Şimdi Ara

Bugün parkta bana merhaba diyen küçük kız çocuğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıntı basmıştı içimi.Sevdiğim kızı görmeyeli 1 ay oldu.Ama yakın arkadaşlarım bilir beni.Ölümüne seviyorum.Neyse parka gitmiştim tenha biryer buldum.Tek başımaydım.Sadece hayal kuruyordum.Tam o anda 7-8 yaşında küçük sevimli bir kız çocuğu önümden geçerken merhaba dedi.Ben o anda başka bir alemde olduğum için anında cevap veremedim bi an duraksadıktan sonra bende ona merhaba dedim ve gitti.O tamamen önyargısızdı.Ben merhaba derken bile aklımdan neler geçiyordu.O andan sonra çocukluğum geldi aklıma.Dertsiz tasasız kimsenin kalbini kırmadan yaşadığım muhteşem günler.O günler hiç bitmeseydi keşke.Şimdi tek bir isteğim var.Yaşamak istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ¤ Legolas ¤ -- 1 Ağustos 2010; 0:44:17 >

• İyi geceler öncelikle,

Çoğumuz, başımız her sıkıştığında çocukluğumuzu hatırlarız, "ah çocukluğum.." deriz.

Ama inan bana her yaşın, her çağın ayrı bir güzelliği var.

Bunu büyüdükçe, olgunlaştıkça, bir şeyleri yaşadıkça anlıyor insan.

Ayrıca bir de şu açıdan bakmak gerek:

Bekli şuan sıkıntılı bir dönemdesin,

Ama en azından "keşke çocukluğuma geri dönsem" diyebileceğin bir çocukluk yaşamışsın.

İnan bana, yaşadığı çocukluk yıllarını hatırlamak istemeyecek kadar kötü şartlarda çocukluk yaşayanlar var.

Takma kafana, daha da büyüdüğünde bu yıllarını çoook özleyeceksin.

İyi geceler tekrar.

(:
  • @Head

yorum için teşekkür ederim.Yaşımdan dolayı olsa gerek.Bilmiyorum bende neden böyle olduğumu.Ama yorum rahatlattı gerçekten.

Sizdede iyi geceler. :)
  • Dostum hayatta ne olursa olsun yasamak sabah olunca günese bakmak gercekten güzel.. Hangi yasta olursan ol.
  • Hayatın her günü özlenebilir bunu unutma. İleride daha güzel şeyler yaşayacağından emin ol.
  • Senin derdin kız arkadaşın.
    Belli seviyorsun anlaşılan.En kısa zamanında yanına git.
    Onun bir tebessümünü gördügünde bütün dertin sıkıntın gidecek biliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.