Şimdi Ara

Bugün Savaş çıksa Türkiyenin kullanacağı milli silahlarımız..! [KESİNLİKLE OKU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece isimlerini yazdım google den araştırarak resimlerine bkabilrisiniz !

ALTAY - MİLLİ TANK
    AKYA - MİLLİ TORPİDO
    MİLGEM - MİLLİ GEMİ
    ANKA - İNSANSIZ HAVA ARACI
    ATMACA - MİLLİ GEMİSAVAR
    ARMA - ZIRHLI MUHARABE ARACI
    BMC KİRPİ
    COBRA - ZIRHLI TEKERLİKLİ ARAÇ
    GÖKTÜRK MİLLİ KEŞİF UYDUSU
    GÖZCÜ - MİNİ İNSANSIZ HAVA ARACI
    HÜRKUŞ EĞİTİM UÇAĞI
    İNSANSIZ DENİZ ARACI
    KASIRGA TR-300 FÜZESİ
    MELTEM DENİZ KARAKOL UÇAĞI
    MİLLİ PİYADE TÜFEĞİ (MPT)
    PARS - ZIRHLI MUHAREBE ARACI
    TÜBİTAK AKILLI BOMBA
    LEOPARD 2A4 TANKI MODERNİZASYONU

• Ne guzel giderek kendi silahlarimizi hatta gecen okudugum haberle kendi savas gemimizi uretebilecek kapasiteye geldik.
  • Savaş kötüdür keşke tüm dünya ülkeleri silahsız askersiz olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    Ne guzel giderek kendi silahlarimizi hatta gecen okudugum haberle kendi savas gemimizi uretebilecek kapasiteye geldik.

motorunu bir yerden tekerini bir yerden alıp birleştirip milli silah demek ne kadar kolay. Savaş çıksa o hammaddeleri alabileceğini mi sanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSagara

quote:

Ne guzel giderek kendi silahlarimizi hatta gecen okudugum haberle kendi savas gemimizi uretebilecek kapasiteye geldik.

motorunu bir yerden tekerini bir yerden alıp birleştirip milli silah demek ne kadar kolay. Savaş çıksa o hammaddeleri alabileceğini mi sanıyorsun.

savaş çıkıncamı ham madde alıcaz?
  • Ne güzel. sevinçle doluyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSagara

quote:

savaş çıkıncamı ham madde alıcaz?

Savaşta tanklara tüfeklere bir şey olmuyor. Yenisine ihtiyaç duyulmuyor. Seri üretime geçilmiyor. O yüzden hiç gerek yok. Almaya satmaya.

• bundan 20 yıl önce ithalat yapıyorduk şimdi ise ihracat dahi ypabailiyoruz.
  • ALTAY - MİLLİ TANK
    AKYA - MİLLİ TORPİDO
    MİLGEM - MİLLİ GEMİ
    ANKA - İNSANSIZ HAVA ARACI
    ATMACA - MİLLİ GEMİSAVAR
    ARMA - ZIRHLI MUHARABE ARACI
    BMC KİRPİ
    COBRA - ZIRHLI TEKERLİKLİ ARAÇ
    GÖKTÜRK MİLLİ KEŞİF UYDUSU
    GÖZCÜ - MİNİ İNSANSIZ HAVA ARACI - - - - - - - = - - - - - - - 1 ATOM BONBASI
    HÜRKUŞ EĞİTİM UÇAĞI
    İNSANSIZ DENİZ ARACI
    KASIRGA TR-300 FÜZESİ
    MELTEM DENİZ KARAKOL UÇAĞI
    MİLLİ PİYADE TÜFEĞİ (MPT)
    PARS - ZIRHLI MUHAREBE ARACI
    TÜBİTAK AKILLI BOMBA
    LEOPARD 2A4 TANKI MODERNİZASYONU
  • Yani
  • listedeki 10 alet daha proje veya test aşamasında olan şeyler envantere girmedi
  • Atom bonbamız varmış.
  • Bir tane araba üretemeyen millet gelişmiş silah mı üretecek? Bizim üniversitelerimizde eğitim mi var ki kendi teknolojisini kendisi üretecek? Kendinizi kandırmayın yabancıların ürettiği çiple motorla boardı montajını Türkiyede yapıyorlar silah ürettik diye haber yapıyorlar. Bizim bu çökmüş eğitim sistemiyle en fazla tabak üretiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Bir tane araba üretemeyen millet gelişmiş silah mı üretecek? Bizim üniversitelerimizde eğitim mi var ki kendi teknolojisini kendisi üretecek? Kendinizi kandırmayın yabancıların ürettiği çiple motorla boardı montajını Türkiyede yapıyorlar silah ürettik diye haber yapıyorlar. Bizim bu çökmüş eğitim sistemiyle en fazla tabak üretiriz.

evet alın bunu dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Bir tane araba üretemeyen millet gelişmiş silah mı üretecek? Bizim üniversitelerimizde eğitim mi var ki kendi teknolojisini kendisi üretecek? Kendinizi kandırmayın yabancıların ürettiği çiple motorla boardı montajını Türkiyede yapıyorlar silah ürettik diye haber yapıyorlar. Bizim bu çökmüş eğitim sistemiyle en fazla tabak üretiriz.

Aynen kardeşim Biz sadece montajını yapıyoruz burda. Bütün önemli ve pahalı parçaları ithal Bir savaş çıksa Allah göstermesin o övündüğünüz silahların neredeyse hepsi devre dışı kalır. Çünkü programını adamlar yapıyorlar ve daha önce çok defa bu durum yaşanmış

• .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.