Merhaba arkadaşlar bugün Kablonet Netmaster internet bağlantık maksimum keyif kampanyası 50 mbps internet 75 gb akk + Teledünya temel paket + vizioon sinema paketi tarifesi 56.99 cihazlar ile birlikte 58.99 fiyatına bağlattık. Infinity 401 yeni modemi kurdular bir sorum olacak.
2 Adet WiFi gözüküyor birinin sonu A diğerinin G harfi olan.
Bu şekilde.
İsmi A olan wifiye bağlanıp hız testi yaptığımda sonuç şu şekildeydi
Diğerine yani ismi G olan wifiye bağlanıp hız testi yaptığımda da sonuç şu şekildeydi
Zannettiğim kadarıyla biri AC olan seri kanal diğerinin b/g olan düşük hızlı kanal. Peki bunlardan ikisine farklı cihazlar ile aynı anda bağlandığımızda ikisi de çalışır halde oluyor mu ve aynı hızı mi veriyor nasıl oluyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar :)
Ayni durum bendede var,biri yuksek hiz digeei az.bir arkadasimin evinde superonline fiber var onun modemide 2 wifi agi gosteriyor fakat 2.4ghz dede 5ghzdede yuksek hiz veriyor, kablonetin modemi mi sıkıntılı acaba veya ayar mi gerekli bilemedim
Hocam birde şu an G isimli wifiye bağlanmıyor benim telefon AC destekli ben A isimli wifiden giriyorum sıkıntısız ama şimdi birinin telefonundan giriyorum G isimli wifiye girmiyor o telefonun wifi de A isimliyi görmüyor AC destekli olmadığı için heralde neyse işin içinden çıkamadım gitti