Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.496
Cevap
195
Favori
2.586.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir cihaz seçmişsiniz.Bayiler de fiyatta bu kadar inebiliyor.Bir sorun derim.İnternetten de araştırmaya devam.İyi günler dilerim.
  • candogan62
    Ellerine sağlık hocam negüzel şeyler yazmış paylaşmışsın..
  • Mrb candogan62
    Makina siteye geldi ayın 10'undan sonra alacam
    Küçük belkide saçma bir sorum olacak bu makinaya bayide bakma imkanım olmadığından özellik açıklamalarında çatal kaşık sepedinden bahsetmiyor var değilmi?
    birde bazı makinalarda tezgah altı montaj diyor ( Bende tezgah altına montaj etmeyi düşünüyorum uygundur sanırım )
    65M02 EU Bulaşık makinası

Vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ve çok teşekkürler Candogan usta yardımların ve önerilerin için
    Herkeze saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: spayk07

Mrb candogan62
    Makina siteye geldi ayın 10'undan sonra alacam
    Küçük belkide saçma bir sorum olacak bu makinaya bayide bakma imkanım olmadığından özellik açıklamalarında çatal kaşık sepedinden bahsetmiyor var değilmi?
    birde bazı makinalarda tezgah altı montaj diyor ( Bende tezgah altına montaj etmeyi düşünüyorum uygundur sanırım )

Vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ve çok teşekkürler Candogan usta yardımların ve önerilerin için
    Herkeze saygılar

Almayı düşündüğünüz makinede 2 parçaya ayrılabilen çatal-kaşık sepeti bulunuyor.Özel varioflex sepetler olduğu için bu sepetin sabit bir yeri de yok.Yani bulaşığa göre bu sepeti alt sepette sağa-sola,öne-arkaya kaydırabilir veya alt sepette yer kalmazsa iki parçaya ayırıp üst sepete de koyabilirsiniz.Bir de özelliklerinde belirtilmemiş ama makinenizde alt sepette bardakları koyabileceğiniz veya büyük bıçakları yerleştirebileceğiniz ek bir sepet daha bulunuyor.Bu bölme arka sepetin arkasında yer alıyor.Kullanma kılavuzunda da nedense göstermemişler.Son olarak üst sepetteki tüm teller katlanabilir.Böyle üst sepete tencere dahi konulabiliyor.Yani sepetlerde hareketli raflar sayesinde bulaşık yerleşimi çok rahat.
    Size fikir vermesi açısından alt sepetin resmini koydum.Kullanma kılavuzundan alıntıdır.

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

• quote:

Orjinalden alıntı: haluksengul

candogan62
    Ellerine sağlık hocam negüzel şeyler yazmış paylaşmışsın..

Ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Sorularınız için buradayım.
    quote:

Herkeze saygılar
    Makineniz 85cm yüksekliğindedir.Eğer tezgah da bu yükseklikteyse hiçbir sorun olmadan cihazı yerleştirebilirsiniz.Eğer 85'ten küçükse de üst tablayı çıkararak makineyi yerleştirmek mümkün.Böylece 81cm'ye kadar inebiliyor yükseklik.
    Ayrıca rahatsızlık vs asla sözkonusu değil.Size yardımcı olup sorularınızı cevaplandırmaktan mutluluk duyuyorum.Çünkü bu benim hobim.Her türlü soruyu,önemli veya basit,bana her zaman sorabilirsiniz.
    Tekrar iyi günler dilerim.

• candogan62 yine detaylı ve anlaşılır şekilde yazmışsın
    Allah senden razı olsun bana büyük yardımların dokundu vermiş olduğun tüm bilgiler için çok teşekkür ederim
    Saygılar
  • Ne demek.Sorularınız için buradayım.Saygılar.
  • Yaw geçen teknosa da gördüm Gri renkte siemens SE24E830EU
    749 YTL bol taksit seçeneğide var.
    Acaba bu fiyat iyimi? tabi makina nasıl çok bilmiyorum.
  • quote:

Yaw geçen teknosa da gördüm Gri renkte siemens SE24E830EU

Bence alınabilir. Özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz. Standart bir modeldir.

İlla gri olmayacaksa, bu fiyata daha özellikli bir makine alabilirsiniz. Mesela candoğan arkadaşım geçenlerde bu makinenin Carrefour'da uygun bir fiyata satıldığını yazmıştı. Gayet güzel bir makine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 7 Kasım 2007; 16:09:53 >

• quote:

Yaw geçen teknosa da gördüm Gri renkte siemens SE24E830EU

Güzel makinedir ama onun yerine aynı fiyatta daha çok programı olan Profilo'yu öneririm.Çoğu yerde 750YTL civarlarında.Siemens ile tamamiyle aynı ve ek olarak 1 program daha var.İsminden dolayı daha ucuz.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=9&intProductID=984

• Arkadaşlar başımıza gelen bir olayı anlatarak beyaz eşya alış verişinizde dikkatli olmanızı hatırlatacağım.

Forumdaki yorumları dikkate alarak ve Power 55 programı nedeniyle Siemens SE24E232TR Bulaşık makinası almaya karar verdik.
    Bir kaç yere fiyat sorduk. Gittiğimiz hiçbir mağazada bu model yoktu. Hemen hepsinde SE24E240EU modeli teşhirde idi. Uygun teklif veren mağazadan ürünü getirmesini istedik ve gerekli ödememizi yaparak bir satış sözleşmesi yapıldı. Gelen ürün ise SE24E232EU modeli idi. Hemen telefon ile satıcıyı aradık. önce her ikisininde aynı olduğu gibi hatta bunun ithal olduğu ve daha iyi olduğu türünden sözler söyledi. Biz yinede TR modelini istediğimizi belirtincede 150YTL fark talep etti. Sözleşmeye daha dikkatli baktığımızda ise Satılan Malın Modeli hanasine sadece SE25E232 yazıldığını (daha önce ilk fiyat verirken yazılan not kağıdında ise SE24E232TR olarak net belirgindi ve maalesef satış sırasında bu teklif pusulası elimizden alınmıştı) gördük. Bunun planlı bir hareket olduğu kanısı üzerimizde oluştu. Bunun üzerine gelen malı iade ederek başka bir mağazadan satın aldık.

Dürüst çalışan iş yerlerinden özür dileyerek alışverişlerinizde dikkatli olmanızı hatırlatırım.

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

• arkadaşlar bende bir kaç gün içinde bir bulaşık makinesi alıcam. bütçem 450-550 arası.
    beko nun bir modelini gördüm hepsi burada da 550 civarıydı difüzyon 3000 di sanırım. bide 460ytle bi profilo makinenin linkini vermiş bir arkadaş yukarda. Tavsiyeleriniz ne olur? Bekarım haftada enfazla 2-3 defa kullanırım makineyi temiz yıkasın program sayısı falan çok önemli değil. Sağlam olsun yeter...
  • beko arcelık alırsanız servısle akraba olursunuz tumu kırlı yıkama problemlı makınalar onemlı olan temız yıkaması a sınıfı olması az enerjı harcaması veya su tuketmesı onemlı degıl onemlı olan temız yıkaması cogu kısı buna kanıp arcelık tercıh edıyor tabı reklamda cok ınsanın kafasına yer edıyor.dıger konuda servıs yaygınlıgı 2007 yılındayız artık satılan bır malında servıs hızmetı yoksa veya kotuyse hıc uretmesın daha ıyı onlar eskıdendı su an her markanın servısıde sorunlarla ılgılenıyor.bızde bırde yerlı malı yurdun malı mantıgı hala hakım durumda ama koc hıc bakmıyo bıze benım ulkem benım vatandasım demıyor 100 ytl uretım masrafı olmayan makınaları 700 -800 ytle satıyor arcelık beko alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

arkadaşlar bende bir kaç gün içinde bir bulaşık makinesi alıcam. bütçem 450-550 arası.
    beko nun bir modelini gördüm hepsi burada da 550 civarıydı difüzyon 3000 di sanırım. bide 460ytle bi profilo makinenin linkini vermiş bir arkadaş yukarda. Tavsiyeleriniz ne olur? Bekarım haftada enfazla 2-3 defa kullanırım makineyi temiz yıkasın program sayısı falan çok önemli değil. Sağlam olsun yeter...

Profilo Beko'ya göre çok daha kalitelidir.Üstelik 550YTL'ye Mediamarkt'tan Profilo'nun 4 programlı makinesini alabilirsiniz.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=9&intProductID=916

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: TXQueen

arkadaşlar bende nihayet bulaşık makinesi almaya karar verdim ama iki model arasında kaldım ikisinin de fiyatı aynı (660 YTL )satış noktası ikisinin de aynı oldugunu birinin türkiye birinin de avrupa yapımı olduğunu söyledi fakat siemens karşılaştırma tablosunda farklı gözüküyorlar. hangisi daha iyidir veya kendini kanıtlamıştır, bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim. (bu akşam kesinlikle alacağım)

Modeller: SE24E232TR ve SE24E240EU

Merhabalar,öncelikle satıcı size yanlış bilgi vermiş.İkisi de Türk montajlı ürünlerdir.SE24E232TR,SE24E240EU'nun yerine çıkan yeni modeldir e daha üstündür.

232tr'nin üstünlükleri:
    -A sınıfı yıkama sağlayan 55 dakikalık power 55' programı
    -240eu 17lt su harcarken 232tr 13lt su harcar
    -240eu 54dB iken 232tr 52dB ses düzeyine sahiptir.Yani daha sessizdir.

Bunun dışında farkları yok.Yani açıkça SE24E232TR daha üstün.

Candoğan hocam,

SE24E232TR'nin Bosch'daki karşılığı makine nedir acaba?

• Siemens SE24E232TR'nin Bosch'taki karşılığı SGS43E12TR'dir.İncelemeniz için:
    www.boschevaletleri.com
    Yaşam için teknoloji | Bosch Ev Aletleri
    http://www.boschevaletleri.com/tr/products/product.asp?frmFiyat=bulasik_mak.asp&ID=882&SCAT=20

• candogan hocam merhabalar.bizde bulaşık makinası almak istiyoruz.SIEMENS SE24E240TR BULAŞIK MAKİNESİ bu modeli tavsiye edermisiniz?birazda aslına bütce söz konusu,bu makinanın ayarında daha uygun fiyatlı baska makinalarda var mı biraz araştırdım ama siz bu işin dr. gibisiniz şimdiden ilginize teşekkürler.kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: irsad

candogan hocam merhabalar.bizde bulaşık makinası almak istiyoruz.SIEMENS SE24E240TR BULAŞIK MAKİNESİ bu modeli tavsiye edermisiniz?birazda aslına bütce söz konusu,bu makinanın ayarında daha uygun fiyatlı baska makinalarda var mı biraz araştırdım ama siz bu işin dr. gibisiniz şimdiden ilginize teşekkürler.kolay gelsin.

Merhabalar.
    Öncelikle hepsiburada.com bir hata yapmış. Siemens SE24E240TR diye bir model yoktur.SE24E240EU ve SE24E232TR olmak üzere iki model vardır.SE24E232TR daha sessizdir,su tüketimi daha azdır ve programlar daha farklıdır.Eğer alacaksanız bu farkı göz önünde bulundurun derim.
    Bu makine zaten özelliklerine göre uygun fiyatlı bir üründür.
    Daha ucuzunu istiyorsanız size tavsiyem Profilo BM4001E modeli olacaktır.
    Profilo'nun bu modeli Siemens SE24E240EU'nun aynısıdır.Ancak yarım yükte yıkama,program başlangıcını erteleme ve alt sepette katlanan sepet telleri bulunmaz.Ses seviyesi de 57dB'dir.Eğer bu eksiklikler sizin için önemli değilse BM4001E modelini Mediamarkt'ta 550YTL'ye alabilirsiniz.(ben gezdiğimde fiyatı buydu ancak değişmiş olabilir)
    İncelemeniz için link
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=9&intProductID=916

• hocam ilginiz için çok teşekkürler.dediğiniz profilonun modelinin fiyatı yüksek bütçemiz için.hepsiburadaki makinayla baska siteden aynı makinanın(SE24E232TR) resimlerini karsılastırdım aynısı ikiside sanırım,hepsiburada modeli yalnıs girmiş herhalde. https://www.homemagaza.com/product_info.php?products_id=99&osCsid=5bdd7682062689ad698dbd5fdf90a013 dediğim site burası hocam.bide makinayı netten alırsak sanırım daha uygun fiyatlar,yorumlardanda okuduğum kadarıyla öyle anladım.bu arada hocam biz bursada oturuyoruz onun içinde netten almak daha mantıklı gibi geldi.yardımınızı bekliyorum hocam çok teşekkürler.

• hocam birde bu sitede buldum taksit seçenekleride iyi gibi vade farkı cok az.hepsiburadada sanırım Siemens SE24E232TR model yok stoklarda.http://www.aksepet.com/main/product_detail.asp?pro_ID=8387&sub_cat_ID=8&cat_ID=18 siteyi tavsiye edermisiniz hocam ya da sizin tavsiye edebileceğiniz başka siteler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.