Şimdi Ara

Bulgaristan'a giderken önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benimde önemli bir sorum olacak, eşim çifte vatandaş (Bulgaristan ve Türkiye) benimde 10 yıllık normal pasaportum var, sorum ise şu: yazın ben Bulgaristan'a gideceğim (eşimden dolayı bana 1 yıl geçerli Bulgaristan vizesi veriyorlarmış) Bulgaristan'a giderken Yunanistan ve Romanya'dan gezerek gitmek istiyorum, bunun için Yunanistan Romanya vizesi de mi almak gerekir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bada38

Arkadaşlar benimde önemli bir sorum olacak, eşim çifte vatandaş (Bulgaristan ve Türkiye) benimde 10 yıllık normal pasaportum var, sorum ise şu: yazın ben Bulgaristan'a gideceğim (eşimden dolayı bana 1 yıl geçerli Bulgaristan vizesi veriyorlarmış) Bulgaristan'a giderken Yunanistan ve Romanya'dan gezerek gitmek istiyorum, bunun için Yunanistan Romanya vizesi de mi almak gerekir?

Evet, Yunanistan için Schengen, Romanya için de Romanya vizesi almanız gerekli. Ancak sadece Schengen alırsanız da Romanya'ya -sanırım 5 gün kadar- giriş izniniz var.
  • kkk77 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler dostum Yunanistan schengeni kolay veririm ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bada38

Cevap için teşekkürler dostum Yunanistan schengeni kolay veririm ki

En kolay Schengen aldığımız ülkelerin başında gelir Yunanistan. Durumunuz ve evraklarınız uygunsa alırsınız tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İRAN'A ARABA İLE GİTMEK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.