Olağanüstü fakat 3 hafta önce aldım malesef p50ij aramıştım yoktu ozaman koçpada 800 civarıydı. İhtiyacı olan kaçırmasın
310m hd5650 varken cazip gelmiyor ama asus faktörü var..
Tüm oyunları medium oynar , oyun canavarı niyetine alınıcaksa, deskop düşünsünler
P50IJ-SX177D
modelinde e-sata var mı yok mu kesin bilgisi olan var mı? asus global sitesinde 4 usbnin 1 i e-sata combo diyor. resimlerinde 2 usb görebilmeme rağmen bizim bütün sitelerde 4 usb diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: prodowns P50IJ-SX177D
modelinde e-sata var mı yok mu kesin bilgisi olan var mı? asus global sitesinde 4 usbnin 1 i e-sata combo diyor. resimlerinde 2 usb görebilmeme rağmen bizim bütün sitelerde 4 usb diyor.
Bende sadece notebook da e sata combo görmüştüm tam alacaktım stok bitmiş koçpada var
quote:
Orijinalden alıntı: erdi34i
Olağanüstü fakat 3 hafta önce aldım malesef p50ij aramıştım yoktu ozaman koçpada 800 civarıydı. İhtiyacı olan kaçırmasın
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı? Ben bu asus p50ij yi almak istedim ama saçma sapan bi sistemleri var. Mail adresine bir form gönderiyolar. Onun çıktısını alıp kredi kartı bilgilerini o forma yazıp imzalayıp nüfus cüzdanı ve kredi kartı fotokopisiyle fax çekecekmişim böyle bi sistem olabilir mi ya. 650 liralık bilgisayarı almak için vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyecekler nerdeyse.
quote:
Orijinalden alıntı: kosucu
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı? Ben bu asus p50ij yi almak istedim ama saçma sapan bi sistemleri var. Mail adresine bir form gönderiyolar. Onun çıktısını alıp kredi kartı bilgilerini o forma yazıp imzalayıp nüfus cüzdanı ve kredi kartı fotokopisiyle fax çekecekmişim böyle bi sistem olabilir mi ya. 650 liralık bilgisayarı almak için vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyecekler nerdeyse.
böyle şey olmaz. senin kartında bi sıkıntı olabilir
quote:
Buna mail order deniyor, amaartık o yöntem tarih oldu.
Bir nufus cüzdanı fotokopisi ile başına ne işler açılanlar haberlerde çıkıyor, dikkatli olmak lazım. Sakıncalı durum, ben olsam ne kart fotokopimi ne de kimlik fotokopimi babamın oğluna bile vermem.
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Shadow
quote:
böyle şey olmaz. senin kartında bi sıkıntı olabilir
Kartla ilgili bi sorun değil. Zaten kart bilgilerini gireceğin bir ekran gelmiyo karşına. Siparişi aldıktan sonra telefonla arayıp mail atacaklarını bildiriyolar. Ben siparişi iptal ettim. Pazartesi fiyatı değişmezse eft ile alırım.
Mail order duymadğnızmı, pcdepo mail orderla çalışır. Bu sistem sayesinde direk asus disbiretörünün hesabına gönderir parayı bu yüzden ucuzz. Ben 760 lg 32 full hd almıştım. Esnafta bu sistemi uyguluyor banka anlaşması olmadığı için tedarikçi firma üzerinden kart çekiyor. Ben 1.5 sene bu şekilde esnaflık yaptım sorun olmadı.