Bildirim
Bugün sözleşme yaptım yarın iptal edebilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alın hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alın hocam.
Peki birşey soracağım.TTNet abonelikleri 24 ay taahhütlü mü oluyor?Sözleşmeyi o kadar kurcaladım ama bilgi alamadım. -
Evet, Ttnet abonelikleri 12 ve 24 aylık taahhütlü oluyor. Bu süreler benim için çok uzun ve ben bu yüzden 5-10 tl indirim alıcam diye taahhüt imzalamıyorum. -
dostum hat açıldıysa iptal sonrası baglantı ücretinin tamamı alınır senden. normalde 3,5 * 12 ay olarak alınıyor. taksitli modem aldıysan eger modem bedeli de alınır cihaz sende kalır. bunun dışında sözleşmeden dogan indirim bedeli de hesaplanır ama çok fazla olmaz 1-2 gün için 2 -4 tl gibi tutar cıkar takriben. -
tahattütlü değilse edersin ma tahattütlü ise edemsein kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GreenGers
tahattütlü değilse edersin ma tahattütlü ise edemsein kardeşim.
edemez diye bir kaide yok dostum. eder isteyen herkes hattını itpal eder. aldıgı indirim miktarına göre de ceza bedeli öder. sözleşmeden kaynaklı büyüüüük bir ceza da ödemez. kullandıgı indirimi öder ki o da günlük hesaplanıyor. örn : aylık 20 tl indirim alan bi müşteri 2. ayda iptal ederse 40 tl fazladan ceza bedeli öder.
yanlış bilgilendirme olmasın. arkadaşımız yeni açtırdım diyor ki ceza ücreti 10 tl bile olmaz. ama baglantı ücreti 36 tl civarında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X