Şimdi Ara

Bugüne Özel Ücretsiz Findeks Risk Raporu (19.10.2021) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
10.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-Devlet’te not gözükmüyor hocam. Denedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1500 diyor. Bir lira gecikmis borcum yok. 7 tame krediyi cektim zamaninda hatta zamanindan once odedim. Kredi kartlarimin limitleri bombos ama 1500 puan. Zor zar iyi olduk suna bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Peki bu puana kadar kac tl kredi aliniyor puanin karşılığı krediyi nerden ogreniriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelen 3 D SMS onayı 7,08 TL yazıyor, herkese o şekilde mi geldi

hesaptan öde dedim, oarad sıfır bakiye vardı, o şekilde onayladı,

1900 olan kredi notum hiçbir aksama olmamasına rağmen 1900'den-1687 ye düşmüş , başlık sahibine teşekkürler

Bugüne Özel Ücretsiz Findeks Risk Raporu (19.10.2021)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 19 Ekim 2021; 13:26:4 >
  • rekor gibi hocam:) maşallah

• Bugüne Özel Ücretsiz Findeks Risk Raporu (19.10.2021)
  • 1800 ile 1900 kredi Skoru olanlar Gözünüz gibi bakın bu Skorlara..Bir kere gitti mi telafisi çok zor oluyor..
    Zamanla beni Anlayacaksınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1900

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt

Bende de aynı hocam, Bizim gibi adamı sevmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bugüne Özel Ücretsiz Findeks Risk Raporu (19.10.2021)  Bugüne Özel Ücretsiz Findeks Risk Raporu (19.10.2021) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 19 Ekim 2021; 14:12:22 >

• Şaka gibi :D bu yıl 1 kere geciktirdim kredi kartı borcunu geçen yılda 1 defa olmuştu başka da asla gecikme olmadı bu ne böyle ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber verene teşekkür ederim.

• Okadar düzenli kredi ve kredi kartı ödememe rağmen limitim yükselirken, puanım düşmüş.

çok iyiden, iyiye düşmüş. İlginç.

• Teşekkürler.

• Benim 1456 çıktı. 15 bin civarı borcum var. Bu zamana kadar borçlarımı hep zamanında ya da zamanından önce ödedim. Sadece bir ay borcumu zamanında ödemediğim yazıyor onu da son ödemeden 1 ya da 2 gün sonra tamamını ödemiştim. Ödemeyi unutmuşum ve hesapta para olduğu halde otomatik çekmediği için.

Sizce puanım neden bu kadar düşük arkadaşlar? Kredi çekmeden önce daha yüksekti ama herhangi bir zamanında ödemediğim taksit olmadı. Şaşırdım doğrusu...

• Bir ben mi web sitesinde sorgulama kısmını göremedim acaba nerden sorgu yapıyoruz risk raporu deyince paket satınalma secenegi çıkıyor

• 1506 Çıktı teşekkürler.

• Puan çıkmadı error verdi :D

• 1300 üstü her türlü kredi alınır. Limitinizi puanınız belirlemez. Limit için gelirinize ve kredi geçmişinizdeki kredilerin limitine bakılır.. Puan bundan sonra önem kazanır. Dikkate alan bankalarda yüksek not ile daha düşük faiz oranından.

Kişi gelirini belgeleyemiyor, daha önce de kredi çekmemişse puanı isterse 1900 olsun. Beş kuruş vermezler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.