Şimdi Ara

### BUGÜN SONY ERİCSSON TÜRKİYE İLE GÖRÜŞTÜM ### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Ericssonun türkiye pazarında etkili olamaması türk insanını suçu değil bir kere bunu söylememiz gerek bunuda şöyle anlıyoruz

5 6 sene önce çıkarmaya başladığı W K serisi telefonlarla bir çok kullanıcı kazanmıştı ki bu modeller o senelere göre gerçekten başarılı ve günün teknoloji ihtiyacını karşılayan modellerdi ne zaman sony ericsson yenilenen teknolojiye yetişememeye başladı model çıkarmadı günün gerisinde kaldı o zaman ülke insanı almadı talep azaldı

ve nerdeyse bitti satışlar dükkanlarda sitelerde bulunmaz hale geldi tekrar eski başarısını yayarsa bu güzel olacak

Yunanıstanda ofislerinin olması benimde hoşuma gitmedi yunanistan yerine potansiyeli patlamaya hazır olan ve SE sevilen başlıca ülkelerden Türkiyede açabilirlerdi ofislerini burdan yönetebilirlerdi

Şimdiki tavırları taktir edilecek şekilde ama bu sözlerin devamı gelirse güzel yoksa sadece sözde kalırsa bir anlamı yok

Türkiye küçümsenecek bir ülke değil HTC Nokia salakmı bu ülkede bukadar önemli işler yapıyor demeki iyi iş karşılığını alıyor (Nokia iyi işten çok ismi ve desteği ile iş yapıyor yoksa telefonları günün gerisinde artık )

Android olmasa sony telefon bölümünü kapamıştı zaten bu konuda söylentilerde çıkımştı geçen sene.

• Bu teknik servis olayınıda konuşun Genpa'da iken 1 günde yapılan telefon Asya telekomda 20,25 günü buluyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Sony Ericssonun türkiye pazarında etkili olamaması türk insanını suçu değil bir kere bunu söylememiz gerek bunuda şöyle anlıyoruz

5 6 sene önce çıkarmaya başladığı W K serisi telefonlarla bir çok kullanıcı kazanmıştı ki bu modeller o senelere göre gerçekten başarılı ve günün teknoloji ihtiyacını karşılayan modellerdi ne zaman sony ericsson yenilenen teknolojiye yetişememeye başladı model çıkarmadı günün gerisinde kaldı o zaman ülke insanı almadı talep azaldı

ve nerdeyse bitti satışlar dükkanlarda sitelerde bulunmaz hale geldi tekrar eski başarısını yayarsa bu güzel olacak

Yunanıstanda ofislerinin olması benimde hoşuma gitmedi yunanistan yerine potansiyeli patlamaya hazır olan ve SE sevilen başlıca ülkelerden Türkiyede açabilirlerdi ofislerini burdan yönetebilirlerdi

Şimdiki tavırları taktir edilecek şekilde ama bu sözlerin devamı gelirse güzel yoksa sadece sözde kalırsa bir anlamı yok

Türkiye küçümsenecek bir ülke değil HTC Nokia salakmı bu ülkede bukadar önemli işler yapıyor demeki iyi iş karşılığını alıyor (Nokia iyi işten çok ismi ve desteği ile iş yapıyor yoksa telefonları günün gerisinde artık )

Android olmasa sony telefon bölümünü kapamıştı zaten bu konuda söylentilerde çıkımştı geçen sene.

taktir ettim :D
    bu kadar saçmalıktan sonra neodan vazgeçtim zaten :D htc desire s mayıs ayında gelicekmiş bir gsm şirketi aracılığıyla. gelsin bakalım fiyatına çift çekirdek fiyatları ne onada bakalım duruma görede telefonu alırız artık. alcağımız zamana neo çıkarda fiyatı düşük olursa anca o zaman neo ya yönelerim

• Bende HTC yi bekliyorum ona gore alacagim bir model desire s yada incredible s ayarlayabilirsem yurtdisi motorola atrix alacagim. neo gelene kadar kis gelir ve fiyati yuksek gelicek bu cok acik.
  • quote:

Bende HTC yi bekliyorum ona gore alacagim bir model desire s yada incredible s ayarlayabilirsem yurtdisi motorola atrix alacagim. neo gelene kadar kis gelir ve fiyati yuksek gelicek bu cok acik.

ıncredible s yerine desire s al bence. görüntü ve tasarım olarak daha şık. incredible s arka kapak çok kötü .

motorola nasılmış ki? Türkiye'de var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

quote:

Bende HTC yi bekliyorum ona gore alacagim bir model desire s yada incredible s ayarlayabilirsem yurtdisi motorola atrix alacagim. neo gelene kadar kis gelir ve fiyati yuksek gelicek bu cok acik.

ıncredible s yerine desire s al bence. görüntü ve tasarım olarak daha şık. incredible s arka kapak çok kötü .

motorola nasılmış ki? Türkiye'de var mı

bende oyle dusunuyorum ama karar vermedim. motorola cift cekirdekli nvidia tegrali 1gb rami olan qhd ekrana sahip bir yaratik :) trde resmi olarak yok olmiyacakta ama amerikada uygun fiyati turk parasi ile bin tl yurtdisinda getirenler 1300 1500 arasi satiyor beni asar o fiyat bir arkadas vasitasi ile getirebilirsem alacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 20 Nisan 2011; 23:31:35 >

• basligi degisitir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

basligi degisitir

Gerek yok değişmesine iki mesaj buna sebep değil konu aynen devam ediyor :)
  • Tebrik ederim. Başarılı bi' gelişme. Hepimizin sesi oldun S.E için.

• Xperia Neo için ne hayaller kurmuştum haziran ayı gelse diye fos çıktı,yok tsunamiymiş yok büyük pazarlarmış ercüment bey ayak yapmış anlaşılan Türkiye gibi bi pazar dururken sen git kıçı kırık Yunanistanı üst yap daha baştan burayı gözden çıkarmışlar umarım ercüment bey bu formdaki yazılara bakar ufo'nun yazdığı gibi keşke s*ktr git deseymişsin olmadı ercüment olmadı bunlar 3.çeyrek dediklerine göre kesin sene sonunu bulur aah ah
  • aga 2 ciahz çıakrıp tutmayınca pes ediyorlar türkiuye gibi pazardan çekiliyorlarmış yapın güzel telefonlar uygun fiyatla herkes alsın alışssın verin operatörle uygun dağıtsınlar.. faso fiso telefon çıkarıyorlar

Ama K800 serisi gibi sağlam cihaz çıkaramadılar Koskoca firma biz mi öretcez Böyle giderse motorola veya siemense dönecekler.. Nokia bile bana göre ufaktan hırpalandı huwaei girdi piyasaya HTC tam olarak yayıldı samsung büyük ataklar yaptı bunlar geride kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 21 Nisan 2011; 1:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

aga 2 ciahz çıakrıp tutmayınca pes ediyorlar türkiuye gibi pazardan çekiliyorlarmış yapın güzel telefonlar uygun fiyatla herkes alsın alışssın verin operatörle uygun dağıtsınlar.. faso fiso telefon çıkarıyorlar

Ama K800 serisi gibi sağlam cihaz çıkaramadılar Koskoca firma biz mi öretcez Böyle giderse motorola veya siemense dönecekler.. Nokia bile bana göre ufaktan hırpalandı huwaei girdi piyasaya HTC tam olarak yayıldı samsung büyük ataklar yaptı bunlar geride kaldı

4-5 sene öncesi k750i w700i filan çıkardıkları zaman daha önce t610 zamanı sony ericsson çok iyi adını duyurmuştu. benim kafamda htc desire vardı bi baktım se neo çıkarcak dedim se alınır tabi bekliyim. bekledik süreyi sallıyorlarda sallıyorlar sanki adamların satmak gibi derdi yok. mail attığımda da sorumun birine cevap verip diğerlerini pas geçiyolar sanki öyle bişey yazmamışım gibi. htc ye htc desire s hakkında soru sordum sordğum soruların hepsine cevap verdiler bu açıdan da se kendinden soğuttu. ama tabi el mahkum fiyatı hangisi uygun olursa onu alıcağımız için bekleme moduna aldık titreşime geçmeyi bekliyoruz :D

• sonyericssonun üretim kapasitesi düşük sanırım sorun burda cihazı çıkarıp dağıtana kadar aylar yıllar geçiyo belli ülkelere dağıtımı yaptıktan sonra elde cihaz kalırsa bize ulaşır yoksa bekle allah bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 21 Nisan 2011; 1:43:00 >
  • Htc musteri hizmetleri gercekten cok iyi sordugun soruya ayni gun yada ertesi gun cevap veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

kendisi Yunanistan'daki merkeze ileteceğine dair söz verdi sizden içtenlikle cevaplar bekliyom

75 milyonluk dünyanın en büyük pazarlarından biri olan Türkiye'yi gırtlağına kadar borç içindeki Yunanistan'dan mı yönetmeye çalışıyorlarmış.

S*ktr git diyemedin mi?

Zuhahah...çok ağır konuşmuşşun yaw sende ama taş da gedikte yani...Angara'dan belki bir hapaz büyük yer Yunanistana ofis açmışlar burdaki dertleri oraya götürcek yani,adamlar zaten kıl bize olacaksada olmaz...ama orta doğu bölge müdürü mü her ne karın ağrısıysa Yunanlıymış sanırsam birde bunlar Ab birliğine üye ya belki ondandır falan filan diyecem ama yinede tısss yanlışlıkları devam ediyor hala...SE de... benim anlamadığım bunlar 50 50 iki hissseli ortak Ericsson ile Sony arkadas biriside demezmi biz ne b!k yiyoruz nerde yanlıs yapıyoruz...neden zarar ediyoruz yıllardır arkadaş matematik bilen biri 75 milyonluk dev gibi bir ülke var nufusun bılmem kacı genc birde sen gıt 4,5 yıl bu ülkeden cık birde yanındakı kıcı kırık Yunanistandan Türkiye de içinde olmak üzere tüm blok'u yönetmeye çalışş...severim ederim SE yi ama çok şapşallıkları var çoookkk...

• Hocam bide şunu söyle: Çıkmayan bütün tellere siteye yok yeni yok bilmem ne yazıp milleti yanlış yönlendirmesinler ;) Siteye bakarsan bi pro bide play yok Türkiye'de ;)
  • "Xperia Pro" modeli için bir bilgi iletmediler mi.

Androidli, qwertli sonyericsson modeli olan.....??
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur
    "Xperia Pro" modeli için bir bilgi iletmediler mi.

Androidli, qwertli sonyericsson modeli olan.....??

Bişey demediler sadece 3 model gelcekmis
  • sorar mısınız neden dandik modelleri getiriyorlar
    üst modelleri getirmiyorlar
    radyasyon diyorlar ama dandik cihazlarını 300-600 tl arası modelleri getirmiş x10 mini yendo
    ki dandik dediğim özellikler bakımından.
    (hemen saldırmayın)
    yendo gelmiş misal
    bunda yok muymuş radyasyon
  • arkadaşlar ben yaklaşık 2buçuk yıldır g705 kullanıyorum. geçen sene tuş takımım bozuldu GENPAya verdim yaptılar. Şimdi tekrar aynı arızayı yaptı ve ben muhattap bulamıyorum!! genpayla anlaşmalarını fes etmişlerdi kasımda. asya telekominasyonda diyorki genpaya gidin ! resmen yetkili servis bulamıyorum şuanda. ikiside bakmıyor. telefonum yarın falan tamamen tüm fonksiyonlarını kaybetmiş olur ve ben hiçbirşey yapamıyorum. sony ericsona mail attım ancak hiç umudum yok!

Fikir verebilirseniz çok memnun olurum çaresiz durumdayım

yunuss help me :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.