Şimdi Ara

### BUGÜN SONY ERİCSSON TÜRKİYE İLE GÖRÜŞTÜM ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beetlejuice1206

arkadaşlar ben yaklaşık 2buçuk yıldır g705 kullanıyorum. geçen sene tuş takımım bozuldu GENPAya verdim yaptılar. Şimdi tekrar aynı arızayı yaptı ve ben muhattap bulamıyorum!! genpayla anlaşmalarını fes etmişlerdi kasımda. asya telekominasyonda diyorki genpaya gidin ! resmen yetkili servis bulamıyorum şuanda. ikiside bakmıyor. telefonum yarın falan tamamen tüm fonksiyonlarını kaybetmiş olur ve ben hiçbirşey yapamıyorum. sony ericsona mail attım ancak hiç umudum yok!

Fikir verebilirseniz çok memnun olurum çaresiz durumdayım

yunuss help me :(

http://www.asyatelekom.com.tr/

http://www.teleservice.com.tr/ortaklar.asp

şuanda iki servis var , birine gönder

• Sony ericsson'un yeni çıkardığı modeller çok güzel.Fakat ülkemize geç girmesi yüzünden çok fazla alıcı kaybedecek.Buna bende dahil.Xperia neo veya arc bekleyen ben diğer markaların modellerine yöneldim.
    Tsunami yüzünden 3-4 ay ertelenirmi bir ürün? Hiç sanmıyorum.3. çeyrek diyorsunuz xperia neo için.Temmuzdan önce gelmeyecek.Dağıtımlar başladımı ülkemize zaten geç gelir eylül ayında xperia neo satışlarına başlanır.Ülkemizdeki vergileri biliyorsunuz xperia neo eylül ayında ülkemize 1100 TL den satışa sunulur.O zamana kadar lg optimus 2x , samsung galaxy 2 veya htc nin çift çekirdekli modeli 1100 TL ye düşer.Kimse xperia neo almaz.
    Avrupa ülkelerine hemen satabilmek için ürünleri oraya yollamış.Ülkemizede biraz ürün gönderseydi bu kadar müşteri kaybetmezdi diye düşünüyorum.
    Avrupa ülkelerine ürün göndermese belki o ülkeleri kaybetmezdi.Fakat ülkemize ürün göndermeyerek Türkiye'yi kaybetti.Türkiye'den 2012 yılına kadar kar yapamazlar.

• bir galaxy s2 var ki akıllara zarar ve sony nal toplayacak o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    bir galaxy s2 var ki akıllara zarar ve sony nal toplayacak o zaman

Bıktım şu yorumları okumaktan herkes s 2 alcaK değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

mesele o değil
    örneğin arc ı getirdiğinde atı alan üsküdarı geçmiş olacak olay o
  • quote:

quote:

quote:

mesele o değil
    örneğin arc ı getirdiğinde atı alan üsküdarı geçmiş olacak olay o

Herkesin s 2 alcak kadar parası da yok

• halen arc ı beklıyorum atı alan kopruden atlasın se kaletisi hiç birinde yok
  • gelmiş geçmiş en karizmatik telefonları hep sony ericsson yaptı ama saçma sapan sebeplerden ülkemizi hep arka plana ittiler.. tasarım olayında sony'nin üstüne model yok.4 sene önceki aldıgım w580i modeline halen yeni gören herkes hasta.
  • atı alan geçsin üsküdarı ben bekliyorum neo yu. Sony nin Kullandığı teknoloji üsküdardan geri çevirir atı :) en azından ben böyle düşünüyorum :)
  • Konuşmamız arasında lafı geçti, Sony Ericsson 2008 yılında Türkiye pazarından çekilme kararı almış ve tası tarağı toplayıp gitmişler , o günden beri firma ülkeye telefon getirme talebinde bulunmamış , Sadece Sony Ericsson çok fazla üretilen ve satılamayan modelleri ülkemize kendisi göndermiş ( bunu açıkça böyle söylemedi ama anladın sen onu dedi ) ,

Bu laflardan sonra sony ericsson benim için bitmiştir. Tamda yeni bir walkman telefon arayışına girmiştim. Sanırım samsunga yönelicez adamlar her modeli getiriyor. Sony ericsson tr sayfasında tanıtımı yapılan hiç bir telefona (özellikle walkman serisi) ulaşmak mümkün değil. Beni istemeyeni ben hiç istemem. SE keşke hiç dönmeseydin Türkiye'ye, çünkü varlığınla yokluğun bir. (çok sevdiğim bir marka olmana rağmen). Bunuda ilertirsen sevinirim. oh be rahatladım.

• quote:

Bu laflardan sonra sony ericsson benim için bitmiştir. Tamda yeni bir walkman telefon arayışına girmiştim. Sanırım samsunga yönelicez adamlar her modeli getiriyor. Sony ericsson tr sayfasında tanıtımı yapılan hiç bir telefona (özellikle walkman serisi) ulaşmak mümkün değil. Beni istemeyeni ben hiç istemem. SE keşke hiç dönmeseydin Türkiye'ye, çünkü varlığınla yokluğun bir. (çok sevdiğim bir marka olmana rağmen). Bunuda ilertirsen sevinirim. oh be rahatladım.

Firma ülkemize yeni giriş yaptı, getireceği ilk modeller Arc - Neo ve Play olacaktı fakat yeterli miktarda üretilmiş telefon olmadığı için vede üstüne tsunami vurduğu için ülkemize bu modellerin gelmesi ertelendi, Elm - Cedar - Xperia X8 - X10 Mini ve x10 mini pro şuanda yeni satışa çıktı , hairanın ilk haftası da Arc satışa sunulacak , önceki aylara nazaran çok hızlı gelişmeler var , hiç olmazsa 1 ay içinde 4 model geldi

• bu telefonların gelmemesi se Türkiye'nin mi yoksa se nin kendi problemi mi ben onu merak ediyorum.
    adamlar Türkiye'yi geri plana itip yollamadılar mı telefonları yoksa se Türkiye bi talepte bulunmayınca diğer pazarlara mı yönlendi telefonlar.

benim anladığım SE, Türkiye'yi sallamamış ve tsunami bahanesi üretiyorlar. diğer yerlere gönderdiler telefonları buraya yollamadılar.

se

• Firma ülkemize yeni giriş yaptı, getireceği ilk modeller Arc - Neo ve Play olacaktı fakat yeterli miktarda üretilmiş telefon olmadığı için vede üstüne tsunami vurduğu için ülkemize bu modellerin gelmesi ertelendi, Elm - Cedar - Xperia X8 - X10 Mini ve x10 mini pro şuanda yeni satışa çıktı , hairanın ilk haftası da Arc satışa sunulacak , önceki aylara nazaran çok hızlı gelişmeler var , hiç olmazsa 1 ay içinde 4 model geldi

insan sevdiğini yerden yere vurur diye bir atasözümüz var, bu yüzden kızgınlığımız mesajların genel içeriğine bakılırsa SE fanatikleri sevdikleri ürünlere ulaşamayınca böyle şeyler yazıyorlar ben şimdi amazon dan zylo arayışına girdim. yöntemi öğrenir öğrenmez siparişimi vericem. anladığım kadarıyla zylo ve spiro modelinin gelmesi 2012 yılına sarkacak veya hiç gelmeyecek gibi duruyor, bende SE mh lerini aradım ama birşey söyleyemediler. teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir zamanda ürünlerin geç sunulması firma için bir handikap, ilerisi için hayra alamet değil benden söylemesi. Ayrıca ilgin içinde çok teşekkürler.

• Bir sonraki konuşmanda şunu iletmeni istiyorum;

"Avrupada 140 Euro olan telefonu 600 TL'ye satmanın amacı nedir?"

Vergi falan hikaye. Ellerinde kalan malları bize tabiri caizse kakalıyorlar.
    Yanılıyor muyum? Zaten geç getirmişsin, milletin hevesi kaçmış. Hala w995 bekleyen var.

Zamanında SE böyle değildi. Ben 14 yıldır telefon kullanıyorum ve SE fanıyım.
    Bir tek SE ve Ericsson'da sorun yaşamadım, hiç biri ne servise gitti ne de arıza yaptı. Ki hor da kullanırım yani.

Şimdi ben X8 almak istiyorum. amazon.de'den bakıyorum 140 Euro. Teknosa'ya bakıyorum 500 TL.
    140 Euro= 310 TL. Eee Amazon hiç kar etmiyor mu? Bu durumda SE bizi kazıklamıyor mu?

Yazık ya. Zamanında herkesin elinde SE görürdüm, artık göremez oldum.
    Madem elinde kaldı cihazlar az kârla sat, tekrar müşteri kazan.

Umarım düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Bir sonraki konuşmanda şunu iletmeni istiyorum;

Yanılıyor muyum? Zaten geç getirmişsin, milletin hevesi kaçmış. Hala w995 bekleyen var.

Bir tek SE ve Ericsson'da sorun yaşamadım, hiç biri ne servise gitti ne de arıza yaptı. Ki hor da kullanırım yani.

Şimdi ben X8 almak istiyorum. amazon.de'den bakıyorum 140 Euro. Teknosa'ya bakıyorum 500 TL.
    140 Euro= 310 TL. Eee Amazon hiç kar etmiyor mu? Bu durumda SE bizi kazıklamıyor mu?

Umarım düzelir.

Arkadaşım bak yalnızca bunu Se yapmıyor aynı şeylerdenn diğer marka kullanıcıları da şikayetçi

en ucuz x8

http://www.amazon.de/Ericsson-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-Wechselcover/dp/B004HOK1PY/ref=sr_1_5?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1303914687&sr=1-5

rakibi galaxy mini

http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Display-Touchscreen-Megapixel/dp/B004SKJBQW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1303914569&sr=8-3

bak bu telefonda teknosada 499 lira ve xperia x8 bundan daha üstün sadece SE değil yani pahalı olan yada ip4 600 euroya alınırken bizim ülkemizde en ucuz 2200 lira

• quote:

quote:

Bir sonraki konuşmanda şunu iletmeni istiyorum;

Umarım düzelir.

Arkadaşım bak yalnızca bunu Se yapmıyor aynı şeylerdenn diğer marka kullanıcıları da şikayetçi

en ucuz x8

http://www.amazon.de/Ericsson-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-Wechselcover/dp/B004HOK1PY/ref=sr_1_5?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1303914687&sr=1-5

rakibi galaxy mini

http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Display-Touchscreen-Megapixel/dp/B004SKJBQW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1303914569&sr=8-3

bak bu telefonda teknosada 499 lira ve xperia x8 bundan daha üstün sadece SE değil yani pahalı olan yada ip4 600 euroya alınırken bizim ülkemizde en ucuz 2200 lira

Ama Galaxy Mini güncel bir model kardeşim. X8 artık eskidi.
    Android 2.2 veya 2.3 gelse bu fiyattan satılsa bir nebze tamam derdim.
    Artık markette yeni çıkan app.ler 2.2 aşağısını desteklemiyor.
    SE'a mail atıyoruz güncellemeyi planlamıyoruz diyorlar. x10'a 2.3.3'ü çıkarmayacaklardı esasında. Mecbur kaldılar. x8 ve x10 miniler için de yapmaları lazım.

Ayrıca eskiden böyle değildi bu. SE hep ucuz satardı diğer markalara göre.
    F/P markasıydı yani.

• http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=3403

Aralarinda çok fark olduğunu sanmiyom fiyatı normal sadece mininin 2.2 artısı var,

Aynı sitede x10 ve galaxy s de aynı para ülkemizde de aynı durum geçerli bence SE çok pahalı satmiyo yalnızca bütün firmalar aynı
  • quote:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=3403

Aralarinda çok fark olduğunu sanmiyom fiyatı normal sadece mininin 2.2 artısı var,

Aynı sitede x10 ve galaxy s de aynı para ülkemizde de aynı durum geçerli bence SE çok pahalı satmiyo yalnızca bütün firmalar aynı
    O zaman neden 1000 küsür lira verip sıfır x10 almadın?
    Herkes kazıklasın bizi yani bu mudur?
    Böyle diye diye bu günlere geldik. Avrupa'da bu fiyattan satmaya kalksa ağzına s.çarlar o markanın afedersin ama. Bizde böyle gelmiş böyle gider mantığı var. Pardon girer diyecektim.

• a.q telefon uretmek cok mu zor yaa samsung hariç hepsı topluyor parcalari android zaden beleş ısdeyen kullanıyor.
    acil bı fabrıka acmamız lazım ulkemıze
  • quote:

quote:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=3403

O zaman neden 1000 küsür lira verip sıfır x10 almadın?
    Herkes kazıklasın bizi yani bu mudur?
    Böyle diye diye bu günlere geldik. Avrupa'da bu fiyattan satmaya kalksa ağzına s.çarlar o markanın afedersin ama. Bizde böyle gelmiş böyle gider mantığı var. Pardon girer diyecektim.

ben sıfır telefon almam , 2. el alırım bi zaman sonra satarım

demek istediğim birbirinin muadili olan telefonlar yurtdışında ne ise ülkemize de aynı fiyattan geliyo tl olarak , misal dediğim gibi X8 ve galaxy mini aynı para euro olarak ülkemizde de aynı , yada x10 ve galaxy s 310 euro ve tl olarak yine birbirine yakın hatta galaxy s daha pahalı , sadece SE değil kazık atan bütün firmalar aynı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.