Şimdi Ara

Bugün kaza yaptım, sizce kim suçlu? (SSLİ) EDİT: Rapor sonuçlandı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

hocam siz geri geri gelirken tam sağa kirdiginizda aracınızın önü yolu kapadığı sırada punto yaninizdan mi geçiyordu yoksa yaninizda olmamasına rağmen biraz arkanızda mıydı?

20m arkamdaydı nerdeyse

punto hızlı mıydı yavaş mıydı acaba? puntoda arac kamerasi olsaydi kimin suçlu olduğu direkt anlaşılırdı.

dostum sol aynamdan baktığım için hızını tahmin edemedim ama 40km/s nin üzerindeydi diyebilirim bana vurduğunda da aynı hızla vurdu frensiz vurdu çünkü

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam siz geri geri gelirken tam sağa kirdiginizda aracınızın önü yolu kapadığı sırada punto yaninizdan mi geçiyordu yoksa yaninizda olmamasına rağmen biraz arkanızda mıydı?

20m arkamdaydı nerdeyse

punto hızlı mıydı yavaş mıydı acaba? puntoda arac kamerasi olsaydi kimin suçlu olduğu direkt anlaşılırdı.

dostum sol aynamdan baktığım için hızını tahmin edemedim ama 40km/s nin üzerindeydi diyebilirim bana vurduğunda da aynı hızla vurdu frensiz vurdu çünkü

üstte arkadaşın yazdığı maddeden dolayı suçlu bulunmuşsunuz ama bu maddeye özel koşullarınızın olduğunu söylüyorsunuz. arkadaki araç uzaktan geldi, hızlıydı, frene basmadı gibi. o yüzden dedim bi araç içi video olsaydı diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20m arkamdaydı nerdeyse

üstte arkadaşın yazdığı maddeden dolayı suçlu bulunmuşsunuz ama bu maddeye özel koşullarınızın olduğunu söylüyorsunuz. arkadaki araç uzaktan geldi, hızlıydı, frene basmadı gibi. o yüzden dedim bi araç içi video olsaydı diye.

cadde üzerinde ki güvenlik kameraları var fakat, malesef artık rapor sonuçlandı. O görüntüleri alıp savcılığa gidip aylarca uğraşmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

anlamadan sallıyolar hocam yok 4lü filan, asli kusur arkadan gelende, nefret ediyorum ya ağzı olan konuşuyo. tek şeritli yolda beklemek zorunda hangi şeritten gelip sizi sollayacak.. kafada yok millette.

Bilmediğin konuda boş boş sallamak pek mantıklı değilmiş dimi?Bilmemek değil öğrenmemek ayıp anlamadan yazıyorlar dediğin adamın söyledikleri birebir çıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Böyle öküzler oldukça işimiz zor. Tutanak kesinlikle çok önemlidir. Keşke siz yazsaymışsınız. Bence bu konuyu babanızla görüşün çünkü belirttiğiniz tutanak çok sade olmuş.
    Bence :
    Öküz : %70
    Baba : %30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Çok geçmiş olsun. Böyle öküzler oldukça işimiz zor. Tutanak kesinlikle çok önemlidir. Keşke siz yazsaymışsınız. Bence bu konuyu babanızla görüşün çünkü belirttiğiniz tutanak çok sade olmuş.
    Bence :
    Öküz : %70
    Baba : %30

Yapıcak bişey yok hocam :/

• Kaza tutanağındaki açıklama kısmı için ince nüansları kaçırırsanız üzülürsünüz...

Karşı taraf size çarptı ise kendi açıklama kısmınıza yazdığınız açıklamaya B aracı bana Çarptı şeklinde yazmamız aynı şekilde karşı tarafın açıklama kısmına da A aracına çarptım şeklinde yazmamız gerekiyor...

Tabi bir de "yolda geri geri " giderken yazarsak zaten baştan maçı kaybetmiş oluyoruz...

• Bu kaza anında suç gerçekten kimdeyse o an bunu ona kabullendirip ona göre tutanak yazmak lazım. yoksa böyle karambole gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.