Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkur etmen gerekirken tersliyorsun, çok ayıp !
  • home office tarzı çalışabilsem yapacağım ilk iş bulgarıstana yerleşmek olurdu sessiz sakin uygun fiyat bi insan daha ne ister ki bi kaç aya çift vatandaş olucam inş
  • gümrük kuralları nasıl telefon geliyormu çinden aliexpressten
  • Ben daha önce gittim 1 hafta kadar türkiyeden en az 30 yıl geride kalmış bir ülke gibi geldi. Şehirleşme ve toplum olarak İstanbul izmir eskişehir gibi şehirlerimiz kat be kat daha yaşanılabilir. Neyse.

Şimdi hocam sen şimdi orada sürekli yaşadığın için biliyorsundur. 1 hafta böyle güzel bir tatil kaça patlar. Çok uçmamak kaydıyla tabi. Birde tatile hangi aylar ve nereyi önerirsin. Gece hayatı, pub vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulgar vladislav zlatinov veteriner hekimden sokak kedisine biyonik bacaklar

http://kormorant.co.za/afp/243636/paw-fect-rescue-bulgarian-stray-cats-get-bionic-legs
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Ako znaesh bulgarski malko da psuvame na tezi selqnite zashtoto nishto ne mogat da razberat.Predi edna sedmica otidohme v turciq s edin priqtel bqhme na centura v bursa nie govorim bulgarski edno dete ni chuva i pita na bashta si : tate tiq hora kakuv ezik govorqt.Bashta mu otgovarq : arabskiAz legnah napravo shtqh da umra.Chovek izmislil che sme bejanci ot siriq

Xoppp, KBO CTABA TYKA UE...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

Ben daha önce gittim 1 hafta kadar türkiyeden en az 30 yıl geride kalmış bir ülke gibi geldi. Şehirleşme ve toplum olarak İstanbul izmir eskişehir gibi şehirlerimiz kat be kat daha yaşanılabilir. Neyse.

Şimdi hocam sen şimdi orada sürekli yaşadığın için biliyorsundur. 1 hafta böyle güzel bir tatil kaça patlar. Çok uçmamak kaydıyla tabi. Birde tatile hangi aylar ve nereyi önerirsin. Gece hayatı, pub vs.

Sunny beach yaz bookingten fiyatlara tl bazında bak

Eger olırda gidersen club cornere mutlaka bir gece ugra tanesi 2 3 eurodan hainekini yudumlarken ortamin ve muzigin tadini cikar :) baktin muzik hos degil kulakligi tak farkli muzik dinle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcycle

gümrük kuralları nasıl telefon geliyormu çinden aliexpressten

"duyumum"

filtreye takiliyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcycle

gümrük kuralları nasıl telefon geliyormu çinden aliexpressten

Gelir ama üstüne fiyatını düşük yazdırman lazım yoksa gümrüğe çağrıp kdv veya gümrük ödetebilirler gerilerde bir mesaja fiyat limitlerini yazmıştım.Bana sorarsan üstüne biraz daha koyup bulgaristandan garantili almak daha mantıklı honor lenovo huaewi coolpad gibi çin markaların çeşit çeşit modeli satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 28 Ocak 2017; 15:24:13 >
  • Kardeş bulgar dediğin kusura bakma çöp.sanki gidip görmedik dede topraklarını.

Hiçbirşey ucuz deyil varna hariç heryer hırsız ve çimgene kaynıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

Ben daha önce gittim 1 hafta kadar türkiyeden en az 30 yıl geride kalmış bir ülke gibi geldi. Şehirleşme ve toplum olarak İstanbul izmir eskişehir gibi şehirlerimiz kat be kat daha yaşanılabilir. Neyse.

Hotel fiyatlarını bilmiyorum onları internetten araştırman lazım .Tatile Sunny beach gidebilirsin haziran-temmuz-ağustos gidebilirsin onun dışındaki mevsimler sana soğuk gelebilir yaz için, ruslarda yoğunlaşıyor zaten bu mevsimlerden sonra. Sunny beachte corner veya party crew'e gidebilirsin, striptiz dansçı vs. de oluyor o civardaki barlarda sokağın adı Flower Street , içecek fiyatları diğer şehirlere göre %70 pahalıdır ama. Birde cacao beach diye övmekten geberdikleri biryer var plajın kenarına kafe bar açmışlar kumun istersen içerde istersen kumun üstüne koydukları yastıklarda takılıyorsun, geceleride parti oluyor. Bütçe tamamen senin ne kadar yiyip içeceğine ne kadar gezeceğine bağlı bence cebine en az 1000 BGN koymadan gelme birleyler anlamak için.

@CA18DET
    onu durmadan ucuz ve cennet gibiymiş gibi anlatanlara söyledin inşalalh ben gerçek neyse onu yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 28 Ocak 2017; 15:40:19 >

• Su Avrupayı Bu cıngene Bulgarlar ve Romanyalılar berbat etmıs Calıstıgım sırkette Cıhaz calıp araba calıp kacanlarını gordum bu bulgarlardan adam bayernın ıletısım modemlerını calmıs geceleyın

Nasıl ınsanlarsa Avrupada esını satan Kolnde sahıt oldum devletten gecınıp herturlu pıslıgı yapan bunlar Ben sahsen almanyanın yerınde olsam polon bulgar romenlerı Ulkeme kesınlıkle almazdım

asırı pıs ve para hastasılar gelıp burda turk yabancı sırketlerde saatlıgı 6 7 euroya calısıyorlar Gecen 7 kısı geldı fırmaya basvurmus adama 5 euro versen gene calısıcak bence bu dunyanın basına gelmıs en buyuk bela bulgarlardır 1 tane duzgun adam gormedım cevremde bu bulgarlardan ha dersenızkı ıcınde turklerıde var aman onlardanda uzak durun sahtekarlık ucaakgıtcılık bunlarda hepsı mevcut

Almanyaya ılk geldıgımde berlınde saturnun kapısnın onunde esının bası kapalı kendıde koylu kıyafetıyle markos ısmınde bır bulgar duruyordu bana o zaman ıphone 5 goldu 100 euroya verıyım dedı Telefon bılgıdın saturnden calınma az kalsın alıyordum ucuz gorunce kayınbabamı aradım Aman alma dızınce duraksadım eger avrupadaysanız kesınlıkle bulgar polon ve romenden uzak durun tabı romenlerın cogu degıl ama ek serıyetle sahıbıne yaramayanlar avrupada ama bulgar ve polon gordugunuzde kacın donunuza kadar soyarlar adamlar duısburgda karakolu soymuslardı

• Ek bilgi;

Bulgaristandan avrupaya çalışmaya gidiyorsanız ve dil bilmiyorsanız aklınıza bizim gurbetçilerin yanında çalışmak gelecektir mutlaka. Akrabanız veya güvendiğiniz birisi değilse kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sizi düşük ücretten çalıştırıp nasıl olsa sesinizi çıkartmazsınız mecbursunuz diye ezdikçe ezer. Egoları zaten malum.

Ek olarak Londradaki malum kökenli kişilerin (sonra ırkçı diye böbürleniyorlar söyleyince) işlettiği yerlerde özellikle dönerci ve kebapçı oluyor, kesinlikle işe girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 28 Ocak 2017; 16:28:32 >
  • değindiğin uyumsuz topluluklar bulgar polon ve romen değiller, bu ülkelerin vatandaşlığına sahip, AB geneline sirayet etmiş çingeneler.
    1980 sonrası sosyalist rejimler bunları mevcut yasalar yerine, esnek uygulamalarla yönetiyorlar hiç bir ciddi yaptırım uygulamıyorlar haliyle korkusuzca işledikleri suçlar yanlarına kar kalıyor.
    istisna yasalar + çalışmadan ceplerine sokulan paralar toplum geneline entegre olmaları için denilsede asıl gaye yönetimlerince seçim dönemi oylarını kolayca alabilmeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

değindiğin uyumsuz topluluklar bulgar polon ve romen değiller, bu ülkelerin vatandaşlığına sahip, AB geneline sirayet etmiş çingeneler.
    1980 sonrası sosyalist rejimler bunları mevcut yasalar yerine, esnek uygulamalarla yönetiyorlar hiç bir ciddi yaptırım uygulamıyorlar haliyle korkusuzca işledikleri suçlar yanlarına kar kalıyor.
    istisna yasalar + çalışmadan ceplerine sokulan paralar toplum geneline entegre olmaları için denilsede asıl gaye yönetimlerince seçim dönemi oylarını kolayca alabilmeleri.

Dogrudur kardesim ama emin ol ingiltereye gittim dolu almanyada sokaklarda kucuk cocuklarin sutunun icine vodka karistirip dilendiriyorlar neler gordum neller cok nefret ediyorum heryeri bozmuslar hastalik gibiler

• AB 'de yaptıklarını mensubu oldukları ülkelerinde yapamıyorlar, mum gibiler.
    laçka sosyalist ve solcuların suçlulara müsamalarından dolayı çok ülkede faşizan ırkçılık zemin buluyor.
  • Burda atıp tutanları oraya götürsek geri dönmemek için ağlarlar 10 yaşımdan beri oraya giden ve çifte vatandaş biri olarak söylüyorum

• Türkiyeden vize işlemi nasıl oluyor ?

Gezmek için nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Türkiyeden vize işlemi nasıl oluyor ?

Gezmek için nasıl ?

Birinci sorunu Türkiye'den vize alan birisi varsa yanıtlar bu taraftan yapılacak iş birinin davetiye göndermesi.

Gezmeye değer çok fazla biryer yok önceki sayfalara bakabilirsen epey yazıldı bahsedildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Türkiyeden vize işlemi nasıl oluyor ?

Gezmek için nasıl ?

Birinci sorunu Türkiye'den vize alan birisi varsa yanıtlar bu taraftan yapılacak iş birinin davetiye göndermesi.

Gezmeye değer çok fazla biryer yok önceki sayfalara bakabilirsen epey yazıldı bahsedildi.

още не ми се спи колегаголям айлак съм седя тука като тъп ти ко правиш

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 29 Ocak 2017; 3:12:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.