Şimdi Ara

Bulanik cam filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba aracima dun cam filmi yaptirdim, hersey iyi guzel ama baya bulanik ve cam ile film arasindaki o sivi asiri belli oluyor ve disardan bakildiginda da belli, uygulamayi yapan arkadas 3gun ile 1haftada aradaki sivinin buharlasmasiyla bu bulanikligin ortadan kalkacagini iddia ediyor, zaten 3sene garantisi var, bu olay cidden boyle midir yoksa yemisler mi beni.

Saygilar, tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 8 Nisan 2017; 12:34:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı bir kaç gün güneş altında bırakırsanız daha hızlı kurur, bu süre zarfında camları açıp kapatmayın. 2-3 gün içinde tam oturması ve netleşmesi lazım. Sonra yine geçmezse o zaman götürün tekrar çeksinler filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Aracı bir kaç gün güneş altında bırakırsanız daha hızlı kurur, bu süre zarfında camları açıp kapatmayın. 2-3 gün içinde tam oturması ve netleşmesi lazım. Sonra yine geçmezse o zaman götürün tekrar çeksinler filmi.

Hocam cok tesekkur ediyorum, eskisehirdeyim malesef hic gunes yok hava buz gibi sansima, yarin birazdaha sicakmis, sagolun.

• Benimki ilk çekildiği günden beri çok iyi durumda hocam hiç bulanıklık olmadı. Düzelmezse tekrar götürün garantisi varmış nasılsa

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Benimki ilk çekildiği günden beri çok iyi durumda hocam hiç bulanıklık olmadı. Düzelmezse tekrar götürün garantisi varmış nasılsa

Hocam birde cok guvendigimiz biryere yaptirdik, 80liraya arkadas tavsiye etti dedim simdi ne oldugu belli degil 200e yaptirdik biliyorum cok fazla ama garanti maranti derken aklimizi celdiler bakalim papaz olmayiz insallah

• adamların dediği gibi bekle, olmazsa gidersin neyi dert ediyorsun ki
  • Benim ön cama yaptirdigim gecmemisti söktürüp tekrar yaptirdim yine bulaniklik vardi. Farkli bir yere daha yaptirdim ayni sekilde ön cam bulanık kalmıştı sonra söktürmek zorunda kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM FİLMDE BALONCUK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkur ediyorum herkese, bekleyecegim sonucu bildirecegim.

• Valla benimkini takıldıktan 3 saat sonra teslim aldım ve kupkuruydu. Tamamen sorunsuzdu.
  • Nasıl bir uygulama yaptırdığınızı sorarak iyice öğrenin ve o sıvının niçin kaldığını.
    Standart cam filmi uygulamasında bulanıklık olmaz öyle şu kadar günde buharlaşırda yoktur iyi yapılan uygulamada arada sıvının olmaması gerekiyor. Yani iş doğru yapılmamış. Biz cam filmi yapmamış, yaptırmamış insanlar değiliz. Doğru yapılan uygulamada ilk gün ile 1 hafta sonrası arasında bariz görünümde fark olmaz olmamalı kurumadan kastedilen şey size söylenen şey değildir.
  • yav bu cam filmli araçları polis falan durdurup ceza yazamıyor demi ben de taktırmak istiyorum ama?
  • Büyük ihtimalle uygulamayı yanlış yapmışlardır, normal şartlarda aracı size teslim ettiklerinde böyle bir sorun olmaması lazımdı. Bekledikçe kuruma olacağına pek ihtimal vermiyorum açıkçası, cam filmi uygulamasında cam ile film arasında en ufak bir boşluk olmaması lazım. Hadi diyelim ki kurudu o aradaki sıvı, film ile cam arasında boşluk kalacaktır bu da zamanla filmin camdan kalkmasına neden olacaktır.

• Arkadasin dedigi dogru dert etmemek gerekiyor aslinda uygulama yanlissa da gidip tekrar cekilmesi rica olunur fakat tekrardan ugrasmamak istedigim icin kafaya takiyorum. Yanitlayan herkese tekrar tesekkurler

• baranoncul kullanıcısına yanıt
    Ben de Eskişehir'deyim. Nerden yaptırdınız acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana film çekme işlemi biter bitmez aracı teslim etmişlerdi camda ne bir bulanıklık nede sıvı vardı bence sizinkinde bir sıkıntı var
  • Arkadaslae biraz gec oldu fakat simdi yaziyorum, bulaniklik azaldi fakat iscilik sifir, arka cam 20cm civarinda cizik kocaman, ve arka cam filmini 2 parcaya bolup yaptilar, sag cami 2.ye yaptirmama ragmen hala pislik ve pamukcuk kalintilari var bu ise 150 tl istediler tam 10gundur filmle ugrasiyorum, isim rast gitmedi maalesef, nazarlik olsun diyecegim artik, filmin surasi kotu diye gitmekten utaniyorum artik. Sanayiye gidip 80tlye yaptiracagima burada yaptirayim dedim parasini goze alip rezil olduk, isinizin rast gitmesi dilegiyle arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 16 Nisan 2017; 17:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Ben de Eskişehir'deyim. Nerden yaptırdınız acaba?

Hocam kutahya caddesinde bir dukkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 16 Nisan 2017; 17:28:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.