-ranking/subject/engineering-and-IT

• quote:

quote:

Ne issiz insanlar var su memlekette. Burda ona buna bok atacaginiza gidin 2-3 bisey ogrenin.

@teoska GTA nasil?

Daha %8'deyim gerçi.

Ekleme: RGSC hesabın vardır? Eklemediysen ekle beni. http://socialclub.rockstargames.com/member/teoska

Cloudda save dosyasi vardir diye format attim bugun bilgisayara. Meger cloud destegi yokmus oyunun. Gozlerim yasli :'(
    RSGC hesabi acti steam bana sanirim ama sifresi falan var mi onu bile bilmiyorum. Steamden ekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

@teoska GTA nasil?

Daha %8'deyim gerçi.

Cloudda save dosyasi vardir diye format attim bugun bilgisayara. Meger cloud destegi yokmus oyunun. Gozlerim yasli :'(
    RSGC hesabi acti steam bana sanirim ama sifresi falan var mi onu bile bilmiyorum. Steamden ekliyorum.

Steam'den açsan da oyuna girerken bir RGSC hesabı açtırır. Neyse, Steam'den kabul edeyim.

Normalde "Ana konuyu baltalamayalım" derdim; ama baltalamaya müsait, hatta baltalanası.

• ee ise bilkent, bilgisayar ise bogazici, makine ise odtu geri kalan uniler bu ucuyle kiyaslanamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@teoska GTA nasil?

Daha %8'deyim gerçi.

Steam'den açsan da oyuna girerken bir RGSC hesabı açtırır. Neyse, Steam'den kabul edeyim.

Normalde "Ana konuyu baltalamayalım" derdim; ama baltalamaya müsait, hatta baltalanası.

Trevorla bol bol oyna.

oyunun ana gorevlerini yedire yedire yap, yan gorev bos bos gezme falan 1 aydan once bitirme :) ama konuyu da kacirma hikayeyi.

benim tavsiyelerim bunlar. Turunde oynadigim en iyi hem gulduren hem eglendiren hem dinamikleri super olan oyundue gta5

Franklin ve Michael'la takılıyorum şimdi. Daha %10'a bile gelmedim zaten Single'da. Bunu sindirerek bitirdikten sonra Online'a dalarım.

Teleferikle dağa çıktım bugün ilk defa. Manzara süperdi. Her şeyi iyi düşünmüşler oyunda, helal olsun.

He bir de oyunda BOUN kampüsü görevi var, böyle Troll'cükler avlıyoruz, baya para getiriyor.

• arkadaş haklı İTÜ çoğu üniye göre kampüs bakımından geride. akademik başarısı tartışılır. Tabii kampüsüne bağlı olarak okul seçimi yanlış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.