Şimdi Ara

Buna ne denir ki?(kız meselesi, acil yardım. Sinirliyim.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. kez okumadan sonra öğrenim hakkı tamamlanır 3. kez okuyamazsın. Konu kilit üye ban eğitim sistemi iptal yönetim istifa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facepalm Was here

• Hay yazdığın hikayeye sallıyım.

Git forumdaki diğer csb hikayelerden oku da ondan sonra gel kendi hikayeni yaz. Başı yok, sonu yok, paragrafı yok, cümleler anlatım bozukluğu ve mantıksızlık dolu. Hadi kardeşim hadi, git yenisini yaz da gel, olmamış bu.
  • zamanında diss atmasaydın...

bu arada kaçan balık büyük olur sözü yine doğrulanmış oldu.

Kimseden konu dışında ciddilik bekleme, konu dışı özel'e aç. Milletin anası babası ölüyor, onunla bile dalga geçenler var.
  • hakaret edicem de ceza almaya değmez. Allah ıslah etsin genç kardeşim. tez zamanda aklını başına alırsın inşallah
  • Sen muat thaiciysen bizde kamasutraciyiz kardes

• İlk paragraftan sonra okumadim

• Başka kız mı yok dunyada

• 97 yi görünce okumaktan vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

bu dışarda köpek muamelesi yaptığım embesil apaçi tiplerden.cook sevdiğin 250 gr için mal mal hareketler mi sergiliyosun.git dersini çalış da bi yere gelip saygın konuma gel.ona buna yumruk atarak anca lümpen olursun.

Ona buna yumruk atarak muay thaici oldum ve çok çene diş burun kaş göz yamulttum, denemek istersen ankaradayım. Ayrıca siz hepiniz, hiç birinş kendi oturduğunuz semtin hepsini karşınıza alacak kadar, yada 17-18 kişinin içine tek başınıza dalacak kadar, yada bıçaklı bi şerefsizin karşısına sadece yumruğunuzla dikilip kavgada iki yerinizden bıçaklanıp hastaneye kaldırılacak kadar sevdiniz mi? Sadece kız için?

Helal lan sana adamsın sen.

Ama keşke millete uğraştığın kadar kızla uğraşsaydın belki bi şansın olurdu ne biliyim millete yumruk atacağına bi şiir yazsaydın daha çok ilgisimi çekerdin bence kızın. Tabi sen delikanlı adamsın sevdiğin kız için gerekirse bıçaklanırsın da gidip kendini bıçaklatan dengesizle hiçbir kızın ciddi bir şey düşünmeyeceğini anlamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PUAAAA

• Vay be 18 yaşında 9. Sınıf

• Rap ve gitardan sonrasini okumadim,size de tavsiye ederim

• Csb ama değilse bentderesine gel çakır ahmet nerede diye sor bana ulaşana kadar seni iyi bir benzetirler zaten

• Milleti doverek kiz elde edebilecegini zanneden ergen.

• Maalesef ergensin.

• Sen zahmet etme blokladım

• gerçekten ergenliği atlatmışsın tebrik ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu dışarda köpek muamelesi yaptığım embesil apaçi tiplerden.cook sevdiğin 250 gr için mal mal hareketler mi sergiliyosun.git dersini çalış da bi yere gelip saygın konuma gel.ona buna yumruk atarak anca lümpen olursun.

Ona buna yumruk atarak muay thaici oldum ve çok çene diş burun kaş göz yamulttum, denemek istersen ankaradayım. Ayrıca siz hepiniz, hiç birinş kendi oturduğunuz semtin hepsini karşınıza alacak kadar, yada 17-18 kişinin içine tek başınıza dalacak kadar, yada bıçaklı bi şerefsizin karşısına sadece yumruğunuzla dikilip kavgada iki yerinizden bıçaklanıp hastaneye kaldırılacak kadar sevdiniz mi? Sadece kız için?

muay thai de kız için mal mal yumruk atın mı diyor.sen sporu milleti dövmek için mi yapıyorsun? anan baban için yapmazsın 250 gr için abazan seni

Kardeş gayet sabırlıyım sana burda küfretmiyorum ama içimden sana neler neler yapmak geliyor. Şunu da bil ki 4.5 senedir muay thai yapıyorum ve kızı 1.5 senedir seviyorum. Hahahah.

Sanalda öter bi halt ettik sanarsınız
    Adres isteriz çakma adres yazarsınız
    Ulan velet olsa sizin kadar olmaz
    Şuraya yazdığım free söz kadar ucuzsunuz.
    Bi kız sevdik diye okumama mal edersiniz
    Devamsızlıktan sınıfta bırakan şerefsizler bile sizden daha şerefli.
    Şerefsiz yazsak nickiniz çıkacak çok belli,
    Ulan veletler neyin kafasındasınız söyleyinde bizde çekelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

duvari kirmalisin

Senin burnunu, çeneni, kafanı yada kaburgalarını kırsam nasıl olur? Trollemeyin olum sinirliyim diyom harbi şimdi evin içindeki halimi görseniz korkarsınız bıktım trollemenizden kırk yılda bi bişey yazıyoz onuda trollüyonuz başlıycam şimdi beyninizin gramajından veletler

Kusura bakma ama serseri tavirlari var sende

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.