Aslında aynı fiyattan gelmiyor. 460 TL'ye garantili sıfır Galaxy Mini satılıyor. Bu da Samsung'un yaygın satış ağından kaynaklanıyor. Lakin alınacak bir model değil bence Galaxy Mini, piksellerini saydım geçen
quote:
Orijinalden alıntı: _Krst_
Aslında aynı fiyattan gelmiyor. 460 TL'ye garantili sıfır Galaxy Mini satılıyor. Bu da Samsung'un yaygın satış ağından kaynaklanıyor. Lakin alınacak bir model değil bence Galaxy Mini, piksellerini saydım geçen
oda ilk geldiğinde 499 liraydı , X8 de farklı yerlere gelince ucuzlar , haklısın çözünürlüğü çok düşük donanımı da öle sadece 2.2 adı var işte , yoksa x8'e 2.2 gelse ezer o segmenti bu paraya
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
. Tsunami yüzünden 3-4 ay ertelenirmi bir ürün
sanki tsunami olmasa her model anında geliyodu..
Yunus eleman lazım mıymış S.e ye okul bitince gideriz
YUNUS ONLARA SÖYLE SERVİSLERİ ARAYIP TA ULAŞAMAMAKTAN BIKTIK BUNUN İÇİN TELEFONUN HANGİ AŞAMADA OLDUĞUNU IMEI NUMARASI İLE TAKİP EDEBİLECEĞİMİZ BİR TAKİP SİSTEMİ OLUŞTURSUNLAR SERVİSLERİ SAÇMA MAZERETLERİNİ DUYMAKTANSA ULAŞABİLİRSEK ODA
Se ye mail attım. Arc ın gelişiyle ilgili her kafadan bir ses çıktığını, bunun doğrusunun ne olduğunu ve operatörler aracılığı ile mi piyasaya sürüleceğini sordum.
Sonuç; 1 hafta gecti. Hala müşteri hizmetlerinden aranacağım. Sony ericsson'un hızlı olduğunu biliyordum. Bir kez daha şahit oldum.
önünde de kamerası olup görüntülü görüşme yapabileceğimiz bir xperia gelecekmiymiş onuda sorarmısın?
SE'nin kalitesinden şaşmam..2 yıl K700İ kullandım hiç sorun yaşamadım...3 senedir de K530i kullanıyorum.maşallah tık yok, sadece pil sıkıntısı yaşadım 20$ orjinal pil aldım onuda hallettim..Adamlar kaliteli ürün yapıyor,ama ticaretini yapamıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: McCoy önünde de kamerası olup görüntülü görüşme yapabileceğimiz bir xperia gelecekmiymiş onuda sorarmısın?
Neo
Onlara bir telefon çıktıktan 1 yıl sonra Türkiyeye getirirlerse batarlar tabi diye düşündüğümüzü iletebilirsiniz. Özellikle asıl alınabilecek modelleri hiç getirmediler. Artık iletişim çağındayız ve dünyada neler oluyor herkesin haberi var.
Arkadaşlar yıl sonuna kadar 8-10 model daha gelecekmiş , az önce konuştum
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
o 8-10 tane modelin isimlerini duymak istiyoruz
quote:
Kısa zaman zarfında gelecek farklı modeller var mı? yoksa en erken neo arc fln mı gelecek?
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
quote:
o 8-10 tane modelin isimlerini duymak istiyoruz
Haftaya yazicam hepsini
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Kısa zaman zarfında gelecek farklı modeller var mı? yoksa en erken neo arc fln mı gelecek?
Bilmiyom dostum haftaya öğrencem modelleri.
Tahminimce zylo, spiro, hazel, aspen, Vivaz, Vivaz pro, x2 vs gelir
8i 10u bırak Yunus hangi modeller onları öğren
quote:
Orijinalden alıntı: _Krst_ 8i 10u bırak Yunus hangi modeller onları öğren
T100, T200, T600, A1018, 688, Z520, belki w800 de gelir
quote:
quote:
T600 ü cogu kişi bilmez ama sen biliyorsun helal valla
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
quote:
quote:
T600 ü cogu kişi bilmez ama sen biliyorsun helal valla
Bilmem mi kanka aklıma gelenleri yazdım da T10 T28 ve ilk se mi unuttum
x2 mi? Bayılıyorum ben o telefona. Bir wm efsanesi benim için. Kaçtan gelir sence yunus bir bilgin var mı?