Şimdi Ara

Bulundugum yere hat cektirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasadigim ilde Uydunet altyapisi hic yok. Ancak ulkedeki en iyi servis saglayici oldugu icin kullanmayi istiyorum. 2-3 aile istekte bulunsak cekerler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi il

• HeroTech kullanıcısına yanıt
    Afyon

• bizim karşı apartmanda var altyapı ancak bizim apartmanda yok 30 dairelik apartman çekmiyorlar hep ''adresine yayın talebi, Kablo TV altyapısı dışında kalması sebebiyle, şu an için karşılanamamakta olup, yatırım durumu da dikkate alınarak, ilerde yeniden değerlendirilebilecektir'' diyorlar :) gerisini sen düşün ?
  • Bazi yerlerde, calisma yapmasi engelleniyor denilmis. Boyle guzel bir servisin tum ulkeye yayilmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blogisa

Afyon

Agyona gelmez aga hiç ümitlenme. En azında 4-5 sene.

Şu an bolu yapılıyor.

• Uydunet hepsinden eskiymiş oyle diyorlar Türk telekomünikasyon un rölü büyük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen gun superonline ile gorustum, oradaki arkadas kimin altyapisi daha iyi diye sorunca aynen soyle dedi: Zamaninda turk telekom altyapi dosemis butun servis saglayicilar ayni altyapiyi kullaniyor, turk telekom bize kiraliyor". Yani Uydunet disinda herkes ayni altyapiyi kullaniyor. Uydunet ben de kullanacagim dese o da yaginlasir ama kendileri dosedikleri icin bu kadar az hat var ve yuksek hiza sorunsuz ulasiyorlar.

Daha da yayginlasmasini umuyorum. Bir seye devlet el atarsa ne kadar iyi oluyor goruyorsunuz. Umarim ozellesmez ve kalite korunur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.