Şimdi Ara

BUGUNLERDE ASUS NOTEBOOK ALMAK İSTEYENLER PCDEPO DAKİ İNDİRİME GÖZ ATIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Olağanüstü fakat 3 hafta önce aldım malesef p50ij aramıştım yoktu ozaman koçpada 800 civarıydı. İhtiyacı olan kaçırmasın
  • 310m hd5650 varken cazip gelmiyor ama asus faktörü var..
  • Tüm oyunları medium oynar , oyun canavarı niyetine alınıcaksa, deskop düşünsünler
  • P50IJ-SX177D

modelinde e-sata var mı yok mu kesin bilgisi olan var mı? asus global sitesinde 4 usbnin 1 i e-sata combo diyor. resimlerinde 2 usb görebilmeme rağmen bizim bütün sitelerde 4 usb diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns
    P50IJ-SX177D

modelinde e-sata var mı yok mu kesin bilgisi olan var mı? asus global sitesinde 4 usbnin 1 i e-sata combo diyor. resimlerinde 2 usb görebilmeme rağmen bizim bütün sitelerde 4 usb diyor.

Bende sadece notebook da e sata combo görmüştüm tam alacaktım stok bitmiş koçpada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

Olağanüstü fakat 3 hafta önce aldım malesef p50ij aramıştım yoktu ozaman koçpada 800 civarıydı. İhtiyacı olan kaçırmasın

makıneden memnunmusun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız arkadaslar ödeme secenekleri hiç cazip değil. taksitli ödeme kısmına bakarsanız büyük vade farkı biniyor ve avantajlı bir tarafı kalmıyor.
  • nakti olanlar için avantajlı tabi. kredi kartı tek çekimde bile artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

Olağanüstü fakat 3 hafta önce aldım malesef p50ij aramıştım yoktu ozaman koçpada 800 civarıydı. İhtiyacı olan kaçırmasın

makıneden memnunmusun?

Ben acer 5742zg yi aldım çok memnun değilim ama işimi fazlasıyla görüyor
  • Bu siteden alisveris yapan varmi? Sorun yasayan oldumu, malinin arkasinda duruyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan.

bu bilgisayarı önerirmisiniz _?

http://www.pcdepo.com/asp/product/78001/ASUS-NOTEBOOK-K52JC-EX392R-i5-460-4GB-500GB-15-6-

Bence bu ürüne bak daha iyi,
    Hem DELL
    Hem HD5650 ekran kartı
    hem işlemci 480
    hem fiyatı daha uygun

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7074

• 3. Linkteki ürünü ben hem peşinde hem de 10 taksitle daha uygun fiyata satıyorum. Almak isteyenlerin bilgisine...
  • Bence bu ürün oldukça performanslı ve çok uygun fiyatlı.. i5 - 460 için 1300tl vermeye gerek yok performansı aynı.
    Lenovo V560A i3- 380 15.6" Led 3GB ddr3 -500gb disk -1gb Nvidia 310M - FreeDos
    http://www.pcdepo.com/asp/product/79476/LENOVO-NOTEBOOK-B560-59-059587-i3-380-3GB-500GB-512MB-FDOS
  • Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı?
    Ben bu asus p50ij yi almak istedim ama saçma sapan bi sistemleri var. Mail adresine bir form gönderiyolar. Onun çıktısını alıp kredi kartı bilgilerini o forma yazıp imzalayıp nüfus cüzdanı ve kredi kartı fotokopisiyle fax çekecekmişim böyle bi sistem olabilir mi ya.
    650 liralık bilgisayarı almak için vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyecekler nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosucu

Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı?
    Ben bu asus p50ij yi almak istedim ama saçma sapan bi sistemleri var. Mail adresine bir form gönderiyolar. Onun çıktısını alıp kredi kartı bilgilerini o forma yazıp imzalayıp nüfus cüzdanı ve kredi kartı fotokopisiyle fax çekecekmişim böyle bi sistem olabilir mi ya.
    650 liralık bilgisayarı almak için vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyecekler nerdeyse.

böyle şey olmaz. senin kartında bi sıkıntı olabilir
  • quote:

Buna mail order deniyor, amaartık o yöntem tarih oldu.

Bir nufus cüzdanı fotokopisi ile başına ne işler açılanlar haberlerde çıkıyor, dikkatli olmak lazım. Sakıncalı durum, ben olsam ne kart fotokopimi ne de kimlik fotokopimi babamın oğluna bile vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

böyle şey olmaz. senin kartında bi sıkıntı olabilir

Kartla ilgili bi sorun değil. Zaten kart bilgilerini gireceğin bir ekran gelmiyo karşına. Siparişi aldıktan sonra telefonla arayıp mail atacaklarını bildiriyolar.
    Ben siparişi iptal ettim. Pazartesi fiyatı değişmezse eft ile alırım.

• Mail order duymadğnızmı, pcdepo mail orderla çalışır. Bu sistem sayesinde direk asus disbiretörünün hesabına gönderir parayı bu yüzden ucuzz. Ben 760 lg 32 full hd almıştım. Esnafta bu sistemi uyguluyor banka anlaşması olmadığı için tedarikçi firma üzerinden kart çekiyor. Ben 1.5 sene bu şekilde esnaflık yaptım sorun olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.