Şimdi Ara

Bulunduğum Yerin Alt yapısı 8mbt. desteklemedigi için 4 mbt . düşürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul G.o.p ta oturuyorum buludundugum yer 8 mbt desteklemiyor ve en fazla 4 mbt. kullanabilirmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR_CaspeR -- 3 Temmuz 2010; 19:06:29 >

• LoL Öyle bir şey mi var ya eğer sahiden böyle bir acizlik varsa lanet gitsin onlara
  • Altyapılarına acil destek vermeleri lazım. Bir çok yer bu şekilde dökülüyor.
  • Peki 4 mbit sabit mı yoksa 4 mbite kadar mı

Ücret gene aynı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Peki 4 mbit sabit mı yoksa 4 mbite kadar mı

Ücret gene aynı mı

bilemeceyim artık baglantım sürekli kopuyordu servisi aradım hızınız 8 mbit . buldundugunuz yer desteklemiyor 4 mbit düşürüldü dendi bana
    sanırım fiyat aynı 49. lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR_CaspeR -- 3 Temmuz 2010; 19:11:05 >
  • 4 yine iyi bana 8 desteklemiyor dediler 1 de bıraktılar ne anladım bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: єянαη

4 yine iyi bana 8 desteklemiyor dediler 1 de bıraktılar ne anladım bu işten

sende telefon açıp sövmüyorsun?
  • sövsem elime ne geçicekki eski kullandığım tarife daha avantajlıydı hatta en azından 15 gb dan sonra 512 ye düşmüyordu bu tarife'de hız arttırmadılar ama düşürmeye gelince düşürüyorlar sağolsunlar
  • 8mbit'e kadar olayına girdiğiğmde 4mbit bağlanmıştı çatır çatır sorunsuz çalışıyordu sonra 1mbit'e çektiler sorgusuz sualsiz, 50 kere aradım neymiş desteklemiyormuş. E o zaman baştan nası kullanıyodum ben 4mbit'i sorun yaşamadan?. Değiştiremezlermiş, dilekçe yazıp bölge müdürlüğüne vermem lazımmış. Ne zamandır gidicem üşeniyorum, 1 minibüs...

Haksızca aldıkları her kuruş haram olsun.
  • 4 ay önce benim hattıda 4mbite sabitlediler..eskidende 4 mbit kullanmıştım uzun süre.

hat kaldırmıyor dioyrlar ama yan komşum çatır çatır kullanıyor 8mbit,hat aynı sahad dolabından geliyor yani ..

hız mız düşmüyor güzel böyle. kafama eserse 8 e çıkartmaları için ararım belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

4 ay önce benim hattıda 4mbite sabitlediler..eskidende 4 mbit kullanmıştım uzun süre.

hat kaldırmıyor dioyrlar ama yan komşum çatır çatır kullanıyor 8mbit,hat aynı sahad dolabından geliyor yani ..

hız mız düşmüyor güzel böyle. kafama eserse 8 e çıkartmaları için ararım belki.

aslında bende 8 mbit kullanıyorudum yüksek hızla iniyordu ama 1 saat 1.5 saat (bazen 2-3 saat arayla bazende hiç) bağlantı kopuyordu . modeme reset atmadan düzelmiyordu

• istanbul gopta oturuyorum 8 megabit bağlanabiliyorum 900 kb sn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.