Şimdi Ara

BÜLENT HANIM EVLENMİŞ (IYYKK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çeşme Prensesi’ adlı tekneyle sadece yakın dostlarıyla denize açılan Bülent Ersoy ve nişanlısı Armağan Uzun, sürpriz bir gelişmeyle evlendi. Gelinlik ve damatlığı bindikleri teknede giydikleri belirtilen çiftin nikahını, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un kıydığı bildirildi.

Nikahtan sonra çiftin dans ettiği ve Armağan'nın, Ersoy'u anlından öptüğü öğrenildi. 07.07.07'nin uğuruna da kapıldığı belirtilen çiftin, bir sürpriz yaparak nikah tarihini özellikle bugüne aldırdığı belirtildi. Müzikli-yemekli gecede, davetlilerin genellikle Armağan Uzun'un akrabaları olduğu kaydedilirken, Bülent Ersoy'un yakın arkadaşı Çeşmeli şarkıcı Kurtul Akın da bu gecelerinde çifti yalnız bırakmadı.

NE DİYELİM ALLAH BAHTİYAR ETSİN

• yaaw get öte bayıl yaw
  • oh my god
  • para insana neler yaptırıyor...
  • ARMAĞANA ACIORUM ama bnce kadının parası içn ewlendi snra sallayıp gitcek..yaa bi de görmemişlik yapmış yaa..eski kocasının ewinin önünde nikah yaptırmış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Katil Şair" (Müge Sözen)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayrlı olsun ne diyelim eger armagan ayrılırsa ben talıbım bıras borcum var onları odeyene kadar napalım erkege kadın dıcess
  • ıyyyk!
    para neler yaptırır ınsana!
    yaa bı de armaganın akrabaları katılmıs hep!zengın olcaz dıe cok mutlulular herhalde
    kustum yaaa!
  • kusucam kusucam kustum böööğğğ iğrenç

yazık ya para için yapılmaz ki bu ya
  • Bunlar gerdeğe girince ne yaptı ki
  • :D
    ikisinin de ne olduu belirsiz yaw.
    birbirlerini bulmuşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.