selam.siemens markabulaşık makinesi düğmesine bastıgımızda calışıyor ışığı yanıyor lakin su almaya başladıgında su aldıgını duyabiliyoruz makinenin 5 ila 15 saniye su alır gibi ses geliyor fakat kesiliyor ve ondan sonra hiçbir işlem yapmıyor.acaba sorun nerede olabilir ve tamir masrafı ne kadardır.usta cagırdımızda 80 ila 100 lira masraf olabileceğini söyledi.bende pek güvenmiyorum acıkcası fazla para alıyorlar hep .daha öncede başıma geldi.yardımcı olurmusunuz.
2 sebebi olabilir 1- su giriş valfinde sorun vardır tamir olmaz komple değişmeli 2- bulaşık makinesinin altına su dolmuştur su switchi devreye giriyordur aklıma bunlar geliyor
teşekkürler.az önce görüştüm tamir ettiklerini söylediler.bugun getirecekler.dün akşam vermiştim tamire.bakalım ne kadar alacaklar.pek güvenmiyorum acıkcası.çünkü önceden birkac kere basıma geldi çok basit tamirleri tamir bile sayılmaz cok fazla para aldılar.bir baska tamirciye anlattıgımda senden cok cok fazla para almış diyorlar.bilgisizlikten ve anlamadıgımızdan kabul ediyoruz.tabi işini dogru dürüst yapan hakkını alan arkadasları kastetmiyorum.