Şimdi Ara

Bulaşık makinası önerisi lazım! 1 haftadır kafayı yiyeceğim yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba lg marka bulaşık makinamız 7 seneden sonra bozuldu. Bu süreçte hiç memnun kalmadık. Annem bana bulaşık makinası bakmamı söyledi. Bir haftadır araştırmama rağmen hiçbir şekilde karar veremiyorum.

Kendi başıma 6 tanesine içim ısındı. Çok anlamadığım için siz abilerime kardeşlerime sormak istedim. Annemin kriterleri çok yok. Mümkün olduğunca dayanıklı olsun, inox (parmak izi bırakmayan tür) olsun, 3-6 programlı A+ üstü bir makina olsun, fiyat aralığı 1500-3000 olsun diyor...

Ben bir kaç makina belirledim aklımda, eğer içlerinden bildiğiniz kullandığınız ya da kullananı gördüğünüz model olursa lütfen yazın.

BELİRLEDİĞİM MARKALAR-MODELLER;
    Arçelik
    6588l inox
    63103ıwf

Bosch
    sms23da00t
    sms46JI01T inox
    SMS53L18TR inox

Siemens
    SN236I01JT

Hoover
    HFDN 4S600PX-17

Yardımlarınızı ve tavsiye marka-modellerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mufo -- 29 Ekim 2019; 20:57:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben evde yaklaşık 7-8 dir arçelik kullanıyorum sadece 1 kere servis gördü arçelik tavsiyem dir bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilo bm6482ma. Başka cihaza bakma.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ya fiyatına göre eksik kaldı sanki, tavsiye sebebin nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mufo

Bilmiyorum ya fiyatına göre eksik kaldı sanki, tavsiye sebebin nedir hocam?
    Profilonun türkiyede satılan en üst modeli. İspanya üretimi. Özellikleri çok iyi. Şikayetvar ve yorumbudur daki yorumları iyi.

• Hoover al ben aldım , alttan hasarlı geldi iade değişim bekliyorum tekrar aynı makinayı alıcam o paraya o özellik başka makinada yok
  • Tornedo kullanıcısına yanıt
    Hocam çok doğru söylüyorsun ama Bursada servis bir taneymiş, Annem lgde servisten şikayetçiydi servisin sadece 1 tane olduğunu duysa makinanın adını ağzına bile almaz. Kendime alsaydım o makinadan başkasına zaten bakmazdım bile ama işte hayat ve istekler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Annem pek beğenmiyormuş yine tutturdu Bosch alalım diye sanırım onu alacaklar, bir kaç bayiye sordurttum internet fiyatına düşerlerse alırız olmazsa anneme netten aldırıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Profilo bm6482ma. Başka cihaza bakma.
    Ürünün üretimi ve stokları tükendi ne yazık ki, aldığım bilgi doğruysa tekrar üretilmeyecek ve gelmeyecek.

Şimdi BM6484 'ü BM6482'nin devamı olarak Çerkezköy deki fabrikada üreteceklermiş. ve aldığım duyuma göre daha düşük özellikler barındıracak. Güncel bilgidir, bilginize.

https://forum.donanimhaber.com/profilo-bm6484-hakkinda--140625158

• quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Profilonun türkiyede satılan en üst modeli. İspanya üretimi. Özellikleri çok iyi. Şikayetvar ve yorumbudur daki yorumları iyi.

Alıntıları Göster
    Düzeltmek isterim, BM6482 ispanya değil, Almanya üretimi bir makinedir.

İnternet satış mağazalarında satışta olduğuna bakmayın; 10 gündür sipariş ettim fakat stoktan değil hepsi fabrikadan yönlendirdikleri için tüm satıcılarda durum aynı. Fakat neden hala ilanları yayında bilmiyorum.

• Tabi ki tercih sizin ama bsh yerine o zaman arçelik tercih ederim. BSH grupta garanti bitip bir arıza yaşarsanız yedek parça fiyatları ciddi anlamda yüksek. Arçelik makinalarda hem parça bol bulunur hem uygun olur. Hoover tercih etmeseydim arçelik altus gibi seçeneklere bakardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktasarimTr

Düzeltmek isterim, BM6482 ispanya değil, Almanya üretimi bir makinedir.

İnternet satış mağazalarında satışta olduğuna bakmayın; 10 gündür sipariş ettim fakat stoktan değil hepsi fabrikadan yönlendirdikleri için tüm satıcılarda durum aynı. Fakat neden hala ilanları yayında bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Özür. Tavsiye konusunda cihazı satın alan bir arkadaş önce ispanya üretimi demişti, aklımda öyle kalmış. Cihazı teslim edildiğinde made in germany etiketini paylaşmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mufo

Annem pek beğenmiyormuş yine tutturdu Bosch alalım diye sanırım onu alacaklar, bir kaç bayiye sordurttum internet fiyatına düşerlerse alırız olmazsa anneme netten aldırıcam.
    Bosch, profilo ve siemens aynı grubun zaten. Bosch ve siemensin 10 bin tlye kadar ürünü var. Profilonun en pahalı ürünü 3300 tl. Ben olsam bosch veya siemensin düşük modellerini alacağıma profilonun en iyisini alırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.