Merhaba arkadaşlar. Bugün gidip hayyam taraflarında iyi bir fotoğraf makinası satan dükkandan almayı düşündüğüm ama kararsız kaldığım ve sizinde yardım edeceğinizi düşündüğüm teklifi paylaşacaığım bu işi bilen abilerimiz veya kardeşilerimizin yardımcı olmasını isterim.
Canon 600D sıfır kutu cihaz 18-55m lens ile
75-300 mm canon lens
uv filtre
16 gb hafıza kartı
İyi bir çanta
Bunları hepsine 1800 lira nakit fiyat olarak verdi sizce rakam düşürülür mü yoksa makulmüdür. Birde bunların hiç birini almayıp sadece lensi ile birlikte canon 60d alsam mantıklı olurmu bütçem ortalama 2000 lira civarı bulabilirsem ondan almalımıyım.? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
60d bambaşka makina bence 60d alın. ikinci el temiz 1500-1600 e bulursunuz gerisiyle de bir lens alabilirsiniz.
Kardeş peki 7dnin piyasası ikinci elde nedir? Dolar kurundan pek çok site , çok farklı fiyatlar veriyor döviz fiyatları hakkında fikrin var mı?
2000 ~ 3500 arası değişiyor. Döviz kurları bu şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
2000 ~ 3500 arası değişiyor. Döviz kurları bu şekilde...
Yok demek istediğim dolar kurundan fiyatı (: Oradaki mağazalarda satışı yani. İnternet sitelerine baktım,sadece body için 4000 dolar arası fiyat biçmiş bir site. Canon'un kendi sitesi (http://shop.usa.canon.com/webapp/wcs/stores/servlet/subCategorySort_10051_10051_-1_29252_lowPrice_list# ) 1090 $ diyor, arada büyük farklar var kafamı karıştırdı. Bir de , pek çok başlık okudum yurtdışından getirme olaylarında lenssiz alır,Türkiye'den bir şekilde ikinci el de olsa lens alırsanız karlı çıkarsınız diyenler var. Katılıyormusun?
quote:
Orijinalden alıntı: Forumdaşşş
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
2000 ~ 3500 arası değişiyor. Döviz kurları bu şekilde...
Yok demek istediğim dolar kurundan fiyatı (: Oradaki mağazalarda satışı yani. İnternet sitelerine baktım,sadece body için 4000 dolar arası fiyat biçmiş bir site. Canon'un kendi sitesi (http://shop.usa.canon.com/webapp/wcs/stores/servlet/subCategorySort_10051_10051_-1_29252_lowPrice_list# ) 1090 $ diyor, arada büyük farklar var kafamı karıştırdı. Bir de , pek çok başlık okudum yurtdışından getirme olaylarında lenssiz alır,Türkiye'den bir şekilde ikinci el de olsa lens alırsanız karlı çıkarsınız diyenler var. Katılıyormusun?
Sağolasın hocam ! Aradaki fiyat farkına bakarmısın 600 dolar,ikisinin de sitesi canon adıyla geçiyor o paraya nisanda çıkan d3200 alınır
7D yerine D3200 alma gibi hataya düşmeyin sakın
:Sh@rKs-PoWeR Kendi adıma, hayırlısı Yurtdışından getirtince fiyatı daha uygun geliyor buradaki canon 1100 fiyatına. Bu arada sizi görmüşken söylemeden edemiyorum, pek çok bilgiyi başlıklarınız sayesinde öğrendim Teşekkürler Yalnız kamera inceleme başlığınız çok kapsamlı olmasına rağmen sayfa açılamıyor flashtan