Şimdi Ara

Bugün otobüste başıma gelen ilginç olay xS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün otobüse bindim ve hemen ilk sıraya oturdum. iyice dolduktan sonra ilerledik ve otobüs ilk durakta durdu. ön kapıdan turist olduğu her halinden belli olan çantalı bir sarışın adam bindi. her zaman otomatik kapı çarpma tehlikesi olan basamakları çıktı ve şoförün yüzüne bakmaya başladı. akbil'i veya bileti olmadığını el kol hareketleriyle anlatmaya çalıştı ve şoför anladı. "biletsiz binilmez aslanım" dedi ve sağ eliyle defol der gibisinden bir işaret yaptı. turist donakaldı. "but... but... this is madness" dedi. o an şakağımda atan damarı hissettim.

this is sparta diye kükredim ve turisti henüz kapanmamış olan kapıdan bir tekmeyle ittim. delikanlı hareket halinde olan otobüsten yuvarlandı ve peşinden ani bir frenle ben de otobüsten itildim.

filmin etksiinden kurtulmam için neler tavsiye edersiniz xS

• epic movie adlı filmi izliyorsun, 300den geriye birşey kalmaz. Etkilidir, ebeveyn kontrolü altında izlenmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synaxx

Bugün otobüse bindim ve hemen ilk sıraya oturdum. iyice dolduktan sonra ilerledik ve otobüs ilk durakta durdu. ön kapıdan turist olduğu her halinden belli olan çantalı bir sarışın adam bindi. her zaman otomatik kapı çarpma tehlikesi olan basamakları çıktı ve şoförün yüzüne bakmaya başladı. akbil'i veya bileti olmadığını el kol hareketleriyle anlatmaya çalıştı ve şoför anladı. "biletsiz binilmez aslanım" dedi ve sağ eliyle defol der gibisinden bir işaret yaptı. turist donakaldı. "but... but... this is madness" dedi. o an şakağımda atan damarı hissettim.

this is sparta diye kükredim ve turisti henüz kapanmamış olan kapıdan bir tekmeyle ittim. delikanlı hareket halinde olan otobüsten yuvarlandı ve peşinden ani bir frenle ben de otobüsten itildim.

filmin etksiinden kurtulmam için neler tavsiye edersiniz xS

Alın Bunu Dışarı!

• This IS SPARTAA!
  • Bu biraz olmuş sanki ya.
  • this is gaziosmanpaşa
  • iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Bu biraz olmuş sanki ya.

Evet tebessüm ettirdi
  • güzel hikaye yalnız this is Isparta desen daha komik olurmuş
  • TİŞŞŞ İŞŞŞ ŞIPARTTAĞAĞHGHGHJ
  • Şahitlerin var mı ?
  • Isparta'da oturup

''This Is Isparta'' deseydin çok güzel olurdu ama bu da fena değil
  • .
  • yaşına uygun filmler izle..
  • Nedense hoşuma gitti.
  • madness??
    madness this is otobüs ulan
  • Aferin evlat sandığımdan da cabuk kavradın bu işi.
  • gelişme var
  • Something happened
  • spartacuuuussssssssssssss

the sampiooooonnnnnn of copuaaaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.