Şimdi Ara

Bulutlarda bir çift göz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotomontaj mı gerçek mi bilinmiyor... Sabah ezanı okunurken bulutlar arasında bir göz beliriyor. Bu görüntü şaşırttı!

Sabah ezanı okunuyor Erzurum'da bir köyde... Ezan okunurken, kamera bulutlara doğru dönüyor ve inanılmaz bir görüntüyü kaydediyor...

Bulutların arasında bir göz beliriyor... Ve o gözler sanki tepeden insanlara bakıyor. Kamera çekim yaparken köy halkı da bulutlar arasındaki bu inanılmaz görüntüye şahit oluyor.

Ama bu görüntülerin henüz fotomontaj olup olmadığı bilinmiyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜ

Bulutlarda bir çift göz

BUDA VİDEO

http://tr.truveo.com/BULUT-TAN-G%C3%96Z-OLMASI/id/810091733

NOT:ALINTI.

• fotoşop!
  • Fake.
  • korktum
  • Bulutlara dikkatli bakarsan kısa metrajlı film bile çekersin. İnsan beyni her nesneyi benzetmeye yatkındır.
  • Video yu izledim gerçeğe benziyor ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Wesley -- 5 Şubat 2009; 18:09:04 >
  • oooo bulutlardan daha neler çıkar neler ezanla ne alaka
  • kıyamet alametiymiş televizyonda öyle diyorlar
  • bende geçenlerde michelin lastiklerinin simgesi olan elemanı görmüştüm
  • küçükken Allah ı bulutlarda ortalığı gözleyen bir çift göz olarak çizerdim kafamda
  • ben duvarın pütürtülerinde jim carrey'i görüyorum
  • Neden Allah'ı bu tip şeylerle betimliyorsunuz ? (Gerçek yada değil farketmez.)

Etrafınıza bakın çevrenizde Allah'ın kusursuzluğunu ve var olduğunu gösteren o kadar çok şey var.

Balığın üzerindeki Allah yazısı, gökyüzündeki Allah gözü, Allah'ın çarptığı kız vb. şeylerin niçin neden yapıldığını anlamıyorum. Eğer insanları bu yolla müslümanlığa yaklaştıracaklarsa hiç bulaşmasınlar daha iyi. İslam'ın ve Allah'ın o kadar güzellikleri varken bunlar oldukça gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.