Şimdi Ara

Bulletstorm - Full Clip Edition

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler bu oyunun yamasını yapabilir misiniz internette bulduğum %80 çevrilmiş yapabilecek bir çevirmen var mı ? LÜTFEN!!!

• O çeviri yüzde 80 felan değil. Sadece menü çevrilmiş o kadar. Eğerki aynı yamadan bahsediyorsak. Herkes aynı oyunları çevirip duruyor. Şu oyuna bi el atan olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

O çeviri yüzde 80 felan değil. Sadece menü çevrilmiş o kadar. Eğerki aynı yamadan bahsediyorsak. Herkes aynı oyunları çevirip duruyor. Şu oyuna bi el atan olmadı :(
    aynen ya yıllardır içimde kalan bir kaç oyundan biri daha oynamadım o derece yapılsa kısa zamanda biter diye umuyorum rage altyapısına sahipse zor olabilir gerçi sanki aynı grafik motoru
  • hayır oyun güzel hikayesi filan akıyor üstüne küfürler laf takmalar filan iyi oyun ya bir allahın kulu bile çevirmemiş şaşırdım genelde bu tarz oyunları direk çevirirlerdi :D

• Bu oyuna el atacak bir babayiğit yokmu Fps oyunları arasında mükemmel eğlenceli bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrrystaL

Bu oyuna el atacak bir babayiğit yokmu Fps oyunları arasında mükemmel eğlenceli bir oyun
    Malesef çevirilemiyor. Program yazılması gerekiyormuş. Yoksa ben başlıyacaktım 3 ay önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 12 Mayıs 2020; 2:5:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.