Şimdi Ara

Buna ne denir ki?(kız meselesi, acil yardım. Sinirliyim.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaşıtları kansere çözüm bulurken o kız peşinde koşturuyor. Sonra ülke niye gelişmiyor? Yaşıtları yapar o konuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Nick-karakter uyumu.

Çok haklısın şuan fark ettim, midem bulandı be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Beyler şu an 3. kez 9. sınıf okuyorum baştada 1 sene geç yazılmışım. 1997 doğumluyum son sınıf olmam gerek ergenliği atlattım ergen demeyin.

Şimdi ilk başladığım okulda(lise) bi kız var ve onu çok seviyorum. Düz liseydi o zamanlar ve şimdi düz lise yok. Bende 1 sene devamsızlıktan sınıfta kaldığımdan ve 2. sene de bacağımı 2 yerden kırdığımdan kaydımı dondurduğum için 3. kez mesleki ve teknikte okuyorum. Bölüm belli oldu bu arada, radyo ve televizyon meslek bölümü. Neyse. Düz lisede kalan sevdiğim kızı 1.5 senedir seviyorum. Öyle bi sevgidir ki sırf o seviyo diye gitara ve rap müziğe başlamıştım. Sonra deyim yerindeyse hıyarlık ettim ve kızı kaybettim. Çıktığı çocuk gelip atar yaptı ve yumruk attı diye çene kemiğine çok sert şekilde yumruk attım ve çocuğun çene kemiği kaydı. Bunlar çok öncesinden. Sonra kıza da bağırdım çağırdım bi daha x beni seviyo diye kimseye söyleme lan dedim çıktım gittim. Sonrada pişman oldum 3 gün boyunca resmine baktım ağladım. Şimdi bi aradım senle olmiycak biliyorum ama sensizde olmuyo dedim güldü şimdiye kadar olmuşta şimdi mi olmuyo tamam neyse ben kapatıyom bi daha beni arama tamammı dedi sonra bişeyler daha diyodu da ben 'heaaa' 'hea hea hea hea' diyip kapattım. Sonrada elimi duvara vurdum sinirden. Whatsapptan resmine bakıyım dedim bi baktım ordayken peşimde kardeşim kardeşim diye gezinen bi çocuğun adı durumda yazıyo ve profil fotoğrafı beraber çekildikleri fotoğrafların birleşiminden oluşma bişey. Ve fotoğraflarda gayet yakınlar. Bunu görünce dahada sinirlenip yine aynı elimi duvara vurdum sanırım 1 parmağım çatlak yada kırık ama önemi yok. Neyse bu çocuğa yada kıza ne demeliyim? Ne yapmam lazım kavga mı ediyim başka bişeymi yapıyım?

Not: bu ilk değil ordayken bana kardeş diyen adamların çoğu ya kızla gevşek şekilde konuşmuş yani yine deyim yerindeyse yavşamış yada çıkmışlar da benim haberim olmamış. O dediğim şimdiki de gitar çalmayı benden öğrendiği kadar bilen ve benim laflarımla milleti dissleyen biri. Her şeyini benden çalmış yani. Sevdiğim kızı bile. Ve ne kadar sevdiğimi de biliyor. Lütfen acil yardım.

Ilk cumleden sonrasini okuma geregi duymadim.

Liselerde 1 kere sinifta kalma hakki var 2.sinde egitim hakkin biter aciktan okursun. Ben mi yanlis hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oğlum bak sana abi olarak bir tavsiye;

kimse için böyle manyaklıklar yapmaya gerek yok, hiçbir kıza değmez.

ben de muay thai yapıyorum, maçlara hazırlanan adamım. benim de kapı çerçeve yumruklamışlığım var mazide.

okulunu bitir, diplomanı al, üniversite okuyabiliyorsan oku.

okuyamam diyorsan gir bir işe evine, anana babana destek ol.

hadi güzel kardeşim benim, bu yaşta bu kadar yıpranmaya lüzum yok
  • Buna ne denir ki?(kız meselesi, acil yardım. Sinirliyim.)
  • heaaa' 'hea hea hea hea

• quote:

Orijinalden alıntı: Corelliux

CSB +BLOK+AĞIR ERGEN+3 SENE LİSE1=0
    Bi mişeyim etmezsin

Ben devlet dairesinde elektrik teknisyeniyim bence sen birşey etmezsin
  • umursamaz görün
  • Çok güçlüyüm duvara bi vurdum duvar kırıldı ama şimdi bunların önemi yok
  • OKUMAYIN MERCAN DEDE HULK'A DÖNÜŞÜP DUVARLARI PARÇALIYO
  • yav sen neyin kafasını yaşıyorsun be birader. okurken ideoloji karmaşası yaşadım
  • gitarla rap müzik ne alaka? rap müzik gitarla mı çalınıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertklic

3. Kez 9.sınıf?
    Gr8 job m8 8/8

• Ben üniversiteye gideceğim adam daha 9u yeni bitiriyor

• quote:

3. Kez 9.sınıf?
    Gr8 job m8 8/8

gr8 job m8 i r8 8/8 pls no h8
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

quote:

3. Kez 9.sınıf?
    Gr8 job m8 8/8

gr8 job m8 i r8 8/8 pls no h8

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.