Şimdi Ara

Bulgaristan Ruscuk hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hafta sonu annem Bulgaristan Ruscuk doğumlu olduğu için Ruscuk'a gitmeyi düşünüyoruz iki sorum olacaktı

Hangi oteli tavsiye edersiniz

İkinci sorum yeni tip ehliyetim var orada araba kiralanabilirmiyim ne gibi evrak istenir

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• booking.com dan otellere bakabilirsin. ordan rezervasyon yapabilirisn.

yeni ehliyetle kiralayabilirsin. sadece pasaportun gerekiyor ekstradan. eger liçna kartan varsa ona da gerek yok.

BG de genelde kredi kartından ön provizyona değil de 50-100 euro gibi deporizo ücreti istiyorlar. teslim ettiğinde sıkıntı yoksa paranı geri alıyorsun.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Peki sizce rent a car firmaları güvenilir mi? Malum ülkemizde bu konularda dolandırıcılık yapanlar var

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

• 2 defa arac kiraladim farkli sehirden. İkisinde de sikinti cekmedim.

Zaten araclar eski. Oyle aman burasi çizildi falan muhabbeti olmadi. Gidip bi yere carpmadigin surece sikinti olmaz.

Eger arac kiralayacaksan trafik kurallarina harfiyen uy. Yaya gecitlerinde yayaya yol ver. Sari isikta dur! Kirmizi degil sari :)

Gobekte kavsak icincekine yol ver. Hiz sinirlarina uy.

Polisler yabancisin diye degil. Normalde bulgarlara da affetmiyor. Ama kurallara uyarsan hic bise olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

2 defa arac kiraladim farkli sehirden. İkisinde de sikinti cekmedim.

Zaten araclar eski. Oyle aman burasi çizildi falan muhabbeti olmadi. Gidip bi yere carpmadigin surece sikinti olmaz.

Eger arac kiralayacaksan trafik kurallarina harfiyen uy. Yaya gecitlerinde yayaya yol ver. Sari isikta dur! Kirmizi degil sari :)

Gobekte kavsak icincekine yol ver. Hiz sinirlarina uy.

Polisler yabancisin diye degil. Normalde bulgarlara da affetmiyor. Ama kurallara uyarsan hic bise olmaz.
    dediğiniz gibi bir arkadaşta söylemişti kuralların bizim burdakine benzemediğine peki ortalama ne kadara kiralıyorlar araçları aklınızda kaldı mı? tekrar teşekkürederim
  • lsengul kullanıcısına yanıt
    10-15 euro dan başlar(her yerde bulamazsın tabi o paraya) 20-25 euro civarındadır.
    Çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çerkesler Hakkında?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bükreşe de geçebilirsin. rusçuk ufak ve güzel yer. 1 leva bile 3 tl ettiği halde oldukça ucuz gelecektir.
    yollar tek şerit ve çok kötü trafik kuralları için şunu unutma yaya geçidinde yaya varsa frene basmaya başla ve kırmızı ışıkta sakın yaya geçidinde durma 2 3 mt geride kal
  • Açıkçası ilk defa yurtdışında araba kullanicam dediğiniz kurallara dikkate ederim bir de hız da dikkat etmeliymisim sanırım 30 sa 30 km hız gibi

Bukrese zamanım olursa geçerim kısa süreliğine gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim

• polis filan pek yok zaten dikkat çekmediğin sürece kimse dururmaz. ilkkez gideceksen göreceksin zaten bizim köylerden pek farkı yok yolların. şehir merkezlerinde yollar iyi sadece. şehir merkezinde de pek hız imkanı yok zaten.
  • Resimlerine baktım güzel duruyor yeşil bir ihtimal Ruscuk yakınlarında bir köye gidebilirim yolda da muhtemelen navigasyon ile hız sınırlarını görerek giderim

Peki sizin Ruscuk ta görmemi tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? En azından haritalar sayesinde bularak giderim

• rusçukta günü birlik gezdim sadece. eşimin ailesi tutrakanlı ( 40 50 km ) gitme imkanın varsa varna güzel.
    nessebar'da denize girebilirsin.
  • Türk Telekom kullanıyorum siz yurt dışında hangi görüşme paketini kullanıyorsunuz Türk Telekom sitesine baktım tüm yurt dışı paketlerinde Bulgaristan yok tekrar teşekkürler

• Küçük bir internetten gördüğüm kadarıyla farklı yerlere gidebilirmiyim bilmiyorum 3 günlüğüne gidicem zaten bu kısa sürede ufakta olsa görülecek yer olursa iyi olur diye düşündüm yorumunuz için teşekkür ederim

• Ek olarak farları gece gündüz açık tutmak gerekiyor. Polis ceza yazıyor. Bir de park cezaları var. 150 lira civarında. Buna da dikkat etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkür ederim dikkat edicem

Teşekkür ederim inceleyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.