Bildirim
Buji hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Çok teşekkür ederim bujim sol taraftaki bujiden metal conta var üzerinde .90derece sanırım çeyrek tura tekabül ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: nacker
Bujiniz hangi tip? Aşağıdaki fotoda soldaki gibi ayrı bir metal pulu varsa 90 derece kadar çevirmeniz yeterli. Eğer sağdaki gibi ayrı bir conta yoksa yani bujinin ucu koni gibiyse 25 derece çevireceksiniz.
Öncelikle bujileri yerine oturana kadar el yordamıyla çevirin, cırcır koluna daha sonra geçin. Eğer direkt kolla çevirmeye başlarsanız farkında olmadan dişleri yeme riski var.
Metal contalı bujilerde sadece ilk montajda 90 derece sıkılır. Sonraki sökme-takmalarda conta pulu halihazırda esnemiş olacağından sadece 3-5 derece kadar yani şöyle bir sıkılama şeklinde geri takılır. Yani ileride bir sebepten bujileri söküp tekrar geri takacak olursanız, buna dikkat edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğrudur. -
Bu işlem için Tork anahtarını ihtiyaç var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buji lokması almayı düşünüyorum tork anahtarı falan gerekirse ustaya taktiririm olmazsaquote:
Orijinalden alıntı: Multistrada
Bu işlem için Tork anahtarını ihtiyaç var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tork anahtarı elbette daha iyi olur ama buji değişimi için olmazsa olmaz değil. Dikkatli olup buji üreticisinin söylediklerine uyduğunuz sürece sorun olmaz. Ben defalarca değiştirdim buji tork anhtarı kullanmadan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X