Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Bugüne özel 450TL! Behringer C-1 set 1.5 yıl daha garantili! Satın Al 21 Haziran 2022 03:26 1 1 Bugüne özel 450TL! Behringer C-1 set 1.5 yıl daha garantili! Yonkamüzik aracılığı ile Eylül 2021 Tarihinde satın aldığım Behringer C-1 Mikrofon kayıt setimi satıyorum. KYK yurdunda kaldığım dönemde aldığım için pek kullanma şansım olmadı o yüzden neredeyse sıfır durumdadır. Paketin yanında gelen tüm ürünleri veriyorum. Kutusu ve faturası da mevcuttur. Ürünün set görseli aşağıdadır. Yeni görseller eklenecektir. Önce havale sonra kargo şeklinde satış yapmayı düşünüyorum. Satın almayı düşünen arkadaşlar özelden yazabilirler. Fiyatta belki bir miktar indirim yapabilirim. İyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : Sinop Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NUXUF 32" 1 ms UHD FreeSync 165Hz Monitör [SATILDI] Sıfır Jelatinli - Powerboost Fury 750w 80+ White Güç Kaynağı (1200TL) KFG TAM SATILDI! Focusrite Scarlett 2i2 Gen3 - Sıfır ayarında 1750 TL Bugüne özel 450TL! Behringer C-1 set 1.5 yıl daha garantili!