Şimdi Ara

### BUGÜN SONY ERİCSSON TÜRKİYE İLE GÖRÜŞTÜM ### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Haybeye telefon getirmekle bu işler yürümüyor. X10 mini nin araç şarjına, data kablosuna ve kumandalı kulaklığına ihtiyacım var ve piyasada yok.

ya adamların servisi yok servisiiii

Asya Telekom, Tekofaks, Arvato Teleservice ..

Bunlar ne o zaman?

• biraz önce antalyadan oğlumun gönderdiği sony ericcson ainio telefonu sordum teleservice ankaraya...

9 mayısta ellerine ulaşmış gözüküyor kargoda... ama telefondaki bayan yok diyor 2 gündür elimize ulaşmadı...

ne bu şimdi şakamı... sony service vaybe isim karizma ama servis rezil ce... teslim aldığın ürünü basit bir kağıda yazsan...

eski sistem o listeden baksan yine müşteriye rahat cevap verirsin... ama bilgisayar var sekreter var rezilmi rezil...

görende hergün binlerce giriş var sanacak... kargo servisimizde bekliyor kayıtlara girmemiş diyor... kargo bir günde

kendine ulaştırıyor kendisi 2 günde teslim alamıyor... helal sana sony ericcsonnnn... sonnnnunnn yakın demekki...

ankara servisin buysa... dahada sony almam... hoşçakalın....

unuttum telefonda yaklaşık 6-7 dakika beklettikten sonra oluyor bu işler... bari bekletme direk telesekretere

cihazınız ulaşmadı kaydını yap nasıl olsa yalan söyleyeceksin... sekreter çalıştırmana gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımfad -- 11 Mayıs 2012; 11:11:27 >

• Şu facebook hangi amaçla zaman tüneline geçtiyse... Neyse fikir ve görüşlerimizi o sayfada tam olarak nereye yazıyoruz ben bulamadım.

Veya buradan yazayım: Aino, W995, w980 gibi modelleri birazcıkta olsa Türkiye ye sokmayı düşünmüyorlar mı? İstemiyorum arkadaş full dokunmatik. Ben aynı tas aynı hamam sadece üst model şeklinde devam etmek istiyorum. 2. bir k750 mutluluğu yaşamak istiyorum (4 sene kullanmıştım onu).
  • şuan s.e cihazlarına hangi servisler bakıyor benim p990i var son güncellemeyi yükletmek istiyorum (istanbulda hangi servisler var anadolu-avrupa fark etmez)
  • Yahu bu konuyu canlandırıp durmayın yeter artık
  • Yunus konuyu sildir artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p990 mı kaldı ya? Ne yazılımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

p990 mı kaldı ya? Ne yazılımı?

o degilde turkiyedeki en son P1 bendeydi, onuda yurt disina sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.