o an geçer eft tek tuş para havalesi işte hesaptan hesapa
quote:
Orijinalden alıntı: Cutrera
o an geçer eft tek tuş para havalesi işte hesaptan hesapa
Alıntıları Göster
bugün yapılan ete zam hesaba geçer diye okudum ya
quote:
Orijinalden alıntı: kerembak_06
yokmu bilen
Alıntıları Göster
dh de yokmu eft yapan
quote:
dh de yokmu eft yapan
Alıntıları Göster
Bugün mesai saatleri içinde yaptıysan, hemen hesaba geçer. Fakat mesai saati dışında yaptıysan, ertesi günü mesai saati başlangıcında geçer. Örnek olarak , eğer Cuma günü mesai saati dışında yaptıysan , doğal olarak Pazartesi günü mesai saati geçer.
quote:
dh de yokmu eft yapan
Alıntıları Göster
quote:
dh de yokmu eft yapan
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
yarın resmi tatil ya ondna tereddür ediyorum
Büyük ihtimal Pazartesi. Hangi bankayaydı Eft?
quote:
Orijinalden alıntı: nihattr
Büyük ihtimal Pazartesi. Hangi bankayaydı Eft?
Havale anında hesaba geçer EFT hemen geçmez ki. Bir bankadan başka bankaya yapılıyor Merkez bankası onayından geçmesi lazım. Her bankanın da EFT bitiş saati var. Banka da EFT işlemini gerçekleştirme zamanları var.
Bunun dışında hafta sonu EFT yapsan bile veya Haftasonuna kaldıysa ilk iş günü gerçekleşir. O da saat 10 dan önce olmaz. ben böyle biliyorum ve bu konuda da yanıldığımı sanmıyorum.
iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: CuteLz
Havale anında hesaba geçer EFT hemen geçmez ki. Bir bankadan başka bankaya yapılıyor Merkez bankası onayından geçmesi lazım. Her bankanın da EFT bitiş saati var. Banka da EFT işlemini gerçekleştirme zamanları var.
Bunun dışında hafta sonu EFT yapsan bile veya Haftasonuna kaldıysa ilk iş günü gerçekleşir. O da saat 10 dan önce olmaz. ben böyle biliyorum ve bu konuda da yanıldığımı sanmıyorum.
iyi forumlar
Alıntıları Göster
Pazartesi günü sabah 9 dan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: rfssfr
Pazartesi günü sabah 9 dan sonra
Alıntıları Göster
resmi tatillerde yapılan eft'ler tatilden sonraki ilk işgünü hesaba geçer.
ayrıca mesai günlerinde akşam yapılan eft'ler (daha doğrusu bankaların belirlediği eft saatleri dışında yapılan eft'ler) bir sonraki gün hesaba geçer.(tabi bir sonraki gün resmi tatil değilse.)
havale ise gönderildiği an hesaba geçer. tabi riskli bir meblağ veya riskli bir işlem değilse.
quote:
Orijinalden alıntı: people are strange
resmi tatillerde yapılan eft'ler tatilden sonraki ilk işgünü hesaba geçer.
ayrıca mesai günlerinde akşam yapılan eft'ler (daha doğrusu bankaların belirlediği eft saatleri dışında yapılan eft'ler) bir sonraki gün hesaba geçer.(tabi bir sonraki gün resmi tatil değilse.)
havale ise gönderildiği an hesaba geçer. tabi riskli bir meblağ veya riskli bir işlem değilse.
Alıntıları Göster
Walla ben biraz önce yaptım 5 dk da karşıdakinin hesabına geçti, diğer türlü biraz uzuyor...
EFT yaptım. Pazartesi hesaba geçecek ama içinden 100 tl harcamam gerekiyor, yinede 100 tl eksik gider mi yoksa EFT iptal mi olur?
NamsocnegN
kullanıcısına yanıt
Ne alaka ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme