Şimdi Ara

Bulaşık makinesi parlatıcı yerine yanlışlıkla jel konursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
24.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım parlatıcı bölmesine yanlışlıkla jel deterjanı boşaltmış. :) Arkadaşım da kaç gündür bu tabaklar vs jelimsi çıkıyor diyordu :)

Parlatıcı ayarını sonuna alıp sürekli yıkama yaparak hazneyi boşaltmaktan daha hızlı bir çözüm önerisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bulaşık Makinesinin Parlatıcı Gözüne Yanlışlıkla Jel Konulması

Bulaşık makinesi parlatıcı gözü, mutfak eşyalarını temizlemek ve kurutmak için gerekli olan sıvı parlatıcıyı içerir. Ancak, yanlışlıkla bu göze bulaşık makinesi jeli konulması, cihazınıza zarar verebilecek ciddi sorunlara yol açabilir.

Bulaşık Makinesinin Parlatıcı Gözü Nasıl Boşaltılır?

Bulaşık makinesi parlatıcı gözü yanlışlıkla jel ile doldurulduysa, aşağıdaki adımları izleyerek derhal boşaltmanız gerekir:

• Bulaşık makinesini fişten çekin.
    • Parlatıcı gözünü bulun, genellikle bulaşık makinesinin iç kapağının üst kısmında yer alır.
    • Parlatıcı gözünün kapağını açın.
    • Jel ile dolu kabı dikkatlice çıkarın.
    • Kabı ve parlatıcı gözünü ılık suyla iyice durulayın.
    • Kabı parlatıcı gözüne tekrar takın ve kapağını kapatın.
    • Bulaşık makinesini tekrar fişe takın ve normal yıkama döngüsünü çalıştırın.

Önemli Uyarılar:

• Bulaşık makinesi parlatıcı gözü yanlışlıkla jel ile doldurulduğunda cihazda köpüklenme oluşabilir. Bu durumda, bulaşık makinesini fişten çekin ve köpüğü temizlemek için bir bez kullanın.
    • Jel artıklarını temizlemek için asla çamaşır suyu veya diğer aşındırıcı temizleyiciler kullanmayın. Bu, parlatıcı gözüne veya bulaşık makinesine zarar verebilir.
    • Bulaşık makinesi parlatıcı gözü sürekli olarak kontrol edilmeli ve gerektiğinde parlatıcı eklenmelidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Arkadaşım parlatıcı bölmesine yanlışlıkla jel deterjanı boşaltmış. :) Arkadaşım da kaç gündür bu tabaklar vs jelimsi çıkıyor diyordu :)

Parlatıcı ayarını sonuna alıp sürekli yıkama yaparak hazneyi boşaltmaktan daha hızlı bir çözüm önerisi olan var mı?

Ayar sonda hazne acil şekilde yikama yaptirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Arkadaşım parlatıcı bölmesine yanlışlıkla jel deterjanı boşaltmış. :) Arkadaşım da kaç gündür bu tabaklar vs jelimsi çıkıyor diyordu :)

Himm hazne açık iyi fikir olabilir. Teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Himm hazne açık iyi fikir olabilir. Teşekkürler...

Bisey değil ben öyle kullanarak parlaticidN kurtulmuştur birazda sicak su Dokun içine kapak acikken

• Şırınga ile gözdeki jeli çektirip alın.
  • sıvı çeken halı yıkama makineniz varsa onunla hepsini emdirin
  • Akil akildan üstündür boşa dememiş atalarimiz helal olsun valla. Turk insaninin pratik zekasinin kanitlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 3 Aralık 2013; 23:01:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deterjan tamamen dışarı çıkana dek parlatıcı gözüne su dökülebilir.
  • parlatıcı gözüne plastiği eritecek kadar kaynar olmayna (60 derece felan el durmayacak seviyede) sıcak su, taşırın boşaltabildiğinizi boşaltın, tekrar defalarca uygulama lazım. bulaşıkların durulamada üzerine yapışır parlatıcı yerine deterjan, tabak bardak kullanırken yemeğe karışır yersiniz valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

parlatıcı gözüne plastiği eritecek kadar kaynar olmayna (60 derece felan el durmayacak seviyede) sıcak su, taşırın boşaltabildiğinizi boşaltın, tekrar defalarca uygulama lazım. bulaşıkların durulamada üzerine yapışır parlatıcı yerine deterjan, tabak bardak kullanırken yemeğe karışır yersiniz valla.

Arkadaş diyorki geçen köfte yedim. Karnım ağrımaya başladı. Yaşlanmaya başladım galiba köfteyi bile zor hazmediyorum demiş kendi kendine.

Ben ona parlatıcı meselesini söyleyince sevindi, demek zehirlenmişim vücutta normalde problem yok demişti. Gülmekten bayılacaktım bir ara. :)
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum, jelle parlatıcı kutuları aynı şekil olunca böyle oldu:))

Servis deterjan haznesinin değişmesi gerektiğini söyledi, siz önerilen yollarla çözdünüz mü sorunu??

• Lazpanyol kullanıcısına yanıt

Merhaba, Parlatıcı gözüne deterjan koydum yanlışlıkla

parlatıcı gözüne su koydum kapağını açık bırakıp çalıştırdım bir kaç kez ama şuan tekrar çalıştırmak istediğimde su almadığını gösteren musluk işareti yanıyor. ne yapmak gerekiyor ? teşekkürler

• Ysmb Y kullanıcısına yanıt

parlatıcı gözüne deterjan koymak ile su almadığını gösteren musluk işareti birbiri ile alakası olmayan durumlar bence hocam.

makinenin su beslemesi var ise; taşma emniyeti devreye girmiş olabilir; bu durumda taşma emniyetini araştır; makineyi öne çekip arkaya devirerek alt sacın üzerinde su varsa tahliye etmelisin, sonra çalıştırdığında yeniden birikiyorsa bir yerde su kaçağı problemi var demektir..

• parlatıcı ayarını son ayara getirerek en hızlı programda makineyi çalıştırın. Diğer türlü girişimler için yetkili olmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.