< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (809. sayfa)
-
-
Hocam çok teşeklür ederim. ses benim içi çok önemli değil, GPDF 6842 I cihazı aldım teşekkür ederim. Deepwash ve corneritense ile grundigde olan Aqua Power aynı şey zanetten tek üzüntüm bu oldu:) ama 6 bin fark benim için çok, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 16.150 TL aldım mediamark'tan öteki teşhir 21.500 TL idi. teşekkürler tekrardan bahsettiğini aquastop sorayım servis geldiği zaman size yazarım A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockEvi -- 14 Ekim 2024; 12:21:58 > -
Hocam merhaba, aynı modeli almayı düşünürken plastik kokusu var diye şikayetlere denk geldim. Sizde durum nedir. Plastik kokusu çok yoğun mu? Geçti mi, geçtiyse ne kadar zamanda geçti. Değerlendirmeniz önemli çünkü bu hafta sonu artık makina alacağım ama arçelik 6167 ile sizin aldığınız model arasında sıkıştım kaldım
-
3 gün önce 6167 satın aldık ama şikayetvardaki yorumları okuyarak ve bilerek satın aldım. Aynı şekilde coil whine benzeri bir ses mevcut ancak aşırı derecede rahatsızlık verecek bir ses olduğunu düşünmüyorum. Ortam şartlarıda etkili olacaktır makinenin dolap içerisinde olması, dolap kapısının kapalı olması yerde halıfleks yada yolluk olması gibi durumlar bu çınlama sesini ciddi ölçüde azaltacaktır çünkü tiz frekansları kesmek bas frekansları kesmekten çok daha kolaydır.
-
Koku meselesi geçiyor olsa da düşündüğüm bosch modeline göre cornerwash özelliği olması, ilerleyen yıllarda parça maliyetinin ucuz olması, mevcut makinenin de arçelik olması ve 17 yıldır kullanıyor olmam gibi sebepler beni arçelik almaya itiyor biraz. SMS4EKI62T model bosch ile 6167 modeli arçelik fiyatları kafa kafaya nerdeyse. O mu bu mu derken kararsız kaldım. Sağolsun onatba hocam da ilgilendi ve bilgilendirdi bizi. İkisinin de kendine has kusurları var. Biri koku yapıyor biri ses yapıyor. Arçelik ile ilgili muhtemelen çok daha fazla satış yaptığından daha fazla şikayet var, renk atması gibi mesela. Bakalım bu cumartesi günü artık birini seçip alacağım
-
Koku durumuna gelirsek ilk 2 yıkamada bizde de oldu ve şuan koku yok denecek kadar az, muhtemelen 1-2 yıkamada tamamen ortadan kalkacaktır
-
Hocam grundig 11853 var, 19 liraya. 6167 ile çok benzer. Fazladan 3. çekmece var yanlız. Oda 44dB olması lazım.
BSH da plastik kokusu geçici birşey değil hocam. Bendeki bosch silenceplusta halen daha plastik kokusu geliyor. Ancak çok takılacak bir durum olarak görmüyorum. Daha doğrusu ilk zaman yadırgadım ancak artık takmıyorum.
Makinenin içi kokmuyor, dışından geliyor koku. Yani makine içi kokusu değil. Ben ilk başta acaba birşey mi yanıyor kablo mu sıkıştı diye uzun uzun araştırmıştım. Servis, bir arkadaşa bitümlü yalıtım kaynaklı demiş fakat bana kalırsa alt plastik aksam yada motor ile alakalı. Makine içindeki yemek vb kokudan çok farklı, daha plastiğimsi, kablomsu bir koku. En son makineyi kendim söküp topladığım zaman bir kusur görmedim makinede. Ancak uzun zaman yoksam, genelde ne olur ne olmaz diye fişi çekip çıkıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet o makinaya baktım mediamarktta ama üst çekmece olmasa daha iyi sanki. Yarın Arçelik için birkaç arkadaştan fiyat soracağım bakalım. Onu alacağım büyük ihtimalle
Merhaba,
Servisin dediğine göre, kapağın contasına yalıtım için sürdükleri bir madde yapıyormuş kokuyu. Aygıt ısınınca koku başlıyor. Elektrik kablosu yandı zannetim ilk sefer.
Zamanla azalıyor ama 100 yıkama sonrasında bile geçmedi. Sanırım 200 yıkama civarı geçer.
-
Hocam değil 200 yıkama, 1000 yıkama sonra da geçmiyor. Contaya sürdükleriy ile pek alakası yok sanki. Contaya silikon yağı sürüyorlardır muhtemelen. Contanın kendisi sıcaktan kavlıyor ve koku yapıyorsa ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 16 Ekim 2024; 11:25:26 >
Bir yerlerde kullanılan yalıtım malzemesinin ısıyla beraber koku yaptığını okudum o sebeple geçmiyor sanırım koku
-
-
merhaba arkadaşlar
BOSCH SMS6EAI81T model sitesinde 44700 tl ancak ben işkom diye bir yer buldum ataköy 7.kısım da fiyat 25.000 tl . Bu nasıl oluyor biraz işkillendim . Aradım mekanı bosch distribütör 3 yıl garantili dediler. İkinci el veya teşhir ürün yok diyorlar. Ancak sitede bu model alman menşeili yazıyor bu arkadaşların sitesinde Türkiye menşeili .. Yorum yapabilecek var mı acanba . Aynı ürün müdür menşei farklı da olsa
-
Menşei farklı olduğunu sanmıyorum, geçende ben de hepsiburadada aynı ürünü gördüm, adam sadece 8 serileri alman üretimi sanıyormuş. Sattığı üründen haberi yoktu. Bunlar spotçu sanırım, bayi olduğunu sanmıyorum o yüzden tam bilmiyor olabilirler.
-
Acaba güvenebilirmiyiz
Çok fiyat farkı var
Sürümceme de kaldım vallahi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orasına birşey diyemiyorum ama bayilerin de liste fiyatından sattığını düşünmüyorum açıkçası. Alışveriş yapmış birilerini bulursanız deneyimlerini öğrenin derim. Ya da aynı şehirdeyseniz adreslerine gidin
-
Hocam nef 22 nin neresinde spotçu var ben tam anlamadım. Adamlar nef22 yi adres vermiş. Nef22 de spotçu olmaz hocam, bu fiyata da bayii satmaz.
Cumartesi gidip bakacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba değerli üyeler,
kendi evime taşınacağım için beyaz eşya arayışına girdim.
-Sizce ürün seçerken nelere dikkat etmem gerekir? Şuan sadece garanti ve taksitli ödeme gibi durumları sorguluyorum.
-Program sayısının önemi nedir?
-Bosh, siemens, beko markalarının çeyiz kampanyaları var. Bu ürünler normalden daha düşük kalitede mi oluyor?
Saygılarımla.
Çeyiz kampanyalarının kaliteyle alakası yok hocam. Marka/grup içi kalite pek değişmez. Ürünler alt grup olsada aynı banttan ortak parçalarla çıkar. Çeyiz paketinin olayı kampanya ile müşteri çekerek tek kalemde tek markadan yüklü satış yapmak. Nakliyesi taşıması fln tek seferde aradan çıkar. Aynı zamanda markanın ileride tüm makineler için servis müşteriside olacağınızın garantisidir. Varsa öyle bir niyetiniz, direk mahallenizdeki bayiide pazarlık edebilirsiniz.
Ürün seçerken gaza gelip bütçenizi aşmayın hocam, hepsi iş görür.
Program sayısı çok önemli değil. Kullanılan maks 3-4 program zaten. Hoover gibi makinelerde internetten 40 kadar program indirilebiliyor ancak makinenin tüm olayı suyu ısıtıp devirdaim yapmak. İnverter motorlarda güç kısılabildiği için kristal hassas vb programlar olabiliyor. Günlük kristal bardak, altınlı çatal kaşık, işlemeli tabak falan kullanmıyorsanız çok gerekli değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X