Şimdi Ara

bugün kaza yaptım ama bi bakın lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün trafikte seyir ederken öndeki aracın ani durmasıyla bende ona çarptım 50 km hızla.

Araçta hiçbirşey yoktu çekti gitti ama o telaş plaka bile almadım. tutanak filan hiçbirşey tutmadım. arkadan çarptığım için suçlu da benim. kasko bunu karşılarmı acaba?

Tamponu çatlattım, radyatör bağlantılarından su fışkırıyordu

araç çalışıyo ama çalışır durumda çok fazla sarsılıyor nerede ne kadar hasar çıkar acaba?

forumu okuyarak takip ediyordum herseke çok yardımcı cevaplar veriyordunuz lütfen beni de es geçmeyin

• kaskocuna telefon et sor kardeş. tabii yapacak neden para veriyoruzki
  • teşekkür ederim ilgilendiginiz için, yarın belli olacak zaten
  • geçmiş olsun kardeş benimde bi sorum olacak kaza yaptım aracım perte çıktı tek taraflı maddi hasarlı kaza aracımın trafik sigortası var onlar ödemez zaten onlardan ümidi kestim yalnız arab babamın üzerine olayı onlara duyurmak istemiyorum arabayı hurdacıya satacam plakayıda trafikten silecem babamdan genel vekalet alacam noterden ve arabayı sattım diyerek karşılığını ben verecem şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar genel vekalet nameyle halledebilirmiyim bu işi bilgi almak istiyorum yada bu konuda bilgi alabileceğim herhangi bir kurum varmı
  • Kasko karşıla ama hasarsızlık indirimin delinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdf344

Selamlar,

Bugün trafikte seyir ederken öndeki aracın ani durmasıyla bende ona çarptım 50 km hızla.

Araçta hiçbirşey yoktu çekti gitti ama o telaş plaka bile almadım. tutanak filan hiçbirşey tutmadım. arkadan çarptığım için suçlu da benim. kasko bunu karşılarmı acaba?

Tamponu çatlattım, radyatör bağlantılarından su fışkırıyordu

araç çalışıyo ama çalışır durumda çok fazla sarsılıyor nerede ne kadar hasar çıkar acaba?

forumu okuyarak takip ediyordum herseke çok yardımcı cevaplar veriyordunuz lütfen beni de es geçmeyin

Tabii asıl olan kaza tutanağının tutlmasıydı. Eğer hasar çok değilse, beyan usulu ile hasarını kaskondan yaptırabilirisin.

www.limonsigorta.com

• quote:

Orijinalden alıntı: apo154235

geçmiş olsun kardeş benimde bi sorum olacak kaza yaptım aracım perte çıktı tek taraflı maddi hasarlı kaza aracımın trafik sigortası var onlar ödemez zaten onlardan ümidi kestim yalnız arab babamın üzerine olayı onlara duyurmak istemiyorum arabayı hurdacıya satacam plakayıda trafikten silecem babamdan genel vekalet alacam noterden ve arabayı sattım diyerek karşılığını ben verecem şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar genel vekalet nameyle halledebilirmiyim bu işi bilgi almak istiyorum yada bu konuda bilgi alabileceğim herhangi bir kurum varmı

kardeş noterde genel vekalet almak istiyorum dersen baban durumu çakar
    bunun için en doğrusu babanıza olayı anlatmak.
    yok anlatamam dersen aracı bir yakın arkadaşına sat o arkadaşın üzerinden hurdaya çıkar eğer arkadaşın uğraşamam bu işlerle derse tekrar kendi üzerine alırsın bu sırada ekstra 75 lira noter masrafın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 22 Kasım 2011; 22:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

quote:

Orijinalden alıntı: apo154235

geçmiş olsun kardeş benimde bi sorum olacak kaza yaptım aracım perte çıktı tek taraflı maddi hasarlı kaza aracımın trafik sigortası var onlar ödemez zaten onlardan ümidi kestim yalnız arab babamın üzerine olayı onlara duyurmak istemiyorum arabayı hurdacıya satacam plakayıda trafikten silecem babamdan genel vekalet alacam noterden ve arabayı sattım diyerek karşılığını ben verecem şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar genel vekalet nameyle halledebilirmiyim bu işi bilgi almak istiyorum yada bu konuda bilgi alabileceğim herhangi bir kurum varmı

kardeş noterde genel vekalet almak istiyorum dersen baban durumu çakar
    bunun için en doğrusu babanıza olayı anlatmak.
    yok anlatamam dersen aracı bir yakın arkadaşına sat o arkadaşın üzerinden hurdaya çıkar eğer arkadaşın uğraşamam bu işlerle derse tekrar kendi üzerine alırsın bu sırada ekstra 75 lira noter masrafın olur.

cevap için teşekkürler durumu babama anlatmak söz konusu değil ömür boyu dilinden kurtulamam :D ŞİMDİ ARABA SATIŞ VEKALETİ ALSAM PEDERDEN arabayı kendime satabilirmiyim bide aracı hurdaya nasıl çıkaracam trafik tescili aradım bugün trafikten men etme olayı araştırdım arabayı plakayı her şeyi trafiğe teslim ediyomuşum bide 5 kuruş alamıyomuşum hurdaya çıkarma işlemlerine baktım 1979 model arablar ve aşşağısı oluyomuş benim ki 94 model çarpık araçlarda hurdaya ayrılıyormu nasıl bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim

• kardeşim aracı satış için vekalet aldığın zaman babana ait 2 vesikalık resim artı 50 lira noter parası masrafın olur.
    bir arkadaşına satmış gibi yap 70 lira noter masrafın olsun 20 lira fazla paran gider ama babanı devreden çıkarmış olursun. babandan kendi adına vekalet alırsan aracı kendine satış yapamazsın başka birine satış yapmak zorunda kalırsın uzun iş direk arkadaşına satış yap en kolayı sonra istersen geri kendi adına satış yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.